Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

5 ΟΜΙΛΙΑ ΝΕΑΡΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ YOUTUBERS KATA THN ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Άλλα ιστολόγια σε καταγγέλουν γιατί τους πούλησες και έπαιξες παιχνίδι πίσω από την πλάτη τους. Λένε πως ήσουν ο βασικός παράγοντας για να καπελώσει τη συγκέντρωση η παλαιοημερολογίτικη παρέα και η Χρυσή Αυγή. Εδώ είναι η καταγγελία.
http://antiparakmi.blogspot.com/2011/03/blog-post_20.html
Δεν βάρυνε η πράξη ακριβώς παρά ο τρόπος που πούλησες του άλλους. Τι έχεις να πείς ?

Θαλασσινός είπε...

Αγαπητή μου, Αντωνια Σπανού, σε σχόλιο της παραπάνω σκέψης σας θέλω να τονίσω εκ πεποιθήσεως ότι, κάποιοι δεν έχουμε τη στοιχειώδη παιδεία να κατανοήσουμε ότι σε τέτοιες "κινήσεις", δεν πάμε ούτε για να ακούσουμε, ούτε για να χτυπήσουμε παλαμάκια. Δεν πάμε ούτε για πρόσωπα ούτε για οργανώσεις, ούτε για προβολή. Πάμε για τον συγκεκριμμένο σκοπό της διαμαρτυρίας της μη εφαρμογής της κάρτας του πολίτη. Πάμε να μετρηθούμε σε ζωντανό χώρο και χρόνο και να δείξουμε στον Χριστόν μας αλλά και στους υπευθύνους την καρδιακή μας ανησυχία, αλλά και το αγωνιστικό μας πνεύμα, ως υπόσχεση για περαιτέρω αγώνες. Είναι μία έκφραση που διαφοροποιείται ακόμη και από εκείνους τους "επαναστάτες του καναπέ". Ας ξεφύγουμε από τα κατεστημένα και θα ξεφύγουμε και από τα στημμένα. Ο ιερός σκοπός μάς ενώνει και δεν καπελώνεται από κανέναν, αντίθετα αναδυκνείεται ως λεβεντιά και παλικαροσύνη με το ισχύς εν τη ενώσει. Αυτό είναι το όμορφο και το διαφορετικό στην Χώρα της Δημοκρατίας και της Λαμπρής ιστορίας, που μας καταδυκνείει ότι στις μεγάλες ώρες του Έθνους μας γινόμαστε ΕΝΑ και αγωνιζόμαστε απο κοινού χωρίς να εξετάζουμε σωματεία, πολιτικές τοποθετετήσεις, ιδεολογικές διαφορετικότητες, διαφοροποιήσεις στα της Πίστεως. Είμαστε διαφορετικοί και καλούμαστε να συνυπάρχουμε και να αγωνιζόμαστε υπό το πρίσμα της διαφορετικότητάς μας, εφόσον αγαπάμε την Πατρίδα μας και βιώνουμε την ανησυχία για το αύριο. Δεν μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό αλλά να το ¨ρυθμίσουμε¨ αποδίδοντας στην διάκριση του σκοπού των προσώπων και των ρόλων που υποδύεται ο καθένας μας.
Είναι απαράδεκτο να μιλάνε κάποιοι, ευτυχώς ελάχιστοι, για καπέλωμα αφήνοντας μομφές για άλλα ¨κινήματα¨ και δεν μιλάνε για ένα θέμα που μας ενδιαφέρει όλους μας, ανεξαρτήτου πεποιθήσεων και αυτό σαν αποτέλεσμα ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ....

Αυτά τα ολίγα τα οποία είναι η γνώμη μου και δεν παραθέτω άποψη εκ μέρους κανενός, αλλά αισθάνομαι συνειδησιακό βάρος να έχω αυτή την άποψη και να μην την παραθέτω.

Με αγάπη για το Έθνος μας και Την Ορθοδοξία μας.

Μαρίνος Ριτσούδης

Unknown είπε...

Περίμενα αρκετό καιρό για να δω και αυτήν την συγκέντρωση. Μα είναι λογικά αυτά που πιστεύετε­? έτσι θέλετε να πάμε μπροστά. Κοιτάξτε τι γίνεται σε όλο το κόσμο και αφήστε τις ανοησίες. Έχετε μείνει στο μεσαίωνα και στην ιερά εξέταση. Ανοίχτε τα μυαλά και τους ορίζοντες. Σε τι σατανάδες και αντίχριστους αναφέρεστε? Δεν συμφωνώ καθόλου με παλαιομερολογήτικες αντιλήψεις και νοοτροπίες καθαρά θρησκευτικές. Λυπάμαι αλλά είστε για μένα επικρατούν μαύρα μεσάνυχτα ... Αγαπητέ Μαρίνο ευχαριστώ για τις προσκλήσεις σου.
Φιλικώτατα Αννα

asimpiestos είπε...

Αγαπητή κυρία Αντωνία.
Το μόνο που έχω να πω, για την απροκάλυπτη προπαγάνδα που έχουν ξεκινήσει κάποια "πιόνια", είναι μόνον ότι παρακαλώ τον θεό να τους δώσει φώτιση.

Γιατί την χρειάζονται πραγματικά!!!

Με τιμή
asimpiestos

asimpiestos είπε...

Αγαπητή Άννα
Σχετικά με το σχόλιό σου "Κοιτάξτε τι γίνετε σε όλο το κόσμο..." έχω να πω ότι μια ματιά τριγύρω, στις παραμεσόγειες χώρες, αρκεί. Το μόνο που θα δεις είναι πόλεμος, διχασμός, καταστροφές και δυστυχία!
Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο.

Συμβουλή δική μας είναι να δεις τον "πραγματικό" κόσμο και όχι τις ουτοπίες.

Με τιμή
asimpiestos

Δημοσίευση σχολίου