Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

0 ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ, "Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ", μέρος Ε΄.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ....
ΜΕΡΟΣ ε΄
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ

Έναν από τους πρώτους θεσμούς που κατόρθωσαν οι εβραίοι να αλλοιώσουν, ήταν τα αρχαία Ελληνικά Μυστήρια και ειδικά τα Ελευσίνια όπου σταδιακά από πηγές φωτός και προσφοράς για όλον τον πλανήτη μετατρέπονται σε θρησκευτικά μυστήρια λατρείας του μεγάλου αρχιτέκτονα του σύμπαντος του Μ.Α.Τ.Σ., που δεν ειναι άλλος από τον διάβολο όπως λέει και ο Σεραφείμ.

Οι πόρτες για τον απλό λαό θα κλείσουν στα ελευσίνια στα οποία έχουμε σεξουαλικά σοδομιστικά όργια και κάθε είδους σεξουαλική χυδαιότητα.

Το σεξ ειναι η βασική πηγή ζωής για το πνεύμα την ψυχή και το σώμα ,ως βασικότατο στοιχείο ανθρώπινης επιβίωσης, οι σατανιστές το κάνουν με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο που
ορίζει ο Τριαδικός Θεός θέλοντας να δείξουν την πλήρη αντίθεση τους προς τον Θεό.

Εάν διαβάσετε παραδείγματος χάριν ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟ στις προφητείες του θα δείτε ότι δυο ειναι οι λόγοι που καταστρέφει ο Θεός τους Ισμαηλίτες (τούρκους μουσουλμάνους κλπ).

Ο πρώτος ειναι η άρνηση του Χριστού εδώ και τόσους αιώνες, πολεμώντας τους Έλληνες για λογαριασμό του Μ.Α.Τ.Σ. και ο δεύτερος γιατί εδώ και αιώνες κάνουν την δια τον σόδομον ασελγείαν (σοδομιστικό σεξ) όπως λέει επί λέξη Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ,για να υμνήσουν τον διάβολο.

Στις εκπομπές πύλες του ανεξήγητου με θέμα τα ελευσίνια μυστήρια ένας από τους
προσκεκλημένους που ανήκει σε σατανιστική οργάνωση (σύμφωνα με τον Σεραφείμ αλλά και πολλών χιλιάδων άλλων ανθρώπων ,οι οργανώσεις αυτές ειναι σατανιστικές, και ο Σεραφείμ δίνει προσωπικό αγώνα για να κλείσουν).

Ο συγκεκριμένος καλεσμένος υπεραμυνόταν και εκθείαζε με πάθος τα ελευσίνια μυστήρια. Ένας ακόμα τρόπος για να τους ξεχωρίζετε ειναι η υπερβολική τους αγάπη στον Πυθαγόρα τον οποίο μελετούν και διδάσκονται.

Ειναι γνωστό ότι ο Πυθαγόρας μυήθηκε στα ελευσίνια μυστήρια εν συνεχεία πήγε στην Αίγυπτο και μετά διδάχτηκε τον σατανισμό στην Περσία όπου επέστρεψε και άνοιξε σχολή για να διδάξει τον διάβολο.

Τι να κάνουμε δεν ήταν όλοι οι αρχαίοι τέλειοι. Κάθε εποχή έχει τους καλούς τους μέτριους και τους κακούς και αυτό το λέω γιατί οι αρχαία Ελλάδα έχει θεοποιηθεί με τους αρχαίους
φιλοσόφους.

ΟΙ περισσότεροι φιλόσοφοι και οι επιστήμες τους ήταν για το καλό της ανθρωπότητας, αλλά και η αντίπαλη πλευρά φρόντιζε να έχει τους δικούς της ανθρώπους σε κάθε εποχή.

Οι εβραίοι φροντίζουν να μας εφοδιάζουν με ψευδοιερείς και ψευδοιέρειες στα ελευσίνια μυστήρια για να διδαχτούν από πρώτο χέρι τα σεξουαλικά και τα ομοφυλοφιλικά όργια οι
αρχαίοι Έλληνες, καθώς η ομοφυλοφιλία απαγορευόταν με αυστηρότατους νόμους στην αρχαία Αθήνα και όποιος πιανόταν να ειναι ομοφυλόφιλος, έχανε όλα του τα δικαιώματα δεν μπορούσα να καταλάβει κανένα δημόσιο αξίωμα όπως αυτά του ιερέα, του δικηγόρου, να γίνει μέλος της εκκλησίας του δήμου (πολιτικό αξίωμα).

Για να αντιληφθείτε πόση υπόληψη είχαν στις αδελφές οι αρχαίοι αθηναίοι τους απαγόρευαν ακόμα και την είσοδο στους ναούς, και το περπάτημα στην αρχαία αγορά της Αθήνας
σε περίπτωση που είχαν ραντίσει με αγιασμό τον δρόμο.

Κατά τα άλλα οι αρχαίοι ήταν ομοφυλόφιλοι και αντί να έχουν νόμους υπέρ των ομοφυλοφίλων είχαν εναντίων για να κάνουν μόνοι τους της ζωή τους πιο δύσκολη.
Παιδιά του αντίχριστου τέτοια παραμυθάκια από τους πραγματικούς Έλληνες δεν γίνονται αποδεκτά.

Εν συνεχεία οι εβραίοι διέταξαν τους ψεύτικους ιερείς των μυστηρίων να κρύψουν την τεχνολογία που διέθεταν στα άδυτα των ναών.
(συνεχίζεται…)

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΙΕΡΕΑ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.

ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ Ο ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΔΕΝ
ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΤΟ ΜΩΑΜΕΘ ,ΤΟΥ ΖΑΓΑΝΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΑΥΤΗ.

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΣΤΙΧΟΥΣ:
"ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΚΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΗΔΕ
ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΤΟΥ ΡΩΜΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΑΓΕΡΙΟΥ ΤΟ ΠΟΔΙ"!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου