Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

0 Με πρόσχημα τη συμπόνια για τους πεινασμένους του πλανήτη μας οδηγούν σε εθνική αυτοκτονία. Τέλος στους παράνομους μετανάστες που μας πνίγουνε!


Τέλος στους παράνομους μετανάστες που μας πνίγουνε!


Είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Είμαστε όλοι. Ανεξαρτήτως κόμματος. Προδομένοι αλλά ακόμα ζωντανοί και μάχιμοι.


Διεκδικούμε το αυτονόητο δικαίωμα για μια ανθρώπινη ζωή για όλους ανεξαιρέτως.
 
Διεκδικούμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια και αυτοεκτίμηση.

Η Ελλάδα είναι το σπίτι μας και κανείς δεν έχει δικαίωμα να εγκατασταθεί σ' αυτό χωρίς την άδεια μας, υπό οποιοδήποτε καθεστώς του παρόντος ή του μέλλοντος.


Όχι στους νέους δωσίλογους, μαυραγορίτες της "παγκοσμιοποίησης".



Καμιά πολιτική δύναμη, συμπολιτευόμενη, αντιπολιτευόμενη ή περιθωριακή δεν δικαιούται να αποφασίζει για μας, χωρίς εμάς. 


Να επιβάλει ερήμην μας και ενάντια στη θέληση μας τον εποικισμό της χώρας από στίφη λαθρομεταναστών, χωρίς να έχει ποτέ συζητηθεί η σκοπιμότητα αυτής της πρακτικής και χωρίς να ρωτηθεί ο ελληνικός λαός.

Ένας στόχος ένας σκοπός. Τέλος στην εθνοκτόνο συνωμοσία. 


Η αντοχή και η ανοχή μας εξαντλήθηκε. Δεν θα γίνουμε Παλαιστίνιοι των Βαλκανίων. Η Ελλάδα στους Έλληνες.

Δουλειά στους Έλληνες Εργάτες. Όχι στην αντικατάσταση τους από φθηνούς και πειθήνιους αλλοδαπούς.


Όχι στον αφανισμό της ελληνικής βιοτεχνίας απ' την μαφιόζικη διακίνηση κινέζικων προϊόντων και του αγροτικού κόσμου απ' τα εμπορικά καρτέλ, με τις ασύδοτες εισαγωγές αφορολόγητων και κακής ποιότητας προϊόντων, που παράγονται φτηνά με τη στυγνή εκμετάλλευση μαύρης τριτοκοσμικής εργασίας.


Θέλουμε να κυκλοφορούμε [εμείς και τα παιδιά μας] με ασφάλεια στους δρόμους μας, τα πάρκα μας και τις πλατείες μας. 


Να απελαθούν μια για πάντα όλα τα εγκληματικά στοιχεία που έχουν κατακλύσει τη χώρα από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Όχι στην πολυπολιτισμική μετάλλαξη και την εξαφάνιση του ελληνισμού. Ένα έθνος - μια πατρίδα. Πολυπολιτισμός σημαίνει τέλος σε κάθε πολιτισμό. 


Ανοίγει τις πύλες στην κόλαση των αλληλο-υποβλεπόμενων φυλετικών γκέτο που καταλαβαίνουν μόνο τον εαυτό τους. 

Σε ομαδοποιημένα φυλετικά συμφέροντα και σε διαρκή πόλεμο όλων εναντίον όλων.

Για τον μετριασμό και την καταστολή αναπόφευκτων φυλετικών συγκρούσεων, αθόρυβα προετοιμάζονται σώματα πραιτοριανών, επανδρωμένα με αλλοδαπούς (βλέπε "Καθημερινή" 16 - 01 - 09). 


Σύντομα οι εργαζόμενοι, η νεολαία και οι συνταξιούχοι θα βρεθούν, στους όποιους διεκδικητικούς τους αγώνες, αντιμέτωποι με αποκτηνωμένους γενίτσαρους, χωρίς τις αναστολές κοινών ιστορικών και πολιτιστικών βιωμάτων με τον ελληνικό λαό, ικανούς για συμπεριφορές ανάλογες ξένων δυνάμεων Κατοχής.

Φτάνει πια. 

Δεν θέλουμε τη δική μας πατρίδα ξέφραγο αμπέλι. 

Πρώτο μέτρο η δραστική αποτροπή εισόδου νέων λαθρομεταναστών, αντί να την ενθαρρύνουν οι Αρχές με την μαζική νομιμοποίηση των παρανόμων. 

Δεν αναγνωρίζουμε σε κανένα το δικαίωμα να μπαίνει με το έτσι θέλω στη χώρα μας

και να εγκαθίσταται, με έξοδα του ελληνικού κράτους και υπό την κάλυψη καλά ενορχηστρωμένης ανθελληνικής προπαγάνδας, 

επιδοτούμενης απ' το κράτος και τα ευρωπαϊκά ταμεία κατά του υποτιθέμενου "ρατσισμού" και της "ξενοφοβίας".

Απαιτούμε θεσμοθέτηση συγκεκριμένης μεταναστευτικής πολιτικής μετά από δημόσια και διαφανή πανεθνική συζήτηση, μέσα κι έξω απ' την Βουλή. 


Μετανάστες μόνο αν και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας, με την σύμφωνη γνώμη των συνδικάτων, με νόμιμες διακρατικές συμβάσεις, με εξασφαλισμένη κατοικία, μισθούς, παροχές, και ασφάλιση στα ίδια επίπεδα με τους ντόπιους.

Όχι λαθρομετανάστες δούλους, για να υπάρχει εφεδρικός στρατός μαύρης εργασίας και να χρησιμοποιείται απ' το κεφάλαιο για την συμπίεση των αμοιβών και την άλωση των κοινωνικών και εργασιακών κεκτημένων των Ελλήνων εργαζομένων.


Κατά την (πολύ συντηρητική κατά τη γνώμη μας) εκτίμηση του ΟΗΕ οι μετανάστες στη χώρα μας το 2015 θα είναι πάνω από 4,2 εκατομμύρια. 


Έναν τόσο μεγάλο αριθμό αλλοδαπών, που υπερβαίνει σημαντικά τον ενεργό πληθυσμό των Ελλήνων, είναι αδύνατο να τον ενσωματώσει η ελληνική κοινωνία. 

’Aρα μπορούμε να μιλάμε μόνο για πολιτισμικές ετερότητες, για διαφορετικά έθνη και σημαίες με τα οποία καλούμαστε να μοιραστούμε την εθνική μας επικράτεια!

Οι ξένοι εφόσον, σε μερικά χρόνια, αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα, όπως είναι επόμενο, δεν θα ανεχθούν οποιαδήποτε "προνόμια" των Ελλήνων. 

Το τελευταίο διακύβευμα σ' αυτή την διαδρομή θα είναι το ίδιο το όνομα της χώρας, που ως πολυπολιτισμικό πλέον μόρφωμα δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να φέρει το όνομα "Ελλάδα".

Εφόσον συνεχίσουμε να μένουμε αδρανείς και ν' ανεχόμαστε παθητικά την σημερινή κατάσταση, 

ενώ οι διοικούντες και τα ξένα κέντρα που τους πατρονάρουν εργάζονται δραστήρια για την εξαφάνιση του ελληνικού έθνους, 

σε λίγα χρόνια θα καταντήσουμε απόβλητοι και πρόσφυγες. 

Και οι λαθρομετανάστες κύριοι της χώρας μας.

Αφυπνιστείτε. Δώστε τη μάχη μαζί μας, σήμερα. Αύριο θα είναι πολύ αργά.


Απαιτήστε την εφαρμογή των νόμων της ελληνικής Πολιτείας, απ' την ίδια την Πολιτεία, που τους καταπατά ασύστολα. 


Να φύγουν τώρα όσοι μπήκαν και εγκαταστάθηκαν παράνομα στη χώρα.

Αγωνιστείτε μαζί μας, κατά των φερεφώνων της παγκόσμιας αμερικανοποίησης, που στο όνομα μιας δήθεν προοδευτικότητας στηρίζουν όλους τους εθνικισμούς γειτόνων με επεκτατικές βλέψεις σε βάρος της χώρας μας και λυσσομανούν κατά της πατρίδας που τους γέννησε και του λαού που τους θρέφει.


Δημόσια και δημοκρατικά οργανωμένη συζήτηση για το μεταναστευτικό. 


Ν' αποφασίσει ο ελληνικός λαός με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ αν θέλει ή όχι ν' αυτοκτονήσει ως έθνος.

Κίνημα για Ελλάδα Πατρίδα Ελλήνων patrida.ellinon@gmail.com Τηλ: 6980096160


Πηγή: patari.org

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου