Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

0 O ΣΥΡΙΖΑ καλεί για συμμετοχή στο Athens Pride -Αλλά θέλει να απαγορεύσει τη διαδήλωση «Παραιτηθείτε» Πηγή: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί για συμμετοχή στο Athens Pride -Αλλά θέλει να απαγορεύσει τη διαδήλωση «Παραιτηθείτε»



Το φετινό Athens Pride πραγματοποιείται το Σάββατο στις 18:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος και ο ΣΥΡΙΖΑ δραστηριοποιείται για μεγάλη συμμετοχή. 


Η Ομάδα Σεξουαλικού Προσανατολισμού και Ταυτότητας Έκφρασης φύλου του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, καλεί για φυσική παρουσία όλων, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο επί της πλατείας. Σύνθημα «Κάνε τη διαφορά σου, δύναμη».

Η ανακοίνωση:
«Το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 18.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος το κόμμα και η Νεολαία μας συμμετέχουν στο ετήσιο φεστιβάλ υπερηφάνειας Athens Pride.

Το Αthens Pride αποτελεί για πάνω από μια δεκαετία κεντρική γιορτή ορατότητας της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας (Λεσβιών, Ομοφυλόφιλων, Αμφί, Τρανς, Κουήρ και Ίντερσεξ κ.α ατόμων), ενώ φέτος ύστερα και από την εξαιρετικά θετικά αποτιμώμενη ψήφιση του Νέου Συμφώνου Συμβίωσης η συμμετοχή αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Η φυσική μαζική παρουσία μας κρίνεται απαραίτητη.
Όχι γιατί η διεκδίκηση αρχίζει και τελειώνει σε στιγμές ορατότητας, ούτε γιατί αυτή αρχίζει και τελειώνει με ένα θετικό νομοθετικό έργο. Αλλά διότι αποτελεί καθημερινό διακύβευμα και Ιστορία με αλλεπάλληλες μικρές και μεγάλες νίκες και ήττες που εν πολλοίς κρίνονται στο επίπεδο του πολιτικού, όποια μορφή κι εάν παίρνει αυτό. Αυτόν ακριβώς τον διάλογο επιδιώκουμε να ενδυναμώσουμε με την παρουσία μας εκεί. Έναν διάλογο που συνεχώς αναβαθμίζεται μέσω των κινημάτων, των συλλογικοτήτων, των διανοουμένων αλλά και των ατομικοτήτων που εμπλέκονται σε αυτόν. Έναν διάλογο με συνεχή προωθητικά βήματα αλλά και σκληρές αντιθέσεις, που σε κάθε περίπτωση όμως μπολιάζει την Αριστερά με νέα αναλυτικά εργαλεία και θέσεις για Έναν Κόσμο Που Χωράει Πολλούς Κόσμους.

Έτσι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πιστοί στις συνεδριακές μας θέσεις σας καλούμε να παραβρεθείτε και να στηρίξετε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο του φεστιβάλ, καθώς και το πανό μας πίσω από τα οποία θα συσπειρώνεται ο χώρος μας καθώς και οι φίλ@ και σύμμαχ@ του.
Ομάδα Σεξουαλικού Προσανατολισμού και Ταυτότητας Έκφρασης φύλου του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου