Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

1 Ο Βαρθολομαίος συμπροσεύχεται με 12 ηγέτες άλλων θρησκειών, μπροστά σε μια κρυστάλλινη σφαίρα (ειδώλιο της ”Θεάς” Γαίας).. στο "υπέρτατο Όν".!!;;;


Ο Βαρθολομαίος συμπροσεύχεται με 12 ηγέτες άλλων θρησκειών, μπροστά σε μια κρυστάλλινη σφαίρα (ειδώλιο της ”Θεάς” Γαίας).... στο "υπέρτατο Όν"....!!!;;;

Η πραγματική θρησκεία του πατριάρχη και επίσημου ηγήτορα της ορθοδοξίας Βαρθολομαίου, δεν είναι πλέον ο Οικουμενισμός γνωστός αλλιώς και ως M.R.A. (=ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ) αλλά επικεντρώνεται και εκτρέπεται πλέον ανοιχτά σε ένα κλάδο της M.R.A. ήτοι προς την ειδωλολατρική ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ!!! (ΘΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ-ΓΑ-ΜΗΤΗΡ-ΓΑΙΑ ΜΗΤΗΡ)

Συμπροσεύχετε με άλλους άλλων θρησκευμάτων ομοιδεατών του (Ιουδαίων Ραββίνων-Παπικών-Θιβετιανών Μοναχών κλπ των δυτικών αξόνων ΗΠ.Ε.Ι. και Θ.Ι.Μ.) της ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ μπροστά όχι από τον χριστιανικό σταυρό αλλά από ένα είδωλο της ΓΑΙΑΣ(!!!).


Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ως νεοθρησκείας της Νέας Εποχής και κλάδου του Οικουμενιστικού M.R.A. έχει τις ρίζες της στη θεοσοφία και στη θρησκεία του Μετρέγια με έδρα στη Δύση το TARA-CENTER ή TERRA CENTER ή ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΙΑΣ Λονδίνου και το Λούσις Τραστ(Λουσιφερ Τραστ) των ΗΠΑ.

Οι θεοσοφιστές Νεοεποχήτες του TERRA CENTER και οπαδοί του Μετρέγια διδάσκουν ότι οι ενσαρκώσεις του Μετρέγια προήλθαν αρχικά από τη Θεά Γαία. (Οτι γενήθηκε από τη Γαία!).

Η ίδια η ρίζα του ονόματος παραπέμπει στη ονομασία Μετρέγια=>Μητρέγια=>Μητρεγαία=>Μητέρα Γαία.

Το πρόσωπο που επιλέχθηκε από το θεοσοφικό TERRA CENTER να εκπροσωπήσει τον Μετρέγια είναι ο πρώην εβραιοινδός νύν εβραιοπακιστανός Σουφιστής Χαλίφης του Σουφικού Κινήματος Αχμαντίγια Ραχμάντ Αχμαντ.

Η θρησκεία του Μετρέγια σήμερα προωθείτε στον Ελλαδικό χώρο με δύο τανάλιες που σφίγγουν από 2 αντίθετες μεριές για να πετύχουν σύγκλιση.

Η μια τανάλια είναι η εκτροπή της ορθοδοξίας σε Σουφισμό “Λατρείας της Γαίας” εκ μέρους του Βαρθολομαίου (ως Παρωδία-Κοροιδία του Χριστιανισμού και εκτροπή σε πανθρησκεία-ειδωλολατρεία).

Η δεύτερη τανάλια απευθύνεται περισσότερο στους έλληνες που αγαπούν την αρχαία ελλάδα και το δωδεκάθεο, προωθώντας τους τον Σουφισμό με Ελληνικές Ρίζες σε ένα κράμα σχιζοφρένειας Χριστιανο-Δωδεκαθεισμού!

Η Πανθρησκεία φαίνεται ότι βρίσκει πρόσφορο έδαφος.


Η Νέα Τάξη έχει δικό της ιερατείο, με αρχιερείς τα αφεντικά της, και ιερείς και διακόνους τους πολιτικούς που ανακάλυψαν ότι τα πάθη τους καλύπτονται καλύτερα από τους Νεοταξίτες.

Απλούστατα ενεργοποιήθηκε το πρότυπο της κοινής λατρείας του Μ.Α.Τ.Σ. (μεγάλου αρχιτέκτονα του σύμπαντος, κατά τους τέκτονες), για να διαμορφωθεί το εσχατολογικό κατασκεύασμα της Πανθρησκείας.

