Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

0 Σκάνδαλο: aristeroi προβοκάτορες επιχειρούν να διασπάσουν τον λαό.

Να μην την πατήσει κανείς αγωνιζόμενος Έλληνας. Μην ασχολείστε με προβοκάτορες που ακολουθάνε τις επιταγές των αφεντικών τους! Τι ακριβώς συμβαίνει; Η αντίδραση κατά της κάρτας του πολίτη έχει φοβίσει τους κυβερνώντες και έχει υποχρεώσει την Εκκλησία να πάρει κάποια θέση. Πρώτη φορά στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας αντιδρούν σε κάποιο ζήτημα ενωμένοι Αριστεροί, Δεξιοί, Νεοημερολογίτες, Παλαιοημερολογίτες, Αρχαιοελληνιστές, Έλληνες ΟΛΩΝ των πολιτικών και θρησκευτικών αποχρώσεων! Την αντίδραση αυτή όπως είναι φυσικό δεν την βλέπει με καθόλου καλό μάτι το σύστημα που επιχειρεί να διχάσει τον κόσμο και να βάλει τους αγωνιζόμενους Έλληνες να τσακωθούν μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας το πανάρχαιο κόλπο που χρησιμοποιεί ο αντίπαλος εναντίον του λαού μας: 

Την ΔΙΧΟΝΟΙΑ.


Πως επιχειρείται αυτό;

Εκεί λοιπόν που όλα πήγαιναν καλά πετάγεται από το πουθενά το Ιστολόγιο «ΑντίΠαρακμή» και διαδίδει ένα πλήρως διχαστικό και υποκινούμενο άρθρο στο διαδίκτυο, με το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ καταδικάζει όσους αγωνίζονται δυναμικά κατά της κάρτας του πολίτη και συγκεκριμένα εξαπολύει μια άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίων:

Του κ. Α.Θεοδωρίδη του αστυνομικού που πρώτος αρνήθηκε την κάρτα του πολίτη, των ΓΟΧ, των Ελλήνων Youtubers, του έγκυρου Ιστολόγιου «asimpiestos», του αγωνιστή ένστολου του πολεμικού Ναυτικού που αγωνίζεται κατά της κάρτας , της Χρυσής Αυγής, των Αρχαιοελληνιστών και του συλλόγου Αγίου Βασιλείου ονομάζοντας τους … καπελωτές και ακραίους επειδή δεν επιτρέψαν στην Βουλευτή του ΚΚΕ Λ.Κανέλη και στον κ.Καραμπελιά να είναι… ομιλητές. Κατά την γνώμη του ανωτέρω ιστολογίου λοιπόν όλοι οι αγωνιζόμενοι κατά της κάρτας του πολίτη είναι… ακραίοι και Η Κανέλη με τον Καραμπελιά είναι… Πρόσωπα με περισσότερο… κύρος!!!!!



Θα απαντήσουμε στο συγκεκριμένο Ιστολόγιο καθώς θεωρούμε την στάση του αν όχι προβοκατόρικη σίγουρα ύποπτη. Σε κάθε απάντηση μας θα επικολλούμε και φωτογραφίες από το άρθρο του εν λόγω Ιστολογίου για του λόγου μας το αληθές:


