Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

0 Γι άλλη μια φορά "μαύρη" προπαγάνδα από ταγούς του "συστήματος".

Πολύ εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως η σχετική ανάρτηση του blog Hellas orthodoxy καθε άλλο παρά σ' Ελλάς- Ορθοδοξία μπορεί να παραπέμπει.
Δυστυχώς γίνεται προσπάθεια διχασμού και κακόβουλης κριτικής που ΔΕΝ αρμόζουν σε ''δήθεν'' πν...ευματικούς ανθρώπους. 

Εδώ η ενότητα των Ελλήνων πατριωτών είναι επί της παρούσης ΖΉΤΗΜΑ ΖΩΉΣ ΚΑΙ ΘΑΝΆΤΟΥ και το εν λόγω blog πασχίζει για το αντίθετο!!!!! 
Καλά είναι ποτέ δυνατόν να ενοχλεί η παρουσία του ηγουμένου Μεθόδιου με την πρόφαση του ''παρανόμου'' και του ''καταληψία'';;


Ας μας δείξουν πότε ξανάσυνέβη να προηγούνται χρονικά, οι ''καταληψίες'' των ''νομίμων'';;
Όποιος παρακολουθήσει την ιστορία της Ι.Μ.Εσφιγμένου θα δει πόσο μαχητική ήταν, είναι και παραμένει σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες και όχι με τους κανόνες της Ε.Ε. φυσικά.
Είναι αυτοί οι μοναχοί ''παράνομοι'' και κάποιοι ιεράρχες που πρόσφατα εντοπίστηκαν σε λέσχη Lions (μασονικό παρακλάδι) είναι ''ΝΌΜΙΜΟΙ'' !!!! 

Νομίζω τελικά πως η έννοια ''κακόβουλη κριτική'' είναι πολύ λίγη......δεν είναι καν κριτική...είναι απλά.......ΑΝΗΘΙΚΌΤΗΤΑ !!!!! 

Αυτό είναι η συκοφαντική δυσφήμιση. Και έρχομαι να θέσω ένα εύλογο ερώτημα στους ''περισπούδαστους'' του blog: ΓΙΑΤΊ οι ''πνευματικοί ταγοί'' όλων των τάσεων, τάξεων, ''χρωμάτων'', θέσεων ΔΕΝ οργανώνουν αυτοί κινήσεις διαμαρτυρίας κατά της κάρτας (που καταπάτα κάθε έννοια ανθρώπινων δικαιωμάτων);;;;;;; 

Και μεις οι απλοί πολίτες να στηρίξουμε τις προσπάθειες;;;;

Ξαναρωτώ ΓΙΑΤΊ;;;;;;

ΔΕΝ κουνιέται ΚΑΝΕΊΣ και όταν κάποιοι ΈΜΨΥΧΟΙ ΤΟΛΜΟΎΝ να κινηθούν και να αντιδράσουν παρ' όλες τις αντικειμενικές αντιξοότητες........τότε πέφτουν τα ΚΟΡΆΚΙΑ της ''λογικής'', της ''προόδου'' και της ''νομιμότητος'' να ασκήσουν τάχα ''κριτική''........συκοφαντώντας ΜΟΝΟ !!!!!!!!! 

Είναι μάλλον και αυτό μια μέθοδος να ΦΙΜΏΣΟΥΝ τους ενεργούς και ζωντανούς που έχουν απομείνει..............

Πηγή e-mail αναγνώστριας μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου