Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

1 Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕ TWEET ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ!.. (Φωτό)

Τό ἀπαύγασμα τοῦ ἤθους καί τῆς φιλελληνικότητος!
Γι' αὐτό πᾶμε κατά διαόλου.
Κατά τήν καρδίαν μας, ὅμως, καί οἱ ἡγέτες μας...



Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, «η σημερινή ημέρα μας θυμίζει τους αγώνες για την αυτονόητη ελευθερία σεξουαλ. προσανατολισμού».
«Η κυβέρνησή μας προωθεί ενεργά την άρση των διακρίσεων και τη διεύρυνση της ισότητας όλων,
ασχέτως φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού ή χρώματος».

Τα παραπάνω ανέφερε την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας, σε αναρτήσεις του στο Twitter, με αφορμή την Διεθνή Ημέρα κατά της Ομοφοβίας και της Τρανσφοβίας.



Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, «η σημερινή Διεθνής Ημέρα Κατά της Ομοφοβίας και Τρανσφοβίας μας θυμίζει τους αγώνες για την αυτονόητη ελευθερία σεξουαλ. προσανατολισμού».

Όπως σημείωσε, «η κυβέρνηση προωθεί ενεργά την άρση των διακρίσεων και τη διεύρυνση της ισότητας όλων, ασχέτως φύλου, σεξ. προσανατολισμού ή χρώματος».

Τα tweet του Αλέξη Τσίπρα

















Πηγή

1 σχόλια:

tasos2222 είπε...

Θανάση, τουτα να κοινοποιούμε ( αν φοβόμαστε βλέπουν αδυναμία και επιτειθονται .) . ..Να κοινοποιείτε συνεχώς λοιπόν, .ότι:
τελούμε υπό κατοχή....
Σκοτώστε τους δημάρχους, συμβούλους και υπεύθυνους πολιτικους που τούτη την περίοδο κατοχής και βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος , τα καθάρματα αποβλέπουν στην καρτα του πολίτη, στην αναθεωρηση του συνταγματος ,αποδέχονται και εγκρίνουν για λογαριασμό σας και χωρίς να σας ρωτήσουν εγκατάσταση λαθρομεταναστων στον τόπο σας. δείτε και κοινοποιήστε
.Ο αφελληνισμός της χώρας είναι ο Κύριος στόχος των... τα υπόλοιπα, (υπερφορολόγηση, οι δηλώσεις Φίλη, οι απόψεις αυτής της πατσαβούρας, ο ΕΝΦΙΑ, οι τραπεζικές απάτες η διαφθορά κ λ π είναι το τυρί για να μας αποπροσανατολίσουν απ τον κυρίως στόχο των).................................... Αρχίστε λοιπόν με οδηγό το Άρθρο 120 και την ιερή δήλωση, να απειλείτε εγγράφως και επισήμως τους προδότες Δημάρχους συμβούλους, περιφεριάρχες και λοιπούς παρατρεχάμενους οι οποίοι είναι θετικοί στην εγκατάσταση λαθρομεταναστών στις κατά τόπους περιοχές σας . ....δείτε, μαζέψτε υπογραφές και καταθέστε τις στην αστυνομία και στο δήμο σας ( πείτε μου για ότι απορία και πληροφορίες χρειάζεστε . ..... ( τους δίνουμε διορία) διαβάστε και κοινοποιήστε.
.Καθώς επίσης εντέλλεστε από το ίδιο το Σύνταγμα και από τα όσα επιτάσσει το Άρθρο 120 να ξεκινήσετε όλοι οι υπεύθυνοι άμεσα τις διαδικασίες απεγκατάστασης των λαθρομεταναστών και εντός εύλογου χρονικού διαστήματος -έως 30 ημερών- να εκκενωθούν πλήρως οι περιοχές που ήδη έχει γίνει παράνομη εγκατάσταση λαθρομεταναστών στις περιοχές των δήμων (........................................................) Διότι, διώκονται ακαριαία όλοι οι υπεύθυνοι από το ίδιο το Σύνταγμα, δηλαδή από όλους τους πολίτες συμπεριλαμβανομένων των δικαστικών και αστυνομικών οργάνων, οι οποίοι υποχρεούμαστε να αντισταθούμε για την πατρίδα μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός μας και να εφαρμόσουμε το Άρθρο 120. Δρώντας άμεσα και με οποιοδήποτε μέσο εναντίον σας, ακόμα και με εκείνο της αυτοδικίας, έως και της εκτέλεσης εάν δεν ξεκινήσετε άμεσα και σε εύλογο χρονικό διάστημα τις διαδικασίες απεγκατάστασης των λαθρομεταναστών απ τις κατά τόπους περιοχές τις οποίες εδρεύετε .
Μετά τιμής.
…………………………………………..
Ακολουθούν σελίδες με υπογραφές πολιτών.
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85-120-%CF%85%CF%80%CF%8C%CF%88%CE%B9%CE%BD-%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%87%CF%89%CE%BD%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CF%89%CE%BD%CF%8C%CE%BB%CF%89/1042056112504403

Δημοσίευση σχολίου