Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

0 ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ, "Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ", μέρος ζ'

"Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ"
Μέρος ζ'

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ

Τα όπλα  υψηλής τεχνολογίας τοποθετούνται στα άδυτα των ψεύτικων ναών. Για να μπορούν οι σατανιστές να παρουσιάζουν ανύπαρκτα θαύματα στον ανυποψίαστο λαό. Κλασικό παράδειγμα το μαντείο των Δελφών, εάν διαβάσετε Ηρόδοτο οι Πέρσες κατα χιλιάδες ξεκινούν να επιτεθούν εναντίων του μαντείου, έντρομοι οι κάτοικοι των Δελφών τρέχουν να υπερασπιστούν το  "ναό". Τότε βγαίνει ο αρχιερέας ο Ακήρατος λέγοντας στους κατοίκους ότι δεν χρειάζεται να πολεμήσουν για τον Απόλλων. Όλοι τότε έφυγαν κατ εντολή του αρχιερέα στα γύρω υψώματα για να είναι ασφαλείς. Στο μαντείο παραμένουν 60 άτομα που ήταν ιερείς και προσωπικό του ναού. Έβγαλαν τότε από τον ναό τα όπλα υψηλής τεχνολογίας και μόλις έφτασαν οι Πέρσες άρχισαν να τους σκοτώνουν κατα χιλιάδες.


Βράχια τεράστια ξεκολλούσαν από τον Παρνασσό και καταπλάκωναν τους Πέρσες και μορφές παλιών ηρώων σε τεράστιες διαστάσεις τους κυνηγούσαν.
Τα ίδια αντιμετώπισαν  και οι Κέλτες όταν πήγαν στους Δελφούς. Αντιμετώπισαν ακραία καιρικά φαινόμενα, σεισμούς, ενώ το βράδυ τους χτύπησε η μάστιγα της παράνοιας και νόμιζαν ότι τους επιτίθοταν Έλληνες. Χωρίς να τους επιτίθεται κανείς άρχισαν να σφάζονται μεταξύ τους, όταν τους πέρασε η μανία μόνο τότε διαπίστωσαν ότι πολέμησαν όλο το βράδυ μεταξύ τους και ότι έχασαν χιλιάδες στρατού χωρίς λόγο.
Φυσικά οι Εβραίοι ιερείς του ναού παρουσίαζαν κάθε φορά την σωτηρία του μαντείου ως θαύμα που έγινε από τους ψευδοθεούς, ζητώντας από τους ανίδεους Ελληνες να πάνε στον ψευδοναό να προσκυνήσουν και να αφήσουν τον οβολόν τους. Τα ίδια έκαναν και στην μάχη του Μαραθώνα και στην ναυμαχία της Σαλαμίνας. Εμφάνιζαν σε εικονική πραγματικότητα τον Πάνα και άλλους σαν ψευδοθαύματα.
Την εποχή της βυζαντινής αυτοκρατορίας κατόρθωσαν να ανεβάσουν στον θρόνο τους λατινόφωνους  σατανιστές Θεοδώσιο Α, Αρκάδιο,Θεοδώσιο Β, Ιουστινιανό κλπ. Όλοι αυτοί κατέστρεψαν τον Ελληνισμό, έκλεισαν της φιλοσοφικές σχολές, κατάργησαν τους ολυμπιακούς αγώνες, γκρέμισαν
τα έργα τέχνης και αρχιτεκτονικής.
Σε αντίθεση με τους σατανιστές αυτοκράτορες για τους οποίους ισχυρίζονται κάποιοι ότι ήταν Εβραίοι στην καταγωγή, όταν ανέβαιναν Έλληνες στον θρόνο της Κωνσταντινουπόλεως άνοιγαν οι φιλοσοφικές σχολές και διδάσκοταν το μάθημα της φιλοσοφίας στο ανώτατο πανεπιστήμιο Κωνσταντινουπόλεως.
Όπως για παράδειγμα επί ΜΙΧΑΗΛ του Γ' είχαμε την ανωτάτη πανεπιστημιακή σχολή της Μαγναύρας
όπου εκεί με διευθυντή τον Λέοντα τον μαθηματικό διδασκόταν τα παιδιά γεωμετρία, αστρονομία, μουσική, φιλοσοφία, φιλολογία.
Ένα ακόμα παράδειγμα επί Κωνσταντίνου Θ', του μονομάχου, είχαμε την ανώτατη φιλοσοφική πανεπιστημιακή σχολή των μαγγανών Κωνσταντινουπόλεως, με ύπατο των φιλοσόφων (πρύτανης) τον μετέπειτα προδότη της Ελλάδος Μιχαήλ ψελλό, οπού και εκεί διδάσκοταν γεωμετρία, αστρονομία, μουσική φιλοσοφία κλπ.
Δεν ήταν όμως μόνο αυτοί οι δυο Έλληνες αυτοκράτορες που άνοιξαν φιλοσοφικές σχολές, ήταν πάρα πολλοί άλλοι Έλληνες βασιλιάδες και αξιωματούχοι του Βυζαντινού κράτους που στήριξαν με πάθος την Ελληνική παιδεία και άνοιξαν φιλοσοφικές σχολές.
Όταν όμως ανέβαιναν στον θρόνο λατινόφωνοι σατανιστές κατέστρεφαν τα πάντα.
 
ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!
(συνεχίζεται)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου