Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

1 Ο φασισμός του 4ου Ράιχ των ΗΠΑ-ΕΕ, προελαύνει, και η "αριστερά" τον καλύπτει

«Στο μέλλον οι Φασίστες θα κρύβονται πίσω από τον Μανδύα του ανθρωπιστή και του Αντιφασίστα».   (Ουίνστον Τσώρτσιλ)

Ο φασισμός δεν είναι τίποτα άλλο παρά η τελική "λύση" του καπιταλισμού όταν περιέλθει σε θανάσιμη κρίση.

Η σημερινή βαρβαρότητα του καπιταλισμού, στην οποία έχει εισέλθει η ανθρωπότητα, είναι ο νεοφασισμός του σήμερα, δεν είναι κάτι το διαφορετικό από τον καπιταλισμό.


Είναι η τελευταία λύση, του καπιταλιστικού συστήματος όταν περιέλθει σε θανάσιμη κρίση όπως η σημερινή, του τελευταίου σταδίου της θανάσιμης και αξεπέραστης κρίσης του.

Τότε ο φασιστικός καπιταλισμός όχι μόνο δεν μπορεί να κάνει την παραμικρή παραχώρήση υπέρ των εργαζομένων και άλλων κοινωνικών στρωμάτων, αλλά πρέπει να πάρει πίσω όλα τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις της εργατικής τάξης και όλων των άλλων κοινωνικών στρωμάτων, για να μπορέσει να διατηρηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο στα πράγματα.

Ό,τι ακριβώς έκανε ο Χίτλερ και Μουσολίνι με τις φασιστικές ορδές, τα τάγματα εφόδου και τα SS, στην μεγάλη κρίση του μεσοπολέμου όταν ο ευρωπαϊκός καπιταλισμός είχε περιέλθει σε θανάσιμο αδιέξοδο για να τον «σώσουν».


Τα παραμυθάκια που μας σέρβιραν 
οι Σταλινικοί και οι δυτικοί σύμμαχοι τους, 
πως ο φασισμός είναι κάτι το διαφορετικό 
από τον καπιταλισμό, για τους «καλούς» που νίκησαν τους «κακούς», για την «δημοκρατία» που νίκησε τον φασισμό, ας τα αφήσουν για τους παπαγάλους προπαγανδιστές της σημερινής Νέας Τάξης, 
του νεοφασισμού του σήμερα.

Ο χιτλερικός φασισμός όπως και του Μουσολίνι, κατάργησαν τα κοινοβούλια, με την σιδερένια μπότα των SS, των φασιστικών ταγμάτων εφόδου, και τσάκισαν κόμματα, εργατικές οργανώσεις και συνδικάτα, για να πάρουν όλες τις κατακτήσεις και τα δικαιώματα πίσω.

Πρώτα της εργατικής τάξης και στην συνέχεια των μικροαστών, που ο Χίτλερ τους είχε προηγούμενα χρησιμοποιήσει για να τσακίσει την εργατική τάξη.


Σήμερα οι νεοφασίστες είναι αδύνατον να εφαρμόζουν τις ίδιες ξεπερασμένες, μεθόδους του Χίτλερ που τις ξέρασε η ιστορία, γιατί το λιγότερο θα ήταν να γελοιοποιηθούν. 

Αν τολμούσαν μία από τα ίδια, θα εξελίσσονταν «εν τη γέννηση της» σε μια κακόγουστη φαρσόκωμωδία.

Επειδή τα πάντα ρεί, δηλαδή όλα εξελίσσονται σε αυτή την ζωή, ο απαρχαιωμένος φασισμός του 1940, θα ήταν αδύνατον να μείνει στατικός, να μην εξελιχθεί-μεταλλαχτεί στα νέα δεδομένα του 4ου Ράιχ της νέας εποχής.

Κάτι που αποσιωπούν, οι «αντιφασίστες-αντιρατσιστές» και εμφανίζουν τον χιτλερικό φασισμό σκόπιμα ή από άγνοια, σαν κάτι το αναλλοίωτο ανά τα βάθη των αιώνων, και το σίγουρο έιναι πως τους συμφέρει, να παρουσιάζουν τα νεκρά κι αποστεωμένα σύμβολα του χιτλερικού παρελθόντος, σαν μπαμπούλα, πασχίζοντας να τα επιβάλουν στην σημερινή ζωντανή πραγματικότητα

Ο εξελιγμένος νεοφασισμός του σήμερα, δεν καταργεί τα κοινοβούλια, τα κόμματα, τις εργατικές οργανώσεις, και τα συνδικάτα, αλλά τα χρησιμοποιεί, για να προωθήσει την φασιστική πολιτική του από τα μέσα.

Τα πλησιάζει, με τους πράκτορες του, τα διαβρώνει και εξαγοράζει, τους κοινοβουλευτικούς πολιτικούς, 
και εργατοπατέρες καριέρας, διαχειριστές του καπιταλιστικού συστήματος, 
όπως και τους επιδοτούμενους «αντιρατσιστές» και κάθε αφελή, 

προπαγανδίζοντας κατά του παλιού φασισμού και με «εξυπνότερες» και πιο ύπουλες μεθόδους ως προπέτασμα καπνού, για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου,  

προσπαθεί να καλυφθεί, για εφαρμόζει την ίδια πολιτική, και να κάνει καλύτερα την δουλειά του.

