Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

0 Ένας και μόνο Έλληνας αρκεί για να τα βάλει με όλο την πλανήτη και τα τέρατα του!




Του Γιώργου Παπαγεωργίου

Βασικός όρος της εύρυθμης λειτουργίας της δημοκρατίας είναι η διάκριση των εξουσιών σε Νομοθετική, Εκτελεστική και Δικαστική που όπως πρώτος δίδαξε ο Αριστοτέλης και έγινε κανόνας στις διακηρύξεις του Διαφωτισμού.

Σήμερα στην χώρα μας και οι τρεις αυτές αρχές έχουν περιέλθει στον μέγιστο βαθμό στην Νομοθετική αφού οι κυβερνώντες τοποθετούν στην Εκτελεστική και την Δικαστική ανθρώπους της αρεσκείας των. Μάλιστα τις περισσότερες φορές αυτοί…

δεν είναι μεταξύ των αρίστων, αλλά των κομματικός αρεστών!

Η μη απονομή δικαιοσύνης κατά τον κοινό νου, αλλά η δικαιοσύνη κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των ολίγων, η οποία με ποικίλους τρόπους, επιβάλουν το δίκαιο, το οποίο εξυπηρετεί αυτούς και μόνο αυτούς, προκαλεί την οργή της κοινωνίας. Της κοινωνίας που η αδικία από τους νόμους ξεχειλίζει το ποτήρι της υπομονής και της αξιοπρέπειας!

Εκεί έρχεται η οργή και όποιος δεν διδάσκετε από την Ιστορία, από την ιστορία όπως πραγματικά είναι και όχι όπως την κατασκευάζουν κάποιοι, τότε είναι αναγκασμένος να την ξανά ζήσει!

Ο Ελληνικός λαός είναι γνωστός για δύο συνήθειες του εκ διαμέτρου αντίθετες, η πρώτη είναι ότι έχει κοντή μνήμη και εύκολα ξεχνάει και η δεύτερη είναι ότι οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Αυτές όμως οι εξαιρέσεις αρκούν για να ανάψουν την σπίθα που θα βάλει την φωτιά της αντίστασης και θα φέρει την Αναγέννηση του Ελληνικού Έθνους!
Ένας και μόνο Έλληνας αρκεί για να τα βάλει με όλο την πλανήτη και τα τέρατα του!

Ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε στα πέρατα του τότε γνωστού κόσμου για να τιμωρήσει τους Πέρσες για την αυθάδεια τους να μολύνουν την Ιερή Ελληνική Γη και να πάρει εκδίκηση για την ήτα των Αθηναίων και τις καταστροφές που προκάλεσαν σε αυτή.

Η ασυδοσία σήμερα από τους κυβερνώντες, η αποχαύνωση του μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας μας, με απώτερο σκοπό να υποδουλώσουν το Ελληνικό πνεύμα και την ιερή μας Γη, το μόνο που θα καταφέρει είναι το ξέσπασμα της οργής, αργά η γρήγορα.

Αλίμονο στην πολιτεία που πολιτογραφεί απερίσκεπτα τους ξένους

Θα επανέλθουμε γιατί η οργή του Έλληνα είναι απόλυτα συνυφασμένη με την οργή της φύσης και θα σας θυμίσω μόνο ότι σε αντίστοιχες εποχές είχαμε μέχρι και την καταστροφή ολόκληρων πολιτισμών! Όπως με την έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης … και ο νοών νοείτω…

Με αγάπη πάντα…

nyxtobaths

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου