Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

0 Ρε μπαγλαμάδες, τι ξεπουλάτε με τόση ευκολία; Τα αμπελοχώραφα του πατέρα σας;

Το έχουμε γράψει και το παρελθόν. Τα τελευταία χρόνια ο ελληνικός λαός υποτίθεται ότι προσέρχεται στις κάλπες για να ψηφίσει κυβερνώντες και τελικά αντιλαμβάνεται ότι έχει εκλέξει …. μεσίτες. Οι οποίοι μάλιστα ξεπουλάνε όσο – όσο την περιουσία που έχει αποκτήσει με το αίμα και τον ιδρώτα του ο ελληνικός λαός. Μετά, λοιπόν το ξεπούλημα του Ελληνικού, έχουμε άλλο ένα τεράστιο σκάνδαλο όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα http://www.metaforespress.grΌπως αναφέρει σε ανάρτησή της, το ΤΑΙΠΕΔ πούλησε –χάρισε πιθανόν να είναι η πιο σωστή λέξη- στην εταιρεία Turboshaft (έχει έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα χωρίς να γνωρίζουμε την μετοχική της σύνθεση) 2 Airbus A340-300 έναντι του τιμήματος 4,2 εκατ. δολαρίων. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα που αναφέραμε, το 2009, κάθε Airbus υπολογιζόταν σε αξία κοντά στα 45 εκατ. ευρώ.

Καθημερινά διαπιστώνουμε ότι αυτή η «αριστερή κυβέρνηση» δεν πρόκειται να αφήσει κυριολεκτικά «πέτρα πάνω στην πέτρα». Ρε μπαγλαμάδες, τι ξεπουλάτε με τόση ευκολία; Τα αμπελοχώραφα του πατέρα σας;


Υ.Γ: Αυτό τον καιρό μπορεί, πιθανόν, να εισπράττεται μόνο μίζες και κάποιες λεκτικές αποδοκιμασίες, αλλά μην θεωρείτε ότι στο διηνεκές θα επικρατεί η ίδια κατάσταση.


tsak-giorgis.blogspot.com0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου