Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

1 ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ, "Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ". (μέρος γ’)

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ
μέρος Γ’
γράφει ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ

Από την ημέρα που ένα μέρος του εβραϊκού λαού εδώ και χιλιάδες χρόνια δέχτηκε όπως λέει και ο μητροπολίτης Σεραφείμ τον εωσφόρο για θεό του, από εκείνη την στιγμή και μετά ο Ελληνισμός αποτελούσε το μεγαλύτερο εμπόδιο για την ολοκλήρωση του παγκόσμιου κράτους του αντίχριστου.

Σε πέντε διαδοχικές απόπειρες δημιουργίας παγκόσμιου κράτους πέτυχαν σε πολύ μεγάλο βαθμό να κατακτήσουν τον πλανήτη και τελευταία σχεδόν στιγμή κάθε φορά οι λίγοι Έλληνες πατριώτες της κάθε εποχής οι οποίοι δεν άντεχαν το άδικο και την σκλαβιά έπαιρναν τα όπλα και κατέστρεφαν τον κόπο των Εβραιών.

Οι εβραίοι όμως ποτέ δεν απελπιζόταν και από γενιά σε γενιά κατάφεραν να στήσουν ένα ακόμα παγκόσμιο κράτος στην εποχή μας, το έκτο κατά σειρά για την ακρίβεια.

Οι εβραίοι δεν πολεμούσαν την Ελλάδα μόνο με τα όπλα των λαών που έστελναν εναντίων μας αλλά και με πολλούς άλλους τρόπους.
Θα σας αναφέρω ενδεικτικά μερικές πολύ μεγάλες επιτυχίες των εβραίων.
Η πρώτη και μεγαλύτερη ίσως επιτυχία των εβραίων ήταν η ψεύτικη και γελοία δημοκρατία της αρχαίας Αθήνας.

Οι Έλληνες πάντα ήταν ο λαός που δημιούργησε την έννοια και της αξίες της ελευθερίας και ήταν πάντοτε ο λαός που πολέμησε με το μεγαλύτερο πάθος για την ελευθερία από γενιά σε γενιά. Επίσης ήταν ο λαός που δημιούργησε την τάξη, το μέτρο την δικαιοσύνη, και την φιλοξενία και φυσικά όλες της επιστήμες οι οποίες ήταν ταγμένες για το καλό της ανθρωπότητας σε αντίθεση με τις εβραϊκές επιστήμες.
Μέσα λοιπόν στην κοιτίδα του μεγαλυτέρου πολιτισμού του κόσμου κατόρθωσαν να επιβάλουν τον άνανδρο και απάνθρωπο θεσμό της δουλείας. Ένα θεσμό που ήταν απόλυτα αντίθετος με τα πραγματικά Ελληνικά ιδεώδη και που ταίριαζε σε λαούς που τον εφάρμοζαν συνέχεια όπως ήταν οι άραβες, οι πέρσες , οι βαβυλώνιοι, οι αρχαίοι ρωμαίοι.

Λαοί που ήταν πιστοί στην τότε νέα τάξη πραγμάτων εφάρμοζαν τον θεσμό της δουλείας θέλοντας να δείξουν την πλήρη αντίθεσή τους προς το Θεό, ως υπάκουα παιδιά του διαβόλου που ήταν.

Η Τριαδική Αρχή θέλει τον κάθε άνθρωπο ελεύθερο, σε αντίθεση με το σατανά.
Για τον ίδιο λόγο, θέλοντας να δείξουν την αντίθεσή τους με τον Τριαδικό Θεό, έκαναν και κάνουν μέχρι σήμερα σοδομισμό με άντρες, γυναίκες ακόμη και παιδιά.
Σε μια λοιπόν επίδειξη δύναμης επέβαλαν κάτι τόσο ξένο και απάνθρωπο μέσα στην αρχαία Αθήνα και για να ειναι καλά παιδάκια οι αρχαίοι φιλόσοφοι και να μην αντιδρούν σε οτιδήποτε θελήσουν να επιβάλουν, σκότωσαν και τον κορυφαίο όλων των εποχών το Σωκράτη.
(συνεχίζεται…)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΟΥΣ "ΘΕΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ,
ΤΟ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Σωκράτης

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ ''THE AYSTRALIAN''

ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΙΣ 28-2-2011.
Προσπαθούν να τον κρύψουν, αλλά ουδέν κρυπτον

υπό τον Ήλιον.Στην μακρινή Αυστραλία, τελεί

υπό την προστασία των Ιλλουμινάτοι,της λέσχης

Μπίλντερμπεργκ και του Εωσφόρου.Είναι

εβραιογερμανικής

καταγωγής,γοητευτικός,φιλειρην­ιστής,ομιλεί

οκτώ [8] γλώσσες και θεωρείται από τους

εξυπνότερους ανθρώπους. Είναι 31 ετών και

ονομάζεται DAVID.-

Δημοσίευση σχολίου