Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

2 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΜΡΟΥ Α.ΤΣΑΚΑΛΗ..... ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ.....;;


Ο ΣΜΡΟΣ Α. ΤΣΑΚΑΛΗΣ με προσωπικό e-mail, μας ενημέρωσε και μας ζήτησε να δημοσιεύσουμε την πρόσκληση που απευθύνει έκκληση για συμπαράσταση:

ΣΜΡΟΣ Α. ΤΣΑΚΑΛΗΣ

Στις 16 Απριλίου 2013 και ώρα 9:00 π.μ., δικάζεται η έφεση μου στο Αναθεωρητικό Δικαστήριο Αθηνών, Πέτρου Ράλλη 1.
(Κρίθηκa ένοχος για τις απόψεις μου και την ιδεολογία που ανάρτησα στην προσωπική μου σελίδα στο facebook. 
Δείτε περισσότερα εδώ: http://asimpiestos.blogspot.com/2012/04/24-2012.html)


Σας παρακαλώ όλους τους Ελεύθερα Σκεπτόμενους Έλληνες (εφόσον σας το επιτρέπει ο χρόνος και η εργασίας σας), να παρευρεθείτε στην δίκη μου.

Η παρουσία σας θα είναι για εμένα πολύτιμη, καθώς θα πρέπει να υπερασπισθώ τον εαυτό μου, χωρίς δικηγόρο.

Τα οικονομικά μου βλέπετε, δεν διαφέρουν από τα δικά σας και δεν το επιτρέπουν,αλλά και η συνάντησή μου με δικηγόρους πατριώτες, με αντιμνημονιακούς, με αριστερούς και δεξιούς, ήταν άκαρπες.

Για να παραστούν, μου ζήτησαν ποσά άνω των 1500 ευρώ, την στιγμή που οι 4 μήνες φυλάκισης μεταφράζονται σε εξαγοράσιμους μόλις 600 ευρώ.

Παρ’όλα αυτά τους ευχαριστώ γιατί μου έδωσαν να καταλάβω για μια ακόμη φορά ότι πολλοί βρίσκονται στον αγώνα για προσωπικό όφελος και ο στόχος  τους είναι είτε μια θέση στην βουλή των νεοταξικών, είτε το οικονομικό κέρδος.

Με τη δική σας παρουσία και το δικό σας βλέμμα, θα πάρω δύναμη γι' αυτή την τόσο δύσκολη δοκιμασία. Όσοι δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε, ελπίζω να είμαι στην προσευχή σας.
Επίση, εσείς που διαβάζετε την πρόσκλησή μου, σας παρακαλώ κοινοποιήσετε την στο facebook ή αποστείλατε τη με e-mail σε γνωστούς

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων όλους εσάς.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλα τα blogs που θα το κοινοποιήσουν.

Έλληνες, συνεχίστε τον αγώνα ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και μην ξεχνάτε τα λόγια του Στρατηγού Μακρυγιάννη:
«Ὅταν μου πειράξουν τήν πατρίδα καί τή θρησκεία μου, θά μιλήσω, θά’ νεργήσω κι’ ὅ, τί θέλουν ἄς μου κάνουν»

Με εκτίμηση
ΣΜΡΟΣ Α. ΤΣΑΚΑΛΗΣ

2 σχόλια:

tasos2222 είπε...

ΚΑΝΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΗ ΟΤΙ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΝΣΤΝΕΙΔΗΤΩς ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗς ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΦΤΟΦΟΡΗ ΣΥΛΗΨΗΤΩΝ . ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΙς 24\11\2011 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕς .ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑς(και ειδικα οι κατωτεροι αξιωματικοι μπορουν να στραφουν εναντιον των ανωτερων των , και μαλιστα, εχουν καθηκον και χερος να το πραξουν ) ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟΥς ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗς ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΄
ΔΕς

την ιερή καταγγελία δήλωση που βλέπετε στον τοίχο μου , ή κάποια άλλη ανάλογη ,την καταθέτουμε , είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα. Δεν χρειάζεται να πληρωσουμε παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δώσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά >{η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}…

τους τα κοινοποιουμε την ιερη δηλωση μαζι με ετουτο το ανω σχόλιο

_________……………………..https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δηλωση-και-καταγγελια-κατα-του-απο-24112011-διαρκούσ-κακουργηματοσ-καταπατη/422877021088985...

tasos2222 είπε...

ΚΑΝΤΟΥς ΤΗΝ ΕΞΗς ΕΡΩΤΗΣΗ ΄( ΣΤΙς 24\11\2011 , ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙΣΑς ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ . Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΚΕΙΝΗ, ΕΚΡΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΣΑς ΕΡΩΤΩ...
. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΝΤΟΛΕς ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥς ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ??
2) ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ Ή ΚΑΤΩΤΕΡΟΙΣΑς???
3)ΓΙΑ ΛΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΑΨΑΤΕ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΝΤΟΛΕς ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥς ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΗΔΙΚΗΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΝΤΟΛΕς ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς.
4) ΠΟΙΟς ΣΑς ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ ΚΑΤΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΚΕΙΑ ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΟς (ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑς ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥς ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΕΣΕΙς ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΙΑΤΟΥς ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΑς ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙΣΑς ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ..

Δημοσίευση σχολίου