Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

0 ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ, "Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ", μέρος η'.

"Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ"
Μέρος η'


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ

Τα χρονιά περνούσαν και η Ελληνική Αυτοκρατορία (ρωμαϊκή-βυζαντινή) η οποία ιδρύθηκε στην Ρώμη με στήριγμα τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, με την μεταφορά της πρωτεύουσας του κράτους από την Ρώμη στην Κωνσταντινούπολη και με επίσημη θρησκεία τον χριστιανισμό. Οι Έλληνες μεγαλουργούν και φτάνουν στο απόγειο τους.

Ο πονοκέφαλος των Εβραίων διπλασιάζεται καθώς τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα και τον χριστιανισμό. Αρχικά προσπάθησαν με τους σατανιστές αυτοκράτορες, που σας ανέφερα στο πέμπτο μέρος, αλλά απέτυχαν. Μετά προσπάθησαν δημιουργώντας αιρέσεις, όπως τους μονοφυσίτες, τον Αριανισμό, τους Παυλικιανούς, και το απόγειο των αιρέσεων την εικονομαχία, η οποία κόντεψε να διαλύσει την αυτοκρατορία. Όποτε ανέβαινε εικονολάτρης αυτοκράτορας στον θρόνο οι στρατηγοί των θεμάτων της Μ. Ασίας άφηναν τους άραβες να κάνουν παρέλαση μέχρι την Κωνσταντινούπολη. Όπως στην περίπτωση της πρώτης γυναίκας αυτοκράτειρας της Ειρήνης, η οποία ήταν υπέρ της λατρείας των εικόνων.
Τελικά Ο Μιχαήλ ο Γ αποκατέστησε τις εικόνες και ο κόπος των Εβραίων πήγε για μια ακόμη φορά χαμένος.
Εαν δεν υπήρχε ο εμφύλιος πόλεμος της εικονομαχίας, το Ελληνικό κράτος θα είχε φτάσει στο απόγειο του 100 χρόνια πριν την μακεδονική δυναστεία.

Στο μέτωπο των πολεμικών επιχειρήσεων ο Έλληνας βασιλιάς ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ διέλυσε οριστικά και αμετάκλητα την περσική αυτοκρατορία. Αμέσως μετά για να μην πάρουμε ανάσα δημιούργησαν την αραβική αυτοκρατορία
ΜΟΛΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑ
ΤΟΡΙΑΣ.(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ).
Με την εξασθένηση και των Αράβων στο καπάκι έρχονται οι Τούρκοι οι οποίοι δεν θα κατορθώσουν
να καταλάβουν την αυτοκρατορία παρά τα πάρα πολύ σημαντικά πλήγματα Μαντζικέρτ 1071μχ και μυριοκέφαλο 1176μχ.

Ότι δεν πέτυχαν Πέρσες, Άραβες και Τούρκοι το πέτυχε το  βατικανό με τον τότε πάπα και τους καρδιναλίους να αποδέχονται για θεό τους τον μεγάλο αρχιτέκτονα του σύμπαντος Μ.Α.Τ.Σ.(διάβολος) ο οποίος ήταν και είναι ο θεός των περισσότερων Εβραίων, σύμφωνα με τον Σεραφείμ Πειραιώς.
Οι σατανιστές του Βατικανού περίμεναν να πεθάνει ο ιερός Βασίλειος ο β για να ξεκινήσουν της σταυροφορίες του αντίχριστου. Με την τέταρτη  "σταυροφορία"  πέτυχαν τον σκοπό τους καθώς στις 13 Απριλίου του 1204 μχ κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολη και εν συνεχεία ένα μεγάλο μέρος της αυτοκρατορίας.
Οι βυζαντινή αυτοκρατορία αποτελεί οριστικά παρελθόν. Μόνο την Κωνσταντινούπολη και κάποια
λίγα εδάφη κατόρθωσαν να πάρουν πίσω οι Έλληνες. Με την είσοδο τους στην Κωνσταντινούπολη οι σατανιστές "σταυροφόροι" έσφαζαν καλόγερους έκαιγαν μοναστήρια, έκλεβαν εικόνες, βίαζαν της έντρομες Ελληνίδες καλόγριες επάνω στις ΑΓΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ των εκκλησιών, παρά φύσει το αγαπημένο σπορ των οπαδών του αντιχρίστου για να δείξουν την αντίθεση τους στον Τριαδικό
Θεό. Πήγαν στα νεκροταφεία άνοιξαν τους τάφους ακόμα και των αυτοκρατόρων. Τα ίδια έκαναν και στις άλλες πόλεις που πήγαν. 
Όλα αυτά δεν τα γράφουν οι Έλληνες ιστορικοί άλλα οι δικοί τους ιστορικοί οι λατίνοι που ήταν μαζί τους στην τέταρτη σταυροφορία του διαβόλου. Κλείνοντας να σας αναφέρω μια ακόμα απόπειρα αποτυχημένης προσπάθειας των Εβραίων οι οποίοι έστειλαν  τα γερμανικά φύλλα να καταστρέψουν την Ελλάδα. Παρά της καταστροφές σε όλη την Ελλάδα, σφαγές, εμπρησμούς, κλοπές, βιασμούς, καταστροφές μνημείων, επί αιώνες όλα αυτά απέτυχαν  να εξαφανίσουν την Ελληνική Αυτοκρατο-
ρια(βυζαντινη). Το γελοιότερο όλων είναι ότι οι σατανιστές αυτοκράτορες τους προσέλαβαν ως μισθοφόρους του Αυτοκρατορικού Ελληνικού Στρατού. Φυσικά οι Γερμανοί, Γότθοι, Ουνοι, Βησιγότθοι, κλπ αντί να προστατεύουν τους Έλληνες πολίτες συνέχιζαν τους βιασμούς, της σφαγές, τους εμπρησμούς, και της κλοπές εις βάρος των αθώων Ελλήνων πολιτών. Για όλα αυτά οι σατανιστές αυτοκράτορες αντάμειβαν τους Γερμανούς αρχηγούς με περισσότερο χρυσάφι και τα υψηλότερα στρατιωτικά αξιώματα, μέχρι και στρατηγοί έγιναν κάποιοι Γερμανοί.
Για αυτό κάποια στιγμή οι Έλληνες Αξιωματικοί αγανάκτησαν για την εσχάτη προδοσία κατ εξακολούθηση και άρχισαν να σφάζουν τους Γερμανούς αξιωματικούς για ενα διάστημα στην Κωνσταντινουπόλη.
(συνεχίζεται)
 
Την Κυριακή 27 Μαρτίου οι Έλληνες πατριώτες δίνουν μια ακόμα μάχη για την ελευθερία της Ελλάδας και την δική τους. Ο πόλεμος (αγώνας) είναι δικός μας αγώνας εθνικός και ιερός. Ειναι αγώνας υπέρ πίστεως, πατρίδας και προσωπικής ελευθερίας. Σε αυτόν τον ιερό αγώνα δεν χωράνε αντιπαλότητες και μίση αλλιώς, για να δανειστώ τε λόγια του Παπαφλέσσα, "καθίστε να πεθάνετε ραγιάδες, εσείς και τα παιδιά σας και τα παιδιά των παιδιών σας".
Όπως εάν δεν αλλάξετε τρόπο ζωής και ζείτε με την θεοκατάρατη μόδα, όπως λέει κι ένας γέρος του θεού ο πατήρ Σάββας Αχιλλέως, πάλι τα ίδια θα πάθετε. Το πρόβλημα μας δεν είναι μόνο η κάρτα του πολίτη, είναι ο τρόπος που ζούμε μέσα στην αταξία, αντίθετα από αυτά που ορίζει η τάξη του τριαδικού θεού. Δυστυχώς είχαμε δεκαετίες ολόκληρες να λύσουμε ειρηνικά την εθνική μας επιβίωση, όπως και την προσωπική, και τώρα πρέπει να δώσουμε λύση με δυναμικό τρόπο. Στην Ελλάδα γεννήθηκε η έννοια της Ελευθερίας και οι Έλληνες πολέμησαν με τον μεγαλύτερο πάθος από οποιονδήποτε άλλο λαό, εδώ και χιλιάδες χρόνια, για την ελευθερία τους.
Οι Έλληνες ορθόδοξοι χριστιανοί λένε όχι στην κάρτα του αντίχριστου (Κάρτα Του Πολίτη) και στην θεοκατάρα τη μόδα, που κατάντησε την Ελλάδα μας σε αυτό το χάλι. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου