Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

0 Ο Ομπάμα υπέγραψε τον νόμο προστασίας της Μονσάντο

Picture
Η απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Ομπάμα να αθετήσει το λόγο του για δεύτερη φορά και να κάνει τα χατήρια της 'φίλης' του Μονσάντο έχει ξεσηκώσει την κατακραυγή του Αμερικάνικου λαού. Μια φίλη που του έφερε εκατομμύρια εχθρούς. Όλα αυτά όμως... κατόπον εκλογών! Κι όλα αυτά μέσα στα πλαίσια της βιώσιμης ανάπτυξης: Ατζέντα 21!

Ο Πρόεδρος Ομπάμα υπέγραψε τον περιβόητο νόμο Προστασίας της Monsanto, μια νομοθετική πράξη που κρύβεται εντός του νομοσχεδίου δαπανών. Ασκώντας βέτο, πέρασε το ψήφισμα το οποίο προστατεύει τη Monsanto και τις γενετικά τροποποιημένων δημιουργίες της από τα ομοσπονδιακά δικαστήρια.

Ο Ομπάμα πέρασε το νομοσχέδιο μέσω νόμου, σε μια κίνηση που φέρνει στη μνήμη την αθέτηση της πρώτης του υπόσχεσης, του 2007, για 'άμεση' επισήμανση των ΓΤΟ μετά την εκλογή του.

Αυτή τη φορά η οργή των Αμερικάνων ξεχειλίζει και η κρτική που δέχεται από τα ΜΜΕ και τις ακτιβιστικές οργανώσεις είναι δριμία. Αποδείχθηκε, λέει ο κόσμος, ότι οι εταιρείες έχουν περισσότερη δύναμη από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ.
(στο βίντεο η προεκλογική ομηλία και υποσχέσεις του 2007)
"Οι υποσχέσεις μαράθηκαν πλάι στα καλλιεργημένα χωράφια της Μονσάντο...", σχολιάζουν όσοι περίμεναν να δουν τις πολυπόθητες ταμπελίτσες στα τρόφιμα με την ένδειξη των μεταλλαγμένων. Η Μονσάντο με τα περίπου 12 δις εκατ. $ ετήσια έσοδα, αγοράζει κυβερνήσεις ΠΡΙΝ ακόμα αυτές εκλεγούν, και διασφαλίζει τα συμφέροντά της.

Όμως, πόσο απλά 'οικονομικά' είναι τα συμφέροντα της Μονσάντο; Στο ερώτημα περί αυγού και κότας και τι προϋπήρχε, καλό είναι κανείς να ενώνει τις τελίστες για να βλέπει την εικόνα ολοκληρωμένη.

Τι λένε οι υπερασπιστές της ότι προσφέρει:

  • Εύκολη και γρήγορη καλλιέργεια
  • Σπόροι ανθεκτικοί σε 'σκληρά' εδάφη με μεγάλη περιεκτικότητα σε βαρέα μέταλλα.
  • Καρποί ανθεκτικοί στα δικά της ζιζανιοκτόνα
  • Τη λύση για μια... βιώσιμη αγροτική ανάπτυξη που θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες του... υπερπληθυσμού που το 2050 αναμένεται να φτάσει τα 9 δις.

Έντονες οι αντιδράσεις του κόσμου στην Αμερική. Η απόφαση φυσικά θα έχει αντίκτυπο σε όλον τον πλανήτη


Τι λένε οι πολέμιοι της ότι 'προσφέρει':

  • Εύκολο και σίγουρο  καρκίνο - τεστ σε ποντίκια αυτό έδειξαν
  • Χαμηλή περιεκτικότητα θρεπτικών στοιχείων.
  • Το γονίδιο της στειρότητας
  • Είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά όπλα αποπληθυσμού της γης χρησιμοποιώντας χημικά και γενετικό υλικό

Από το χτες στο αύριο μέσω του σήμερα...

Η ιστορία της Μονσάντο μακρά και πικραμένη. Η περιβαλλοντική της καταστροφή συναγωνίζεται εκείνη της ανθρώπινης χωρίς ακόμα να έχουμε τελικό 'νικητή'. Από το Agent Orange, το εντομοκτόνο και αποφυλλοτικό που χρησιμοποιήθηκε κατά τον πόλεμο στο Βιετνάμ, το γλυκαντικό ασπαρτάμη που έχει κατακυριεύσει την αγορά μέσα σε εκατοντάδες προϊόντα πολλά από τα οποία καταναλώνονται κι από παιδιά (τσίχλες, λάιτ αναψυκτικά κλπ), τα εντομοκτόνα που αποδεικνύονται ανθρωποκτόνα, τα απόβλητα της - τεράστια περιβαλλοντικά εγκλήματα, μέχρι τέλος τα άκρως επικίνδυνα για την υγεία αλλά και γονιμότητα των καταναλωτών προϊόντα της σε σπόρους.

Αυτό είναι το βεβαρημένο παρελθόν της που φιλοοδοξεί να θριαμβεύσει και στο μέλλον. Τι τάζουν; Να ταΐσουν τον 'υπερπληθυσμό' κάτω από οποιεσδήποτε 'καιρικές' συνθήκες. Ποιος άλλος υπόσχεται ακριβώς το ίδιο; Δείτε ΕΔΩ
Picture
Picture
Ναι! Ατζέντα 21!!! Στο κεφάλαιο 32 υπόσχονται να προωθήσουν πρακτικές για βιώσιμη αγροτική ανάπτυξη (έχουμε ξαναπεί ότι η λέξη βιώσιμος είναι κάτι σαν την μασονική χειραψία, σημαδεύει τα 'δικά' τους κείμενα) μέσω της τεχνολογίας, χαμηλών ενργειακών απαιτήσεων. Ενώ στο κεφάλαιο 12 υπόσχεται αντιμετώπιση της ξηρασίας. Να θυμίσουμε ότι η Ατζέντα 21 γράφτηκε το 1992 και όχι το 2012 όπου η ξηρασία στην Αφρική ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, ενώ στις ΗΠΑ κατέστρεψε ατελείωτες καλλιέργειες προκαλώντας ελλείψεις, αύξηση κόστους στα τρόφιμα και εισαγωγές, μεγάλο κόστος αποζημιώσεων.

