Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

0 ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΧΑΜΗΛΟΥ ΡΙΣΚΟΥ



Σήμερα τα χάσαμε όλα.

Αυτό είναι πολύ καλό διότι επιτέλους δεν θα έχουμε τίποτε να χάσουμε.

Αυτό είναι πολύ καλό διότι δεν υπάρχουν πλέον αυταπάτες, αμφιβολίες και οποιουδήποτε άλλου είδους ερμηνείες εκτός της σκληρής αλήθειας ή εκτός του παραμυθιού των παρδαλό/πρασινοφρουρών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό που συνέβη σήμερα είναι η πλήρης μετατροπή μέσω υπογραφών μίας τύποις ανεξάρτητης χώρας σε μία αποικία με μια τάξη εξωμοτών κοτζαμπάσηδων να διαφεντεύει και να επισκοπεί επί των φέουδων των αποικιοκρατών της Ελλάδας, είτε αυτοί λέγονται κομισιόν είτε λέγονται φραπόρτ είτε λέγονται ΔΝΤ ή ό,τι άλλο.

Όσοι διαβάζετε αυτές τις γραμμές δεν θα ζήσετε να δείτε το τέλος των Μνημονίων, όσο νέοι και να είστε, ούτε και τα παιδάκια σας θα ζήσουν να το δουν, όσο μικρά και αν είναι, ακόμα και αν είναι ακόμα στην κοιλιά. Διότι ενενήντα εννιά χρόνια ζουν πολύ λίγοι, και ούτως ή άλλως το προσδόκιμο ζωής μας θα απομειωθεί δραματικά. Από εδώ και εμπρός η ζωή σας είναι ένα απέραντο Μνημόνιο και έτσι θα μείνει, με όλους μας και τα παιδιά μας να είναι οι κούληδες του κάθε υπερόπτη αποικιοκράτη που θα μας βλέπει ως νομιστεράκια στην καλύτερη περίπτωση.

Η μετατροπή μιας χώρας σε αποικία εν μία νυκτί και με απλές υπογραφές δεν είναι κάτι καινούργιο, έχει ξαναγίνει αλλά στην Ασία με αυτού του είδους τις συνθήκες : έτσι παραδόθηκε η τότε ενωμένη Κορέα στους Ιάπωνες το 1905 και έκτοτε η Κορέα δεν ανεξαρτητοποιήθηκε ούτε επανενώθηκε ποτέ ουσιαστικά για να ξαναγίνει το παλιό κράτος με τα σύνορα της εποχής του Τζόσεον, ενώ τα κατορθώματα των μεγάλων δυνάμεων μετά τον Β΄ΠΠ και κατόπιν του ΔΝΤ κατά το τέλος της δεκαετίας του 1990 εγκαθίδρυσαν την φτώχεια, την ανέχεια αλλά και την αριστοκρατία του νεοφιλελευθερισμού και την πολιτική διαφθορά στην περιοχή.

Εδώ στην Ελλάδα λοιπόν δεν πειραματίζονται, την ίδια συνταγή ακολουθούν με τις ευλογίες και προθυμία όλων ανεξαιρέτως των κομμάτων εντός και περί της Βουλής, με τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη να συναγωνίζονται ενώπιον των ξένων δανειστών-αποικιοκρατών ποιος είναι ο καλύτερος διαχειριστής-επιστάτης για να τον κρατήσουν ή να τον προσλάβουν αντίστοιχα.

Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα με το σημερινό σύστημα κοινοβουλευτισμού-κοινοβουλευτικής δικτατορίας και τα κοινοβουλευτικά τσιφλίκια του κάθε κόμματος.

Αυτό αλλάζει μόνο με Άμεση Δημοκρατία : σκέψου.

Αν ψήφιζες σήμερα εσύ και όλοι οι άλλοι συμΠολίτες, εν είδει Δημοψηφίσματος επί του σημερινού (22/5/2016) πολυνομοσχεδίου, θα πέρναγε αυτό το πολυνομοσχέδιο ;

Όλες οι στατιστικές και τα αποτελέσματα από την προηγούμενη πείρα λένε όχι. Για αυτό εξ άλλου και δεν σε ρωτούν και ούτε θέτουν την παρά μία ημέρα εκατονταετή αποικιοποίηση όλης της χώρας σε αλλοδαπούς σε Δημοψήφισμα.

Άρα, τα συμπεράσματα είναι δύο :

Η Άμεση Δημοκρατία δεν θα επέτρεπε σε τίποτα από αυτά να συμβούν και

Η Άμεση Δημοκρατία δεν θα έρθει ποτέ μέσω του κοινοβουλευτισμού και του σημερινού διοικητικού/πολιτικού συστήματος.

Το γιατί είναι εμφανές στις αντιαμεσοδημοκρατικές δικλείδες ασφαλείας που υπάρχουν παντού ενώ υπάρχει πλήρης διευκόλυνση και ατιμωρησία, σε κάθε είδους πραξικόπημα, στάση και κατάργηση του Συντάγματος από τους κοινοβουλευτικούς δικτάτορες.

Εάν θέλεις να δεις μέρα χωρίς Μνημόνια όσο ζεις και όσο ζουν τα παιδιά και τα εγγόνια σου η λύση υπάρχει μόνο στο τρίπτυχο :

Εξέγερση- Επανάσταση-Άμεση Δημοκρατία.
Στο δια ταύτα αυτή είναι η απάντηση στο πώς θα δούμε άσπρη μέρα.

Αυτός είναι ο δύσκολος δρόμος που όμως έχει μέλλον σε σύγκριση με τον παθητικό και δύσκολο δρόμο/επάρατο δρόμο της αποχής ή παρουσίας σε μια κάλπη κάλπικη την οποία αποδέχεσαι να υπάρχει και βαυκαλίζεσαι ότι την ενδιαφέρει ή όποια σου συμπεριφορά σε σχέση με αυτήν.

Αυτή την στιγμή η χώρα είναι νεκρή και διαμοιράζουν τα ιμάτια της.

Όταν αποφασίσεις ότι ο δρόμος είναι η Εξέγερση, η Επανάσταση και η Εγκαθίδρυση της Άμεσης Δημοκρατίας τότε η Χώρα μας θα Αναστηθεί και θα είναι παντοδύναμη.

Εσύ θα πάρεις την απόφαση, εσύ θα δράσεις προς την επίτευξη της απόφασης σου και εσύ θα δρέψεις τους καρπούς ή τις συνέπειες της απόφασης σου για εσένα και για τα παιδιά σου και αυτό δεν μπορείς να το αποφύγεις.
πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου