Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

3 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑΣ! (3 videos)

Επιτέλους, δυο ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΟΛΜΟΥΝ να μιλήσουν και να αποκαλύψουν το.... "φαινόμενο" Σώρρας!
Η Όλγα και η Τάνια Γεριτσίδου.

Το βίντεο που ακολουθεί, είναι φωτιά και αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τα... 600 δις...


α' μέρος:





β' μέρος:

 

γ' μέρος:





Ας ξυπνήσουν οι ... φανατικοί υπερασπιστές του και ας αφυπνιστούν όσοι εξακολουθούν να ασχολούνται με αυτόν τον... κύριο.

Στο τέλος της ανάρτησης η απάντηση της Όλγας Γεριτσίδου, σε φαν του Σώρρας...

Πόπη Σουφλή
_________________________

Απάντηση Ο.Γ.Γεριτσίδου προς κ. Τσάπο

Η απάντηση μου στην απειλή του κ. Τσάπου που φοβάται μην αποκαλύψω τίποτε βλαπτικό για τον Α. Σώρρα και την οργάνωση του END επειδή έβγαλα δελτίο τύπου ότι θα αποκαλύψω τί παρακολούθησα και διαπίστωσα κατά την δίκη τους.

"Αγαπητέ κ. Τσάπο,

Μάλλον δεν διαβάσατε σωστά ότι η εκτίμηση ότι το θέμα Σώρρα διχάζει τον Ελληνικό Λαό είναι ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ.

Εξ άλλου, μία καταδίκη ή αθώωση σε μία δίκη που σαφώς ήταν εκτός θέματος ουσίας δεν είχε ούτε έχει σημασία αφού εκπονείται από δικαστήρια που συνεχώς και καταιγιστικά βγάζουν αποφάσεις είτε παράνομες είτε αντισυνταγματικές είτε επιπόλαιες/άστοχες/νομικά αβάσιμες ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΤΕΘΗΣΑΝ, ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Τέλος, θα προσπεράσω την επίθεση που μου κάνετε και μάλιστα σε τύπο "pre-emptive strike" (προληπτική επίθεση) φοβούμενος να μην μιλήσω. 


Αυτό αποτελεί φίμωση, και μία βία που δεν ταιριάζει σε άνθρωπο φιλελεύθερο που δεν φοβάται τί θα πει ένας Πολίτης που συστηματικά λέει μόνο την αλήθεια με επιχειρήματα, στοιχεία και διαφάνεια δημοσίως και φυσικά με την δυνατότητα αντίλογου κατά βούληση.

Μου κάνει εντύπωση που ήδη φοβάστε ότι θα πω πράγματα που δεν θα αρέσουν στους όποιους οπαδούς (όπως εσείς) της END ενώ εγώ δεν είπα ούτε έδωσα ακόμα προϊδεασμό για το τί θα πώ. 

Απλά είπα ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό όπως και θα αποδείξω.

Λυπάμαι που σας βλέπω να φέρεστε έτσι σε εμένα την Ελληνίδα Πολίτη που μάχεται για την Άμεση Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Ελλάδα πάνω από όλα ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ και εκτός επιχειρηματικών σχημάτων και μεθοδεύσεων, λέγοντας μου μάλιστα "να κοιτάξω να είμαι από την πλευρά των νικητών" αντί να κοιτάξω να είμαι με την πλευρά του Ελληνικού Λαού στον οποίο ανήκω και με τον οποίο συμπάσχω και υποφέρω και με την πλευρά της πραγματικής Ελλάδας που χειμάζεται.

Ελπίζω να καταλάβετε ότι ο λόγος σας δεν αρμόζει σε μαχητή του Δικαίου και Έλληνα, και να μην αφήνετε στο μέλλον το συναίσθημα και τους φόβους σας να σας κατακυριεύουν.


Όλγα Γ. Γεριτσίδου "


Πηγή: attikanea.blogspot.gr

3 σχόλια:

tasos2222 είπε...