Όμως τα Ηνωμένα Έθνη ήδη κατηγορούνται για 'μεγάλες μπίζνες' με μεγάλες εταιρίες που θα 'καλύψουν'  τη βιώσιμη ανάπτυξη και η πρωταγωνίστρια όλων; Η Μονσάντο!!!
Picture
Τι χρειάζεται, λοιπόν, για να επιβάλει κάποιος μια 'λύση' σε ένα πρόβλημα; Ένα μεγαλύτερο πρόβλημα!!! Όταν έχεις υποσχεθεί δύο φορές να βάλεις σήμανση στα μεταλλαγμένα και θέλεις να αθετήσεις το λόγο σου, όταν οι δεσμοί σου με την εν λόγω εταιρία είναι προκλητικά ξεκάθαρα δυνατοί, χρειάζεσαι ένα άλλοθι για να συνεχίσεις το έγκλημα. Οι δωρεές και χορηγίες της Μονσάντο σε πολιτικούς υποψήφιους κάθε χρόνο αυξάνουν, που σημαίνει ότι ο 'πελάτης' που πλήρωσε έχει και απαιτήσεις. Να πάρει τα χρήματα του πίσω και με κέρδος. Αλλά το κέρδος εδώ δεν είναι μόνο οικονομικό. Είναι ένα χέρι που νίβει το άλλο, και τα δυο μαζί το πρόγραμμα που λέγεται αποπληθυσμός της γης. 
Picture
Και ο γκουρού του αποπληθυσμού για έναν βιώσιμο πλανήτη κάτω από μια βιώσιμη παγκόσμια διακυβέρνηση δεν είναι άλλος από τον 'φιλάνθρωπο' δισεκατομμυριούχο Μπιλ Γκέιτς, που φαίνεται είχε τις πληροφορίες του κι έσπευσε να αγοράσει μερικές ακόμα μετοχές και να επενδύσει κι άλλα εκατομμύρια στην Μονσάντο, την βασίλισσα εταιρία που ασπάζεται, όχι στα λόγια αλλά στις πράξεις, την ιδέα της μείωσης πληθυσμού.

Μα πως όμως μπορείς να δημιουργήσεις αυτό το μεγαλύτερο πρόβλημα για να ξεφουρνήσεις μετά την λύση του; Δημιουργείς μια ολοένα αυξανόμενη κι επιταχυνόμενη 'κλιματική αλλαγή'. Και τι χρειάζεαι για να το κάνεις αυτό; Χειραγώγηση καιρού. Και ποιος την κάνει αυτήν; Οι χημικοί αεροψεκασμοί και το HAARP. Και πως προσφέρονται επίσης να αντιμετωπίσουν την 'κλιματική αλλαγή'; Υποτίθεται με Γεωμηχανική. Δηλαδή θα ψεκάζουν τον πλανήτη. (Αυτό που ήδη κάνουν για να χαλάσουν το κλίμα) Κι εκεί ο Μπιλάκος, ο Γκέιτς του διαβόλου, έχει βάλει το φιλάνθρωπο χέρι στην τσέπη για να προσφέρει την οικονομική του βοήθεια.

Μόλις λίγους μήνες μετά την παρατεταμένη ξηρασία της Αμερικής ακολούθησε ο τυφώνας Σάντι που εξασφάλισε στον Ομπάμα και την παράταση του θρονιάσματός του στο Λευκό Οίκο.

Κι ενώ όλοι περίμεναν τούτη τη φορά να κρατήσει το λόγο του σχετικά με τα μεταλλαγμένα εκείνος έβγαλε τον νόμο υπέρ της Μονσάντο, αλλά και η Μονσάντο τι ετοιμάζεται να λανσάρει μέσα στο 2013;;;;;;;
Picture

Οποία σύμπτωσης!!! Τυχαίο; Καθόλου!

Εκτός κι αν κάποιος πιστεύει ότι η Μονσάντο διαθέτει και μέντιουμ ή είναι εξαιρετικά γρήγορη στο να παράξει ένα νέο υβρίδιο σε χρόνο ρεκόρ, ειδικά σχεδιασμένο για ξηρασία!!!Εεε... Εντάξει! Ακόμα και το σκυλί μας το κατάλαβε!!!!

Συνοψίζοντας:

  • Τα Ηνωμένα έθνη εκπροσωπούνται από κυβερνήσεις
  • Οι κυβερνήσεις βγαίνουν από τις μεγαλοεταιρίες
  • Οι μεγαλοεταιρίες ανήκουν στη μικρή ομάδα της παγκόσμιας ελίτ
  • Η παγκόσμια ελίτ θέλει τον πλανήτη για πάρτη της με μερικούς ελάχιστους δούλους να την εξυπηρετούν
  • Τα Ηνωμένα Έθνη (δηλαδή η ελίτ) κατασκευάζουν την Ατζέντα 21

Τι μένει; "Ψεκάστε', σκουπίστε - ό,τι θα πέφτει σαν μύγες.... ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!!

                      Θα τους αφήσετε...;


Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου