Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

1 ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΑΣ ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΟ TWITTER

Ο Πάπας θα προσφέρει συγχώρεση στους Καθολικούς αν τον ακολουθήσετε την Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας στο Twitter.
Το Βατικανό ανακοίνωσε ότι ο Πάπας Francis θα προσφέρει συγχωροχάρτια για τους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ - το πρώτο ταξίδι του στο εξωτερικό ως Ποντίφικας - στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αυτό το μήνα.
Στούς προσκυνητές που ταξιδεύουν προς την πόλη της Βραζιλίας θα τους χορηγηθούν συγχωροχάρτια, σε μια ασυνήθιστη ενέργεια, ο Αργεντινός Πάπας έχει επεκτείνει την προσφορά του σε άτομα που συμμετέχουν στην εκδήλωση, παρακολουθώντας στην τηλεόραση, ακούγοντας από το ραδιόφωνο ή στο διαδίκτυο.

Τα συγχωροχάρτια προσφέρουν μια πλήρη αμνηστία της χρονικής τιμωρίας (μια τιμωρία που πρόκειται να υποστεί είτε σε αυτή τη ζωή ή την επόμενη) για τις αμαρτίες που έχουν ήδη συγχωρεθεί στην εξομολόγηση.
Η Καθολική εκκλησία διδάσκει ότι τα συγχωροχάρτια μπορεί να μειώσουν το χρόνο που δαπανάται στο καθαρτήριο.
Πρόσφατα ο πάπας πήρε έναν ακόμη τίτλο. Τον τίτλο του εγκληματία του περιβάλλοντος. Περισσότερα από 300 αιωνόβια δέντρα σε ένα εθνικό πάρκο στο Ρίο ντε Τζανέιρο θα κοπούν, για να μπορέσουν οι προσκυνητές να γιορτάσουν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Πάπα.


Πηγή 

1 σχόλια:

Polykarpos είπε...

http://www.globalresearch.ca/washingtons-pope-who-is-francis-i-cardinal-jorge-mario-bergoglio-and-argentinas-dirty-war/5326675

Δημοσίευση σχολίου