Μετά τον Β. Παγκόσμιο Πόλεμο, και έχοντας βγάλει τα μαθήματα τους από την συντριβή του χιτλερικού φασισμού και των μεθόδων του, οι νεοφασίστετες του 4ου Ράιχ, έκτισαν, με δημοκρατικοφάνεια, και υπομονή τους νεοφασιστικούς ΥΠΕΡ-εθνικούς θεσμούς:

Την ΕΕ, το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, την GATT, το διεθνές δικαστήριο της ΧΑΓΗΣ, τις ΜΚΟ, τους «Γιατρούς χωρίς Σύνορα», τις οργανώσεις των «Ανθρώπινων Δικαιωμάτων», κ.ο.κ.


Φυσικά και τους «αντιρατσιστές», σαν σύγχρονα και μοντέρνα τάγματα εφόδου, δασκαλεμένους να βάλλουν κατά του παλιού ρετρό ξεπερασμένου φασισμού, για να μας πούν πως έχουμε δημοκρατία και όχι φασισμό 

   και πως ο φασιστικός κίνδυνος προέρχεται από την ΧΑ, τους διάφορους Καρατζαφέρηδες, Ψωμιάδηδες, ακόμα και από παπάδες όπως ο μακαριστός Χριστόδουλος, 

   για να καλύψουν τον νέο φασισμό του 4ου ΡΑΙΧ των ΗΠΑ-ΕΕ που είναι στα πράγματα και κυβερνάει.

Αιδώς Αχρείοι 


Πηγή: patari.org

1 σχόλια:

tasos2222 είπε...

ΟΠΟΙΟς ΜΠΟΡΕΙ , ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙ ΤΟΥς ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗς ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΚΑΤΟΙΚΟΥς ΤΗς ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗς, ΝΑ ΠΑΝΕ ___ΤΩΡΑ ΚΙΟΛΑς ___ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΉ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΡΓΑΝΑ , ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΟΠΟΙΟΥς ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕς, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙς 24\11\2011 , ΕΠΙΣΗΜΩς ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗς ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς .(ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΛΟΓΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗς ΜΟΝΗς , ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ Ως ΕΧΘΡΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙς ΕΝΤΟΛΕς ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ . ...ΤΟΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ
Σ Η Μ Ε Ρ Α -------Τ Ω Ρ Α Α Α
Σε περιόδους κατοχής και κατάλυσης του Συντάγματος ,να ξέρετε οτι , απο τη στηγμη που η αστυνομία , ο στρατός ΚΑΙ Η ΔΥΚΑΙΟΣΎΝΗ λάβουν επισήμως γνώση οτι κάποιος πολίτης εχει με δικόγραφο ενεργοποιεισει το αρθρο 120 του συντάγματος , υποχρεούνται(βασει της ΔΙΕΘΝΟΥς ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗς νομοθεσίας και προπάντων του Ορκου πουχουν δώσει) απο εκεινη τη μέρα και έκτοτε, να τον προστατεύουν , πάντα να μάχονται στο πλευρό του ή ακομη και να τον εφοδιάσουν με οπλισμό αν κι όποτε αυτος ο πολιτης το ζητήσει .
.Προς αποφυγή εμφυλίου , Τουτα εδω , τα καταθέτουμε το συντομότερο ,ειτε μεμονωμένα ειτε ομαδικώς .
Δηλώνω ενόρκως προς την εφορία , προς κάθε ενδιαφερόμενη αρχή και προς κάθε φυσικό πρόσωπο , οτι απο σήμερα και καθ΄όλη τη διάρκεια που η πατρίδα μου , το σύνταγμά της και η δημοκρατία της τελούν υπο την κατοχή του εχθρού και της κομματοκρατίας , θα πολεμήσω μεχρι τελικής πτώσης τον όποιον αποπειραθεί ή σκεφθεί να επιβάλει σε μένα ή τους συμπολίτες μου την εφαρμογή του νόμου εκείνου ο οποίος έχει θεσπιστεί μέσω κατοχής απο επίορκους νομοθέτες πολιτικούς και κατηγορουμένους απο τη δικαιοσύνη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας ...... . Η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της ιερής δηλώσεως , παίζει πολυ σημαντικό ρόλο για αυτούς που καταθέτουν τούτα,διοτι τούς παρέχει καλύτερη κάλυψη όσο αυτή, κατατίθεται σε κοντινότερο χρονικό διάστημα απο το χρόνο τέλεσης των κακουργηματων εκείνων που καταγγέλονται μέσα σαυτην ) .δείτε

Προστατέψτε νομικά(και ουσιαστικά) τουλάχιστο ,ό,τι υλικό και πνευματικό σας έχει απομείνει . Προστατεψτε τα παιδια και τα εγγόνια σας δώστε τους τη δυνατότητα να μπορούν να αντισταθούν νομικά αλλα και ουσιαστικά .
Καταθέτουμε το συντoμότερο, την ιερή δήλωση(ή κάποια άλλη ανάλογη, ειτε ομαδικά ειτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας ,.(δε χρειάζεται παράβολο και κρατείστε(ό π ω σ δ ή π οτε) επικυρωμένα αντίγραφα .. ΗΔΗ,ΜΕΧΡΙ ΣΤΗΓΜΗς ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 13.000 ΠΟΛΙΤΕς ταχουμε καταθεσει και εχουμε νομιμοποιησει(ΕΘΝΙΚΆ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩς) την αντίσταση που προβάλουμε για την αποτιναξη της σκλαβιάςμας ,καθως και την ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ...., ( ΕΝΥΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥς ΠΆΝΤΕς να καταθεσουν όσο είναι νωρίς ωστε να αποκτήσουν πραγματικά δικαιώματα ΚΑΘΩς ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑhttp://www.scribd.com/doc/143299694/Declaration...

Δημοσίευση σχολίου