Σημαιοφορε , ολοι τυχαρπαστοι ειναι και επιδιωκουν την προσωπικητους προβολή μαλιστα τη στιγμη που υποκρυπτουν επισημη δικογραφια εσχατης προδοσιας που εχει απο τις 24\11\2011 η δικαιοσυνη σχηματισει κατα των πολιτικων για το κακουργημα της εσχάτης προδοσιας . κουκια μετριμενα ειναι καθως σιωπυν για ετουτα που ειναι στο επομενο σχόλιο δες
πριν από ένα περίπου λεπτό · Μου αρέσει!

Tasos Mastrogiannis ΟΙ ΔΙΚΕς ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΕ ΜΕΣΩ ΚΑΤΟΧΗς ΣΤΕΡΟΥΝΤΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑς ΣΥΓΚΡΌΤΗΣΉςΤΩΝ ΚΑΘΩς,(ΤΑΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΚΕΙΝΑ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗς ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ) ΔΕΙΤΕ . ΝΑ'ΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ.
ΚΆΘΕ ΕΞΩΔΙΚΟ , ΕΙΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΙΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥς ΚΑΤΟΧΗς ,(όπως την περιοδο που διανειουμε τώρα στην Ελλάδα) ΕΙΝΑΙ <<κατοχικο εγγραφο χωρις νομικη ή ουσιαστηκή ισχή.ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩς ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙς ΑΥΤΕς ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΑ, ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ,ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΟΥΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΑΝ Ο ΜΗΝΥΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩς ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ .ΔΕς ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ .ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ 120 , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΕς ΜΗΝΥΣΕΙς . ΚΑΘΩς Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 120 ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟς ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΟΛΙΤΗ . ΔΗΛΑΔΗ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΘΟΝΤΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΕΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΟΧΗς ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Ως ΠΟΛΙΤΕς . ( ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΡΕΥΟΥΣΑς ΚΟΙΝΟΝΙΚΗς ΤΑΞΕΩς ΠΟΛΙΤΕς ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΙΑς .(ΔΕΝ ΤΟΥς ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΚΕΙΝΟΥς ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΕς Ως ΝΟΜΙΜΟΥς ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩς ΟΥΤΕ Η ΔΥΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥς ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Ως ΝΟΜΙΜΟΥς ) ΑΛΛΑ ΤΟΥς ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟΝ Ως ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΟΙΤΕς . ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΙΤΕς ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕς ΠΟΛΙΤΕς . ΚΟΥΚΙΑ ΜΕΤΡΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ.......ΔΕς ...Σε περιόδους κατοχης και κατάλυσης του Συντάγματος ,να ξέρετε οτι , απο τη στηγμη που η αστυνομια , ο στρατός ΚΑΙ Η ΔΥΚΑΙΟΣΎΝΗ λαβουν επισημως γνωση οτι καποιος πολιτης εχει με δικογραφο ενεργοποιεισει το αρθρο 120 του συνταγματος , υποχραιουντε(βασει της ΔΙΕΘΝΟΥς ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗς νομοθεσίας και προπάντων του Ορκου πουχουν δώσει) απο εκεινη τη μερα και εκτοτε, να τον προστατευουν , πάντα να μάχοντε στο πλευρότου ή ακομη και να τον εφοδιασουν με οπλησμο αν κι όποτε αυτος ο πολιτης το ζητήσει .
.Προς αποφυγή εμφυλίου , Τουτα εδω , τα καταθέτουμε το συντομότερο ,ειτε μεμονωμένα ειτε ομαδικώς .
Δηλώνω ενόρκως προς την εφορία , προς κάθε ενδιαφερόμενη αρχη και προς κάθε φυσικό πρόσωπο , οτι απο σήμερα και καθ΄όλη τη διάρκεια που η πατρίδαμου , το σύνταγμάτης και η δημοκρατίατης τελούν υπο την κατοχη του εχθρου και της κομματοκρατίας , θα πολεμήσω μεχρι τελικης πτώσης τον όποιον αποπειραθεί ή σκεφθεί να επιβαλει σε μενα ή τους συμπολίτες μου την εφαρμογή του νόμου εκείνου ο οποίος έχει θεσπιστεί μέσω κατοχής απο επίορκους νομοθέτες πολιτικούς και κατηγορουμένους απο τη δικαιοσύνη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας ...... . Η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της ιερής δηλώσεως , παιζει πολυ σημαντικό ρόλο για αυτους που καταθέτουν τούτα,διοτι τούς παρέχει καλυτερη κάλυψη όσο αυτη, κατατείθεται σε κοντινοτερο χρονικο διαστημα απο το χρόνο τέλεσης των κακουργηματων εκεινων που καταγγέλοντε μεσα σαυτην ) .δειτε

Προστατέψτε νομικά(και ουσιαστικά) τουλάχιστο ,ό,τι υλικό και πνευματικό σας έχει απομείνει . Προστατεψτε τα παιδια και τα εγγονιασας δωστε τους τη δυνατοτητα να μπορουννα αντισταθουν νομικα αλλα και ουσιαστικά .
Καταθέτουμε το συντoμότερο, την ιερη δήλωση(ή κάποια άλλη ανάλογη, ειτε ομαδικα ειτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας ,.(δε χρειαζεται παράβολο και κρατειστε(ό π ω σ δ ή π οτε) επικυρωμενα αντιγραφα .. ΗΔΗ,ΜΕΧΡΙ ΣΤΗΓΜΗς ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 13.000 ΠΟΛΙΤΕς ταχουμε καταθεσει και εχουμε νομιμοποιησει(ΕΘΝΙΚΆ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩς) την αντισταση που προβαλουμε για την αποτιναξη της σκλαβιάςμας ,καθως και την ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ...., ( ΕΝΥΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥς ΠΆΝΤΕς να καταθεσουν όσο είναι νωρίς ωστε να αποκτησουν πραγματικά δικαιώματα ΚΑΘΩς ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑhttp://www.scribd.com/doc/143299694/Declaration...

Kaoukis είπε...

Ας ακούσουμε και την άλλη πλευρά και την απάντηση του Μ. Λαμπράκη στις κυρίες Γεριτσίδου και τους άλλους...
Αναζητήστε στό  youtube: E.N.D χείμαρρος !!!! (A) 12-07-2013
http://youtu.be/W0pLevmj7HU

tasos2222 είπε...

Σημαιοφορε, ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙς ... ΚΑΘΩς ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ, απο τη στηγμη που εχουν υποκρυψει ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΨΕΙ επισημη δικογραφια εσχατης προδοσιας η οποια λημνιαζει στη βουλη για πανω απο 2 χρόνια . ΔΕς ..ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ .. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ . ΔΙΟΤΙ, ο λαός είναι ούτως η άλλως φτωχός ,(ΚΑΙ ΘΈΛΕΙ ΟΙΚΙΩΘΕΛΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΦΤΩΧΟς) . Διοτι οικιωθελώς ειναι που υποκρύπτει και υποθάλπτει δικογραφία που εχει απο τις 24\11\2011 η δικαιοσύνη σχηματισει υπέρ του και κατά των πολιτικών για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας.. ΔΕΙΤΕ .. . Δέν φταίνε εκείνοι (ειτε ειναι ή όχι παραμυθαντζήδες) τόσο ,όσο φταίνε οι προδότες (ψευδοέλληνες πολίτες) που εξακολουθούν να σιωπούν για την απο 24\11\2011 δικογραφία που εχει η ελληνικη δικαιοσύνη σχηματίσει κατα των πολιτικών για το κακούργημα της εσχάτης προδοσιας .. κουκια μετριμένα .......... Τουτα καταθετουμε στην εισαγγελία το συντομότερο ,είτε μεμονωμένα είτε ομαδικά .Εμεις οι Ελληνες πολίτες που ΔΕΝ ΣΙΩΠΟΥΜΕ (και που δεν υποθαλπτουμε προδοσία) ,
Δηλώνω ενόρκως προς την εφορία , προς κάθε ενδιαφερόμενη αρχή και προς κάθε φυσικό πρόσωπο , οτι απο σήμερα και καθ΄όλη τη διάρκεια που η πατρίδα μου , το σύνταγμά της και η δημοκρατία της τελούν υπο την κατοχη του εχθρού και της κομματοκρατίας , θα πολεμήσω μέχρι τελικης πτώσης τον όποιον αποπειραθεί ή σκεφθεί να επιβάλει σε μενα ή τους συμπολίτες μου την εφαρμογή του νόμου εκείνου ο οποίος έχει θεσπιστεί μέσω κατοχής απο επίορκους νομοθέτες πολιτικούς και κατηγορουμένους απο τη δικαιοσύνη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας. Επίσης κύριε εισαγγελεύ, απο σήμερα και μεχρι να τελεσηδικήσει η εκδικαση της δικογραφιας που εκρεμει κατα των πολιτικων για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας και μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η τιμή και η αξιοπρέπεια των ιερων δεσμεύσεων που θεσμοθετημένα και ανέκαθεν οι ενοπλες δυναμεις και η πολιτεια οφείλουν και υποχρεούνται να τηρούν απέναντι εμου και τών συμπολιτών μου ,αλλά και μέχρι να απαντήσουν ολοι οι υπεύθυνοι που υπέκρυπταν και αποσιωπούσαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα απο τις 24\11\2011 εως και σήμερα τα όσα εγω και οι συμπολιτες μου καταγγέλλουμε μεσα σε ετουτη την ιερή καταγγελία , σταματώ να πληρώνω ο,ποιονδήποτε φόρο ή οφειλή προς το δημόσιο . Ενώ, δηλώνω οτι όσα εχω πληρωσει στο υπο κατοχή ελληνικό δημόσιο απο τις 24\11\2011 εως και σήμερα , τα πλήρωσα εκβιαζομενος και υπο την απειλη των κατασχέσεων των περιουσιακών μου στοιχείων .Και οτι θα τα ζητήσω πίσω εντόκως και μετά της ηθικής βλαβης που έχω απο τις 24\11\2011 εως και σήμερα υποστεί . .Οι παραπάνω δράσεις μου θα γίνουν αποκλειστικά και μόνο από το καθήκον που μου επιβάλλει το Άρθρο120 του Συντάγματος και προπάντων η ανθρώπινη συνειδησήμου ...... . Η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της ιερής δηλώσεως , παιζει πολυ σημαντικό ρόλο για αυτους που καταθέτουν τούτα,διοτι τούς παρέχει καλυτερη κάλυψη όσο αυτη, κατατίθεται σε κοντινότερο χρονικό διάστημα απο το χρόνο τέλεσης των κακουργηματων εκείνων που καταγγέλοντε μεσα σαυτην ) .δειτε

Προστατέψτε νομικά(και ουσιαστικά) τουλάχιστο ,ό,τι υλικό και πνευματικό σας έχει απομείνει . Προστατεψτε τα παιδια και τα εγγονια σας δωστε τους τη δυνατότητα να μπορουν να αντισταθούν νομικα αλλα και ουσιαστικά .
Καταθέτουμε το συντoμότερο, την ιερη δήλωση(ή κάποια άλλη ανάλογη, ειτε ομαδικα ειτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας ,.(δε χρειαζεται παράβολο και κρατειστε(ό π ω σ δ ή π οτε) επικυρωμενα αντιγραφα .. ΗΔΗ,ΜΕΧΡΙ ΣΤΗΓΜΗς ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 13.000 ΠΟΛΙΤΕς ταχουμε καταθέσει και έχουμε νομιμοποιησει(ΕΘΝΙΚΆ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩς) την αντισταση που προβαλουμε για την αποτιναξη της σκλαβιάςμας ,καθως και την ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ...., ( ΕΝΥΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥς ΠΆΝΤΕς να καταθεσουν όσο είναι νωρίς ωστε να αποκτήσουν πραγματικά δικαιώματα ΚΑΘΩς ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ
http://www.scribd.com/doc/143299694/Declaration.

Δημοσίευση σχολίου