Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

0 Κομματικοί στρατοί "θυσιάζονται" πάντα τελευταίοι...

Ζούμε την απόλυτη φασιστική παράνοια της πιο σαθρής μορφής κρατισμού. Αυτής οπου ο έσχατος εξευτελισμός της κοινής λογικής, ο εμπαιγμός και η κοροϊδία των πολιτών έχουν ξεπεράσει κάθε ανοχή...Ο στοχευμένος πνευματικός ευνουχισμός της μάζας αποτελεί πλέον καθημερινότητα στον αποχαυνωμένο όχλο "ζόμπι"...

Στη φασιστική παρέκβαση πολιτεύματος της ολιγαρχικής οχλοκρατίας (που ζούμε) ΑΠΟΨΗ έχουν όλοι ...οτι νάναι...ο κάθε αδαής που πέρασε απο ένα καφενείο, τ'ακουσε στο δρόμο...κάτι πήρε το αυτί του, του φάνηκε πιασάρικο και μετα μανίας το αναπαράγει ως δικαίωμα του (!) να επιμένει στην "άποψη" του (!) , το αισχρότερο είναι πως για να νικήσει , θέλει και να την επιβάλλει...κι ας μην ξέρει ουτε κι ο ίδιος τι ακριβώς λέει.

Εκτός απο την εμπορεία ναρκωτικών που είναι τυπικά "ποινικοποιημένη" επιβάλλεται πλέον -αν ποτέ αποφασίσουμε να επιβιώσουν ως έθνος και υγιείς κοινωνία- η ποινικοποίηση των εμπόρων της βλακείας. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι κουτοί , δεν είναι δηλαδή "χρήστες της βλακείας" , μόνο την πλασάρουν καλοπεριτυλιγμένη με συναισθήματα διαμορφώνοντας κοινή γνώμη στο χαχόλο όχλο. Αυτοί τελικά έχουν αποδειχθεί πιο επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο απο τους ίδιους τους εμπόρους ναρκωτικών...διότι πατούν επι εγκεφαλικά νεκρών για να αναρριχηθούν σε μια αποχαυνωμένη "κοινωνία" ζόμπι.

ΠΑΙΔΕΙΑ χωρίς ιδανικά και αξίες ΔΕΝ νοείται όπως ΔΕΝ νοείται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χωρίς πολιτών παιδεία, δωρεάν παρεχόμενη απο την ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Η υποτιθέμενη δωρεάν "παιδεία" οπου παρέχει ο σύγχρονος κρατισμός στα Ελληνικά σχολεία είναι κατ΄επίφαση όσο και το ψευτο-δημοκρατικό πολίτευμα μας. Η μόρφωση οπου λαμβάνουν τα παιδιά μας δεν έχει καμιά σχέση με παιδεία, με αγωγή αντιθέτως είναι μια γενική γνώση - επαγγελματική κατάρτιση στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο οτι ζούμε σε μια "ζούγκλα" αποτελούμενη απο έναν όχλο "μορφωμένων" και αμόρφωτων χαχόλων οπου εκλέγουν κυβερνήσεις διεφθαρμένων κοτζαμπάσηδων στην... Μεταλλασσόμενη Ολιγαρχική μας Οχλοκρατία.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο οπού στην Κρατικοδίαιτη αυτή "δημοκρατία" oι εκλέκτορες κομματικοί στρατοί "θυσιάζονται" πάντα τελευταίοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου