Σάββατο 20 Απριλίου 2013

0 ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Αυτόν το ρόλο θα τον επωμιστούν οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, που διακατέχονται από το υψηλό πατριωτικό φρόνημα του Μακρυγιάννη και των ηρωικών αγωνιστών του ’21, που ελευθέρωσαν όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο από την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Θα αγωνιστούν και τώρα όπως και τότε. “ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”.
Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε πολλοί. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ. Ούτε οι Έλληνες το 1821 ήταν πολλοί. Ήταν όμως αρκετοί για να γκρεμίσουν την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ούτε οι Έλληνες το 1940 ήταν πολλοί. Ήταν όμως αρκετοί για να ανακόψουν την πορεία του φασισμού και του ναζισμού και να αποτρέψουν τα κατακτητικά τους σχέδια κατά του κόσμου. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες το αναγνώρισαν και είπαν: “Αν μέχρι σήμερα λέγαμε ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες, από δω και πέρα θα λέμε ότι ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ”.
Δυστυχώς οι περισσότεροι Έλληνες και μέσα σε αυτούς και πολλοί σοβαροί και έντιμοι καθηγητές, δημοσιογράφοι ακόμα και πολιτικοί, έχουν άγνοια και δεν έχουν συνδέσει όλα αυτά που συμβαίνουν με την ύπαρξη Σατανισμού και Αντίχριστου. Διαφορετικά θα έβλεπαν, ότι μόνο τότε, όλα αυτά τα παράλογα που συμβαίνουν αποκτούν εξήγηση και νόημα.
Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν διώκεται η Ελλάς, διότι είναι η χώρα που ασπάστηκε και διέδωσε τον Χριστιανισμό αλλά και η χώρα που τον υπερασπίστηκε πάντα. ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Μόνο που τα “όπλα” μας τώρα είναι διαφορετικά, γιατί προσπαθούν να μας κατακτήσουν και να μας υποτάξουν, όχι με όπλα και σπαθιά, αλλά χτυπώντας τις ηθικές, τις πολιτισμικές, τις οικογενειακές και τις πνευματικές μας αξίες, με “όπλα” τους την πλάνη, το ψεύδος,την υποκρισία, την υλική και οικονομική εξάρτηση και την διαφθορά που επέβαλαν σε όλους τους τομείς.
ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ “ΟΠΛΑ” ΕΙΝΑΙ:
1ον. Να αναγνωρίσουμε τα λάθη, τις αμαρτίες και τις παγίδες που πέσαμε και να μετανοήσουμε γι' αυτά.
2ον.Να προσευχηθούμε στον Τριαδικό Θεό και στην Υπεραγία Θεοτόκο ζητώντας το Μέγα Έλεος του Φιλάνθρωπου Θεού και την σωτηρία του ευσεβούς ημών έθνους, ειδικά ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και 3ον ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ διότι οση δύναμη και να έχει ο Διεθνής Σιωνισμός-Σατανισμός ,είναι σαν φύλλο στον άνεμο μπροστά στην ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
Αυτή την ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ και ΑΠΕΙΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ την ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ οι Ελληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί.Ας την απελευθερώσουμε με την μετάνοια, την προσευχή και την πίστη μας, ΠΡΟΣΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. Διότι ο Παντοδύναμος Θεός , ο Δημιουργών και Τρέφων τα σύμπαντα, ο Μέγας και Δίκαιος Κριτής , δεν έρχεται ΠΟΤΕ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΣ. Ας τον προσκαλέσουμε λοιπόν και ας ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΟΥΜΕ την τύχη της Ελλάδος.
Αυτό το φοβούνται και το τρέμουν, όπως ο “διάβολος το λιβάνι”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου