Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

0 Μισούμε ο,τιδήποτε συστημικό, ξέρουμε ότι όσα λένε.............



Στην Ελλάδα τα ίδια ισχύουν στην συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Εξαιρούνται οι εκμεταλλευτές, οι επιτήδειοι και η κατηγορία "βλάκες, ηλίθιοι και χάπατα".


Μισούμε ο,τιδήποτε συστημικό, ξέρουμε ότι όσα λένε, ζητούν ή υποστηρίζουν οι εξουσιάζοντες είναι για το κακό μας και μας οδηγούν στον όλεθρο.
Απορρίπτεται και αποδοκιμάζεται απόλυτα, χωρίς καν να ακουστεί, - a priori - ό,τι λέει ο "αλήτης Αλέξης", το "λαμόγιο Κυριάκος", η "ηλίθια Φώφη", ο "καραγκιόζης Σταύρος", ο "γελοίος Λεβέντης" , ο "χοντροπάνος", καθώς και τα ξεφτιλισμένα κόμματα τους της αρπαχτής και όλοι οι παράγοντες που κυβέρνησαν τον τόπο άμεσα ή έμμεσα.
Ακόμα και όσα λένε οι "απέναντι, οι "μπάφες" οι Χρυσαυγίτες και το αρτηριοσκληρωτικό ΚΚΕ, πετιούνται με περιφρόνηση στην κάλαθο των αχρήστων.
Οταν λοιπόν συγκεντρώνονται όλοι αυτοί (οι πρώτοι) μαζί και υποστηρίζουν κάτι, συγκροτείται απέναντί τους από εμάς το λαό χωρίς κανένα οργανωτικό στοιχείο ένα αυθόρμητο "κίνημα του ΟΥΣΤ" που δημιουργείται από την αηδία που νοιώθουμε ακόμα και όταν τους βλέπουμε μόνο ως εικόνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου