Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

0 ΝΤΡΟΠΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!! - Δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα ανακοίνωσε και ο Τσίπρας από το Στρασβούργο

Στις αλλαγές που έρχονται από το Φθινόπωρο στις εργασιακές σχέσεις στην Ελλάδα αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός, κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης στο  Στρασβούργο. 
 
Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε εκτενώς στην προσφυγική κρίση, στο ρόλο της Ευρώπης και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της χώρας μας, ενώ προανήγγειλε τη δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα.
Παράλληλα, προανήγγειλε παρεμβάσεις για τη διασφάλιση των ρομά στην Ελλάδα, αλλά και τη δημιουργία τζαμιού και μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αθήνα, «που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και καιρό,  επειδή οφείλουμε να προσαπίζουμε ενεργά τις δικές μας αρχές και αξίες». 
 
Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η κατασκευή του τζαμιού είχε ψηφιστεί από την Κυβέρνηση Καραμανλή, στην οποία συμμετείχε και ο Καμένος . Το σημαντικότερο δε, ότι το χρηματικό ποσό κατασκευής του τζαμιού, θα καταβληθεί από το Υπουργείο Παιδείας , την στιγμή που επιβάλουν ένα σωρό περικοπές …..
 Σας παρουσιάζουμε το ενημερωτικό σημείωμα του ΑΝΣ προς τον ΥΕΘΑ, στο οποίο αναφέρονται εκτιμώμενα κόστη για την μετακίνηση των εγκαταστάσεων του Πολεμικού Ναυτικού από την περιοχή του Βοτανικού (θέση ελαιώνας), θέση στην οποία έχει αποφασιστεί να ανεγερθεί το...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ....  http://asimpiestos.blogspot.com/2010/07/blog-post_23.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου