Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

1 Η Ελλάδα χάνεται και το Π.Ν. αναβαθμίζει πισίνες....




Ο Ελληνικός Λαός δυστυχάει..... Την στιγμή που Έλληνες αυτοκτονούν.....Την στιγμή που υπογράφουν το ένα μνημόνιο μετά το άλλο....Αναβαθμίζουν πισίνες στο Π.Ν......Έλεος , θα διαμαρτυρηθεί επιτέλους κάποιος ένστολος......Διαδίδω αυτό το θέμα , για να καταλάβει ο Ελληνικός Λαός ότι εχει μείνει μόνος του....... 


 

Η ανακοίνωση του Π.Ν.: Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών μέριμνας στο προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού, και συγκεκριμένα των Ανθυπασπιστών και Υπαξιωματικών και των οικείων τους, την Τρίτη 31 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των αναβαθμισμένων κοινόχρηστων υποδομών μέριμνας της Ναυτικής Βάσης ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ. Στα εγκαίνια παρέστη ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ και ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Καραγεώργης ΠΝ.

Οι αναβαθμισμένες υποδομές είναι διαθέσιμες για το σύνολο των Ανθυπασπιστών – Υπαξιωματικών του ΠΝ ανεξαρτήτως εάν διαμένουν στον οικισμό και υλοποιήθηκαν λαμβάνοντας υπόψη τα ερωτηματολόγια που είχαν διανεμηθεί στο προσωπικό ώστε να είναι στοχευμένες στις πραγματικές ανάγκες του. Στο πλαίσιο μείωσης της επιβάρυνσης του προσωπικού έχουν ανατεθεί σε ιδιώτες λειτουργίες παροχής υπηρεσιών στην εν λόγω βάση, όπως έχει σχεδιαστεί και για τη Ναυτική Βάση Νοτίου Ευβοϊκού, ώστε να μην απασχολείται προσωπικό εκτός των κυρίων καθηκόντων του.

Οι κυριότερες αναβαθμίσεις υποδομών που πραγματοποιήθηκαν είναι οι ακόλουθες:
α. Αναβάθμιση υφιστάμενης πισίνας και περιβάλλοντα χώρου
β. Κατασκευή νέας παιδικής πισίνας και περιβάλλοντα χώρου
γ. Ενεργοποίηση ψησταριάς και αναψυκτηρίου πισίνας
δ. Αναβάθμιση / Πιστοποίηση παιδικής χαράς
ε. Ενεργοποίηση παιδικού κινηματογράφου και γηπέδου Μπάσκετ
στ. Διαμόρφωση / επαναλειτουργία πλαζ
ζ. Δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης και περιφράξεων.




Άραγε στον κινηματογράφο τι αλλαξε;;; Τριάντα χρόνια έτσι το θυμάμαι.....


1 σχόλια:

Μετοικος είπε...

Αλλη μαλακία έχεις να μας πείς;

Δημοσίευση σχολίου