Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

2 Ανακοίνωση των Ελλήνων Youtubers


Σαν Έλληνες youtubers βασική μας αρχή ήταν και θα είναι, ανεξαρτήτως πολιτικού και θρησκευτικού πιστεύω, να έχουμε ένα κοινό σκοπό.

Την καταστολή της κάρτας του πολίτη!!!

Ο απλός κόσμος γνωρίζει πολύ καλά ποιοι είμαστε, και τι πραγματικά πρεσβεύουμε, με τιμιότητα και ειλικρίνεια.


Επειδή το σύστημα είναι δυνατό προσπαθεί να μας χτυπήσει με κάθε τρόπο, και φυσικά από μέσα, με μια πρωτοφανή ξαφνική επίθεση εναντίον μας με πολλά υπονοούμενα.
Τους πειράζει που αναφερόμαστε συνεχεία στους ανθρώπους που υποτίθεται ότι έπρεπε να είναι πρώτοι στο αγώνα και πλέον δεν είναι ούτε καν τελευταίοι (πουλημένοι απλά ).

Θα ήθελα επίσης να τονίσω ότι όταν κάποιοι αναφέρονται σε εμάς (υποτίθεται ορθόδοξα μπλόγκς ) καλά θα κάνουν να βγάλουν πρώτα τις διαφημίσεις της παγκοσμιοποίηση, των πολυεθνικών και των παιχνιδιών δράσης-πολέμου γιατί καρφώνονται απλά.

Συκοφαντούν και τα τσεπώνουν!

Παλιό το κολπάκι!

Και μην ξεχνάτε φίλοι μας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην συγκέντρωση στις 27 Μαρτίου και ώρα 15:00 στο Πεδίων του Άρεως, φωνάζουμε όχι στην κάρτα Του Πολίτη!!

2 σχόλια:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Aς μας πουν λοιπόν τι ακριβως ''φοβούνται'' από τους απλούς ανθρώπους που δρουν αυθόρμητα και ΔΕΝ έχουν κανένα ''χορηγό'' πέραν της ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ τους !!!!!
Μπορεί να έγιναν λάθη στο συντονIσμό και γενικά στην οργάνωση αλλά αυτό αποδεικνύει ακριβως πως εδω έχουμε να κάνουμε με απλούς, ανθρώπους και όχι με εντεταλμένους του ''συστήματος''.....όπου εκεί ΟΛΑ είναι ΤΕΛΕΙΑ οργανωμένα ....''ΠΡΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΨΥΧΩΝ''
......φοβούνται αυτούς που πολεμουν το σύστημα....και ΔΕ φοβούνται το σύστημα που θέλει να αφανισει τα πάντα σε αυτη την Πατρίδα....!

Δημοσίευση σχολίου