Η φωτογραφία είναι από το Ζ΄Οικολογικό συμποσίο, που έλαβε χώρα στη Γροιλανδία στις 06-13.09.2007. συμπροσευχόμενοι για τη σωτηρία δήθεν του πλανήτη από το “φαινόμενο του θερμοκηπίου”.
(Προωθώντας παράλληλα και την γνωστή τρομολαγνική απάτη των αρχισιωνιστών, περί φαινομένου θερμοκηπίου και παγκόσμιας υπερθέρμανσης)

Το να προσεύχεται ο Πατριάρχης μπροστά στη κρυστάλλινη σφαίρα – ομοίωμα της γης είναι παραβίαση της εντολής περί ειδωλολατρίας και ταύτισης με την Νέα Εποχή η οποία (όπως και αρχαίες ειδωλολατρικές θρησκείες) διδάσκει ότι η γη είναι ενσυνείδητο ον και λέγεται Γαία.

Επίσης οι συμπροσευχές με εκπροσώπους άλλων δογμάτων ή θρησκειών, απαγορεύονται ρητώς απο τους κανόνες της Εκκλησίας μας. Η ποινή είναι μία και μοναδική. ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ.

Μέχρι τότε οφείλουμε να διακόψουμε κάθε εκκλησιαστική επικοινωνία, με όσους έχουν άνάλογη οικουμενιστική συμπεριφορά.

Η εκκλησιαστική κοινωνία με τον Βαρθολομαίο δηλαδή είναι κοινωνία με τους αιρετικούς Παπικούς και Προτεστάντες αλλά και με τους Μουσουλμάνους, τους Εβραίους καθώς και τους Ινδουϊστές, Βουδιστές και όλες τις θρησκείες!

Για αυτό πρέπει οι Ορθόδοξοι να μην έχουν εκκλησιαστική κοινωνία με τον Βαρθολομαίο και τους Οικουμενιστές!

Σε ένα αμιγώς επιστημονικό συμπόσιο, τί γυρεύουν οι τελετές και οι συμπροσευχές; Απορίας άξιον…

Ή μήπως τα καλοπληρωμένα από το ελληνικό κράτος (και δεν ξέρω από ποιες άλλες πηγές…) συμπόσια αυτά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ, αλλά κάτι άλλο;

Το “ουκ ελάτρευσαν την κτίσιν οι θεόφρονες παρά τον κτίσαντα” μόνο να το ακούει χοροστατών στην Ακολουθία του Ακαθίστου ξέρει ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος;

Προς τι αυτή η σύγχυση μεταξύ επιστημονικού συμποσίου και λατρευτικών τελετών;

Μήπως γιατί έτσι πρέπει, ώστε να είμαστε σε συμφωνία με το πνεύμα του New Age και του politically correct που πουλάει σήμερα;

Ο ο κ. Βαρθολομαίος, καθώς φαίνεται ότι έχει μάλλον αποκηρύξει την Ορθόδοξη εκκλησιολογία στο πλαίσιο του ιδεολογήματος των “αδελφών Εκκλησιών” .

Οι δηλώσεις του, τα οικολογικά συμπόσια, που διοργανώνει, και όλη γενικά η δραστηριότητα του για τη σωτηρία του πλανήτη, αποδεικνύουν, ότι είναι κατάλληλος και άξιος για Παγκόσμιος Υπουργός Περιβάλλοντος, όχι όμως και για Πατριάρχης.

Μεριμνά και τυρβάζει περί το φυσικό περιβάλλον, και όχι περί το πνευματικό, όπως απαιτεί το αξίωμα του και η Εκκλησία.

Ενδιαφέρεται περισσότερο για τη σωτηρία των δέντρων, των ψαριών και των παγετώνων, και λιγότερο για τη σωτηρία των ανθρωπίνων ψυχών.

Το αιρετικό και κοσμικό φρόνημα του τον εμποδίζει να διακρίνει την πραγματική αιτία της καταστροφής του περιβάλλοντος, που δεν είναι άλλη από την αμαρτία.

Η Εκκλησία έχει σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, ανάγκη από ένα άγιο Πατριάρχη.
Και αντί τούτου το θερμοκήπιο του κόσμου, η Παγκοσμιοποίηση και η Νέα Εποχή της προσφέρει έναν «πράσινο» και πανθρησκειακό Πατριάρχη!



Πηγές :
http://orthodox-watch.blogspot.com/2012/01/blog-post_7402.html
ksipnistere.blogspot.com
http://orthodoxia.forumup.gr/about1058-orthodoxia.html



Η συμπροσευχή του Πατριάρχου Βαρθολομαίου στη Γροιλανδία (με το πρόσχημα της κλιματικής αλλαγής)



Το ΑΠΕ μετέδωσε την είδηση της συμπροσευχής στη Γροιλανδία του οικουμενικού πατριάρχη Βαρθολομαίου με εκπροσώπους άλλων 12 θρησκειών μπροστά σε άγαλμα της θεάς γαίας με θέμα και αίτημα (της συμπροσευχής) τη σωτηρία του Βορείου Πόλου και των παγετώνων του!

Μαλιστα ο οικουμενικός σε δήλωση του μετά το πέρας της συμπροσευχής ανέφερε ότι ο καθένας τους προσευχήθηκε στο δικό του θεο για τη σωτηρία του κοσμου!

Είναι πολύ λυπηρό που ο θεματοφύλακας της ιεροκανονικής ευταξίας στο χώρο της Εκκλησίας διολισθαίνει συνεχώς σε επικίνδυνες ατραπους!

Αλήθεια δεν τον συνέχει το γεγονός ότι σκανδαλιζει συνεχώς το ορθόδοξο πλήρωμα καταπατώντας πλειάδα ιερών κανονών; Οτι αποξενώνεται απ’ αυτό;

Ευχαριστείται άραγε αποσπώντας τα θετικά σχόλια των αυτοαποκαλουμένων προοδευτικών κυκλων με επικεφαλής τους κυρίους Αλαβάνο και Τσίπρα;

Γιατι αυτη η ανθρωπαρεσκεια και το μονιμο αγχος καποιων ποιμενων μας να δινουν εξετασεις δηθεν προοδευτισμου στους εκκλησιομαχους και αθεους;

Το πληρωμα της Εκκλησιας που τοσο σκανδαλιζεται και θλιβεται δεν αξιζει καποια ψιχουλα αγαπης και σεβασμου απο μερους του κου Βαρθολομαιου;

Μεχρι πότε θα χρησιμοποιεί την κλιματική αλλαγή ως πρόσχημα ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, για να ποδοπατεί τους Θείους και Ιερούς Κανόνας;

Ας μας πει σε ποιον θεό πιστεύει, και ποιοί είναι οι πραγματικοί σκοποί του!

Και εάν πάλι συνεργάζεται με τις σκοτεινές εκείνες δυνάμεις, που ετοιμάζουν την έλευση του Αντιχρίστου και την υποταγή όλων των θρησκειών σ’ αυτόν, δεν θ’ αργήσουν να το αντιληφθούν τα πιστά της Ορθοδοξίας τέκνα και θα τα βρει απέναντί του.


Το παραμύθι με τις κλιματικές αλλαγές κάποια στιγμή θα τελειώσει, αφού καταστρέψουν τον πλανήτη οι δήθεν προστάτες του.

Οι συμπροσευχές του πατριάρχου Βαρθολομαίου με αλλοθρήσκους είναι καραγκιοζιλίκια, δεν προσφέρουν τίποτε, και δείχνουν την απιστία του στον Έναν αληθινό Θεό, που ζουν οι Ορθόδοξοι, που τον ομολογούμε στο Σύμβολο της Πίστεως, και τον βλέπουν στην Αγία Γραφή.





Πηγές :
http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=7521
http://anastasiosk.blogspot.com/2009/12/blog-post_7713.html
http://norfid.wordpress.com


Πηγή:
 Αntipalos, Ελληνικό Ανεξάρτητο Ορθόδοξο Ιστολόγιο ενάντια στην Ν.Τ.Π.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Θὰ καταργηθῇ ἡ Ὀρθοδοξία διὰ Οἰκουμενικῆς Συνόδου;

Οἱ ῥαδιοῦργοι Ἀγγλικανοί, οἱ ἐπίβουλοι Λουθηροκαλβίνοι, καὶ οἱ Σατανολάτρες Μασόνοι ἀπεργάζονται συστηματικῶς καὶ ὑποχθονίως τὴν νοθείαν, τὴν πλάνην, τὴν Αἵρεσιν, καὶ τὴν διαφθοράν, εἰς τὸν Ὀρθόδοξον Ἑλληνικὸν λαόν «ὅπως μίαν ἡμέραν νομοθετηθῇ διὰ Οἰκουμενικῆς Συνόδου ἡ κατάργησις τῆς Ὀρθοδοξίας».

Αὐτὸ προεῖπε τὸ 1845 ὁ ὑπὲρ τῆς Ὀρθοδοξίας καὶ τῆς Σωτηρίας τοῦ εὐσεβοῦς ἡμῶν Ἔθνους ἕως θανάτου ἀγωνισθεὶς Ὁμολογητὴς τῆς Πίστεως, ὁσιακὸς καὶ μαχητικὸς Διδάσκαλος τοῦ Γένους, ΚΟΣΜΑΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ὁ ΦΛΑΜΙΑΤΟΣ (1786 -1852).

Περισσότερα βρίσκω ἐδῶ:
http://media.wix.com/ugd/d9e23d_384f827a133f480c96b379fb304c6e32.pdf

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗ ΚΑΙ ΕΔΩ;

Δημοσίευση σχολίου