    1) Γνωρίζει καλά και το εν λόγω Ιστολόγιο αλλά και ο Ελληνικός λαός ότι η επίσημη Εκκλησία αρνιόταν πεισματικά όλο αυτό το διάστημα να πάρει μια σαφή θέση όσον αφορά την κάρτα του πολίτη, ακόμα και αν ήταν υποχρεωμένη να το πράξει αυτό στα πλαίσια των ποιμαντικών υποχρεώσεων της. Εν αντιθέση οι ΓΟΧ έχουν πάρει σαφέστατη θέση κατά της κάρτας και ήταν παρών σε όλους τους αγώνες εναντίων της. Ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν οι αγωνιζόμενοι να καπελώσουν τους άκαπνους διότι οι άκαπνοι κάθονται στον καναπέ τους και αναμένουν τα πορίσματα επιστημονικών επιτροπών που ουδεμία σχέση δεν έχουν με τον πνευματικό αγώνα. Επίσης δεν είναι δυνατόν να καπέλωσαν την διαδήλωση οι ΓΟΧ αφού αυτοί πήραν την άδεια για την διαδήλωση όπως παραδέχεται το ίδιο ιστολόγιο στο άρθρο του. Συνεπώς πως είναι δυνατόν αυτός που παίρνει την άδεια να κάνει κάποια διαδήλωση να την καπελώνει; Δεν είναι αντιφατικό να καπελώνω την διαδήλωση που ήδη μου ανήκει;


    2) Το εν λόγω Ιστολόγιο υποστηρίζει πως όσοι μιλάνε κατά του 666 και του Αντίχριστου είναι άξιοι χλευασμού καθώς είναι… ακραίοι! Απαντώντας να ενθυμίσουμε ότι το ζήτημα της κάρτας είναι πρωτίστως πνευματικό. Σαφώς και υπάρχουν και άλλα ζητήματα όπως της ανθρώπινης ελευθερίας αλλά σε έναν Ορθόδοξο δεν μπορείς να του υποστηρίζεις ότι προηγείται η ελευθερία του σώματος του από την ελευθερία της ψυχής του. Δεν μπορεί κάποιος να υποστηρίξει ότι ως Χριστιανοί δεν πρέπει να δίνουμε βάση στην θεόπνευστη αποκάλυψη του Ιωάννη και τις προειδοποιήσεις που υπάρχουν μέσα σε αυτή για το χάραγμα και τον αριθμό 666, όπως επίσης δεν είναι δυνατόν η… Κανέλη να είναι πιο αξιόπιστη από τους Αγίους της Εκκλησίας μας που μας προειδοποίησαν για τον ερχομό του Αντίχριστου!


 

3) Το εν λόγω Ιστολόγιο θεωρεί πιο έγκυρα πρόσωπα τους κομμουνιστές βουλευτές και γενικά τους αριστερούς ομιλητές από ανθρώπους που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στον αγώνα κατά της σκλαβιάς του Έθνους και τις ψυχής μας, καθώς ονομάζει τους διαδηλωτές που μείνανε «ακροδεξιούς» και γίνεται σαφές ότι θα προτιμούσε η διαδήλωση να ήταν ένα φεστιβάλ της ΚΝΕ. Απαντώντας θα ενθυμίσουμε ότι η πίστη και ο αγώνας του Έθνους δεν είναι δυνατόν να γίνεται στα πλαίσια προεκλογικών διαφωτίσεων της αριστεράς καθώς και ότι οι aristeroi στην Ελλάδα πρεσβεύουν την αθεΐα και τον αντεθνισμό καθώς έχουν περάσει σε υποστήριξη του πολύ-πολιτισμού και τις άλωσης της Ορθοδοξίας. Συνεπώς δεν είναι δυνατόν το εν λόγω ιστολόγιο να περίμενε να επιτρέψει ο Ορθόδοξος Έλληνας πατριώτης στον οποιονδήποτε aristero να του κάνει κατήχηση σε μια τέτοια διαδήλωση!
 



4) Το εν λόγω Ιστολόγιο θεωρεί πως ο Λαϊκός σύνδεσμος «Χρυσή Αυγή» δεν θα έπρεπε να συμμετέχει στην διαδήλωση. Και ρωτούμε: Δηλαδή ένας Χρυσαυγίτης δεν δικαιούται να ζητάει την ελευθερία του επειδή είναι… ακροδεξιός;;;;;; Μα καλά αυτοί οι έρμοι οι ακροδεξιοί σε αυτή την χώρα δεν έχουν ανθρώπινα δικαιώματα και δεν πρέπει να αγωνίζονται γι’ αυτά; Δεν είναι πολίτες; Δεν έχουν δικαίωμα ψήφου; Τι ηλιθιότητες είναι αυτές; Μήπως τελικά για ΚΑΠΟΙΟΥΣ η μόνη που έχει δικαίωμα σε αυτή την χώρα να έχει… δικαιώματα είναι η… aristera;


 


5) Επίσης ο αρθρογράφος παραπονείται για την παρουσία Αρχαιοελληνιστών στην συγκέντρωση. Θα ήθελα να ενημερώσω το Ιστολόγιο ΑντιΠαρακμή ότι για εμένα προσωπικά του είναι λίγο δύσκολο να με κατηγορήσει πως είμαι φιλικός με τους Αρχαιοελληνιστές. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα γίνω άδικος εναντίον τους. Και ρωτάμε: Δηλαδή ο Αρχαιοελληνιστής δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί για την ελευθερία του; Αν όταν έρθει το χάραγμα του Αντιχρίστου το αρνηθεί ένας Αρχαιοελληνιστής εμείς τι θα του πούμε; Ότι πρέπει να κάτσει να δεχθεί το χάραγμα επειδή δεν είναι… Χριστιανός; Μα καλά πόσο ΕΓΩΙΣΤΗΣ μπορεί να είναι κάποιος ώστε να θεωρεί ότι έχει αποκλειστικό δικαίωμα στην ελευθερία; Σαφώς και είχαν ΚΑΘΕ δικαίωμα οι Αρχαιοελληνιστές να αντισταθούν και να διαδηλώσουν κατά της κάρτας του πολίτη και κανείς δεν μπορεί να τους αρνηθεί αυτό τους το δικαίωμα. Το αντίθετο μάλιστα: θα ήθελα από αυτό το βήμα να χαιρετίσω το θάρρος και την αγωνιστικότητα των εν λόγω Αρχαιοελληνιστών που παρευρέθηκαν σε μια τέτοια διαδήλωση, διότι είναι αλήθεια πως το να έρθει κάποιος Αρχαιοελληνιστής σε μια Χριστιανική διαδήλωση και να διαδηλώσει παρέα με Χριστιανούς αυτό χρειάζεται το λιγότερο θάρρος και αγωνιστικό φρόνημα.






6)Όλοι μας γνωρίζουμε τον αγώνα του αστυνομικού που πρώτος αρνήθηκε την κάρτα του πολίτη, όμως το συγκεκριμένο άρθρο αμφισβητεί τον αγώνα του αυτόν, επειδή ο αστυνομικός αυτός ενδεχομένως να είναι… Παλαιοημερολογίτης! Δεν ενθυμούμαστε όμως τα μέλη του ΑντιΠαρακμή να ήταν σε κάποιο αγώνα ούτε να έχουν θυσιάσει κάτι από την ζωή τους για τον αγώνα εναντίων της κάρτας και ως εκ τούτου το να προσπαθούν να σπιλώσουν τον αγώνα ενός θαρραλέου αστυνομικού, που όλος ο Ελληνικός λαός θαύμασε την αυταπάρνηση που έδειξε σε αυτόν, είναι το λιγότερο χυδαίο και κρύβει τουλάχιστον εμπάθεια.





.


Για να συνοψίσουμε λοιπόν τα λεγόμενα μας το Ιστολόγιο ΑντίΠαρακμή κάνει μια βρώμικη προπαγάνδα και λαϊκίζοντας επιχειρεί να διχάσει την αντίδραση του κόσμου σε φατριές. Επιχειρείται με το εν λόγω άρθρο να χωριστεί η αντίδραση του κόσμου σε Παλαιοημερολογίτες εναντίων Νεοημερολογιτών, Δεξιοί εναντίων Αριστερών, Αρχαιοελληνιστές εναντίων Χριστιανών ώστε ο κόσμος που λαμβάνει μέρος στις αντιδράσεις να γίνει… μπάχαλο! Είναι η παλιά γνωστή στρατηγική του «Διαίρει και Βασίλευε», διότι μόνο αν διαιρεθεί ο λαός είναι δυνατόν να καμφθεί η αντίδραση του. Επίσης κατηγορεί απροκάλυπτα τους ΓΟΧ, Πατριώτες, Χρυσή Αυγή, Έλληνες Youtubers, Ιστολόγιο asimpiestos, σύλλογο μεγάλου Βασιλείου,τον αγωνιστή ένστολο του πολεμικού Ναυτικού που αγωνίζεται κατά της κάρτας, Αρχαιολάτρες, δεξιούς, Εθνικιστές (όλους τους πήραν τα… σκάγια) ως υπερβολικά ακραίους. Δηλαδή αν όλοι οι ανωτέρω είναι ακραίοι ποιοι μένουν κατά την γνώμη σας κύριοι που δεν είναι ακραίοι και πρέπει να ηγηθούν του αγώνα για την ελευθερία; Α ναι το ξέχασα υπάρχει και η… Κανέλη!!!



Τέλος θα σταθούμε σε ένα θέμα που χρίζει ιδιαίτερης προσοχής. Το συγκεκριμένο άρθρο επιχειρεί να κατονομάσει τον Ιδιοκτήτη κάποιου μπλόγκ και συγκεκριμένα κατονομάζει ως ιδιοκτήτη του μπλόγκ asimpiestos τον αγωνιστή ένστολο του πολεμικού Ναυτικού που αγωνίζεται κατά της κάρτας! Να υπενθυμίσουμε στο ΑντιΠαρακμή δύο σημαντικά πράγματα:




α) Στον αγώνα που κάνουν οι ανεξάρτητοι και Ελεύθεροι μπλόγκερς υπάρχει το δικαίωμα της ανωνυμίας και αυτό το δικαίωμα είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να το προστατεύσουμε καθώς το Ίντερνετ είναι η τελευταία αδέσμευτη φωνή που έχει μείνει για την ενημέρωση του λαού. Αυτό ως είναι φυσικό δεν αρέσει καθόλου στο σύστημα που προσπαθεί να μας φιμώσει. Συνεπώς το εν λόγω άρθρο επιτίθεται ΚΑΙ εναντίων των κανόνων δεοντολογίας που επικρατούν στο διαδύκτιο και λειτουργεί υπέρ του συστήματος χτυπώντας το δικαίωμα ανωνυμίας των μπλόγκερς.



β) Στην περίπτωση που το Ιστολόγιο ΑντιΠαρακμή κάνει λάθος αυτό δίνει το δικαίωμα στον συγκεκριμένο ένστολο να καταθέσει μύνηση κατά του εν λόγω Ιστολογίου για συκοφαντική δυσφήμιση και άλλες παραβάσεις του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.
 



Ως εκ τούτου:

Καλούμε όσους Έλληνες πολίτες αγωνίζονται εναντίων της κάρτας του πολίτη, τους ελεύθερους μπλόγκερς του διαδικτύου καθώς και κάθε σκεπτόμενο Έλληνα πατριώτη να μποικοτάρουν το εν λόγω Ιστολόγιο ως απαράδεκτο και προβοκατόρικο και δηλώνουμε πως ο αγώνας μας εναντίων αυτής της προβοκάτσιας μόλις ξεκίνησε καθώς έπεται και συνέχεια. Ας σταθούμε ενωμένοι λοιπόν σε αυτό τον αγώνα παρ’ όλες τις διαφορές μας αποφεύγοντας τις… μπανανόφλουδες που επιχειρούν να μας πετάξουν τα παπαγαλάκια.



Πολεμήστε την προβοκάτσια!!!


Πηγή   elliniki-grothia.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου