Τρίτη 9 Απριλίου 2013

0 Τράγκας. Η καλύτερη πηγή ψυχολογικού πολέμου του συστήματος.


ΤΡΑΓΚΑΣ, 
Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΜΑΣ

Ο άνθρωπος που ξυπνάει από τα μαύρα χαράματα για να μας προλάβει νυσταγμένους στο αυτοκίνητο, για να μας αποκαλέσει "υπήκοους του Ράϊχενμπαρχ", "κατοίκους της πρωτόγνωρης μπανανίας" και να μας πληροφορήσει ότι οι κακοί Γερμανοί είναι οι εχθροί μας και ότι η Ελληνική κυβέρνηση "τελεί υπό ένοχη σιωπή".


Ωραίος ο Τράγκας. Ωραίος, και επαναστατικός.
Ευτυχώς που έχουμε και τον Τράγκα και μας λέει ότι μας λέει, γιατί αλλιώς θα είχαμε μαύρα μεσάνυχτα. Και επαναστατικός. 
Δε σταματάει στις απλές διαπιστώσεις. Προτείνει.
Προτείνει τρόπους για να αντισταθούμε στην κατοχή, στέλνοντας sms στους φίλους μας, στέλνοντας email στους διεθνείς ηγέτες, στον ΟΗΕ, στο δικαστήριο της Χάγης και όπου αλλού μπορούμε.

Με δυο Τράγκες θα είχαμε απελευθερωθεί. Γι αυτό το σύστημα μας επιτρέπει μόνον έναν.

Για να μας κάνει τούμπανο κάθε πρωί, να μας διαλύσει την ψυχολογία., να μας πει "υπήκους του Ράϊχενμπαρχ" να το εμπεδώσουμε, 
να πει την Ελλάδα "μπανανία" να το εμπεδώσουμε, 
και αφού μας κάνει τούρκους με καθημερινές ειδήσεις, 
πριν κλείσει την εκπομπή του θα ρίξει και την επαναστατική του πρόταση για να ξεφύγουμε από το ζυγό που είναι η αποστολή sms στον ΟΗΕ και στον Γάλλο πρέσβη κ.λ.π. , κ.λ.π. που προκαλούν συναισθήματα αδυναμίας, ανικανότητας, 
(τυχαία και η διαφήμιση με το κόμπλεξ;) 
που γεννούν συναισθήματα λύπης, 
που οδηγούν σε κατάθλιψη, 
που οδηγεί σε αδράνεια, 
που οδηγεί σε σκλαβιά.

Τράγκας.
Η καλύτερη πηγή ψυχολογικού πολέμου του συστήματος.

Το ταλέντο της κάλυψης απόκρυψης. 
Ο δημοσιογράφος που έχει πείσει το κοινό - στόχο ότι είναι ο σούπερ μάγκας - τράγκας - επαναστάτης που κυκλοφορεί στην digea, στα μεσαία και τα βραχέα. Μαγκιά με τη σέσουλα. 
Το στόμα κάνει εφτά γύρες μέχρι να έρθει στα ίσια του.
Ο Σούπερ ήρωας, που "επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά" από τις προβλέψεις του, μιας και αυτός, σε αντίθεση με πολλούς, διαβάζει τα μνημόνια, και ξέρει τι έχουν υπογράψει, και άρα ξέρει τι θα συμβεί.

Τράγκας.
Ο κολυμπήθρας που εξαγνίζει το τραπεζικό καρτέλ, ρίχνοντας τις ευθύνες για όσα συμβαίνουν στους Γερμανούς. Οι Ολλανδοί και οι Γερμανοί είναι κακοί, και οι Γάλλοι και οι Αγγλοι είναι καλοί.
Λες και δεν είναι διεθνείς οι συμμορίτες που καταστρέφουν την Ευρώπη.
Λες και δεν έχουν όνομα. Λες και δεν είναι οι αργυραμοιβοί και οι μεγαλοτραπεζίτες. Οχι. Οι Γερμανοί φταίνε.

Και η κυβέρνηση η δική μας; 
Καλά, οι Γερμανοί κοιτάνε τα συμφέροντα τους. 
Εμείς τι κάνουμε;
Η Ελληνική κυβέρνηση, τηρεί "ένοχη σιωπή".

Οχι φίλοι μου. 
Δεν πρόδωσε την Ελλάδα η Ελληνική κυβέρνηση και το Ελληνικό κοινοβούλιο και όλο το σκυλολόι που "εργάζεται" εκεί μέσα. Οχι. Δε γίναν αυτά. 
Η κυβέρνηση απλώς τηρεί "ένοχη σιωπή".

Ο ρόλος του Τράγκα (και όχι μόνο αυτού), 
μπορεί να αναλυθεί με βάση το εγχειρίδιο ψυχολογικών επιχειρήσεων του Ελληνικού Στρατού. 

Εκεί γράφει ότι ο Τράγκας είναι διαμορφωτής κοινής γνώμης. Τα κυκλάκια στο κάτω μέρος της οθόνης, είμαστε εμείς.



που σαν σκοπό έχει να ελέγχει τα συναισθήματα μας και μέσω αυτών, την συμπεριφορά μας.


και φυσικά να μας επαναλαμβάνει ξανά και ξανά, το ένα, το μοναδικό, το ανεπανάληπτο, μήνυμα:

"...είστε υπήκοοι του Ράϊχενμπαχ, η Ελλάδα είναι μια κομπλεξική μπανανία, (από)χαιρετώ τις ένοπλες δυνάμεις, τα νησιά του αιγαίου μας, την Κύπρο μας, κ.λ.π..."


"τα συνθήματα" λέει το εγχειρίδιο. 
Ποια είναι τα συνθήματα του Τράγκα; 
Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε Τράγκας; 
ε; υπήκοοι; ε; ε;

Δεν είμαι ειδήμων των ψυχολογικών επιχειρήσεων, όμως μου αρέσει το διάβασμα, και τα παίρνω τα γράμματα, και διαβάζοντας το εγχειρίδιο ψυχολογικών επιχειρήσεων, κατέληξα στα παρακάτω συμπεράσματα:

1. Ο Τράγκας είναι διαμορφωτής κοινής γνώμης, στα πλαίσια του ψυχολογικού πολέμου. που υφίσταται ο Ελληνικός λαός.

2. Επηρεάζει την κοινή γνώμη μιλώντας σε μεγάλα κανάλια και ραδιόφωνα.

3. Επαναλαμβάνει ασταμάτητα το ίδιο και το ίδιο πράγμα κάθε πρωί μέχρι να το χωνέψουμε, ότι δηλαδή είμαστε σκλάβοι - υπήκοοι - της μπανανίας. Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα όλων των εκπομπών του. Αυτό επαναλαμβάνει καθημερινά και ασταμάτητα κάθε πρωί.
Ολες τα άλλα μπλα μπλα μπλα και μπλι μπλι μπλι που συνοδεύουν το μήνυμα, είναι η γαρνιτούρα.

3. Ελέγχει τα συναισθήματα του κοινού - στόχου (εμείς) με τις αγριοφωνάρες του και τις πατριωτικές κορώνες του και μας θυμώνει, χωρίς να δίνει διέξοδο στην οργή (πέρα από το να στέλνουμε sms στον ΟΗΕ), και το κάνει το πρωί (που η ψυχολογία μας θα καθορίσει το υπόλοιπο της ημέρας), την ώρα που είμαστε υπνωτισμένοι και δεκτικοί.
Ο λαός - στόχος, ξεκινάει τη μέρα του θυμωμένος, στη συνέχεια λυπημένος, μετά καταπτοημένος κ.λ.π.

4. Διαστρεβλώνει την αντίληψη μας ώστε να πιστεύουμε ότι ο εχθρός είναι οι Γερμανοί, και καλύπτει τον πραγματικό εχθρό μας που είναι το τραπεζικό καρτέλ, στοχοποιεί τους Γερμανούς (διαίρει και βασίλευε σε Ευρωπαϊκό επίπεδο) χωρίς να αναφέρει το γεγονός ότι ο εχθρός είναι υπερεθνικός και ότι και στη χώρα μας έχουμε πολλούς εντόπιους εχθρούς, υπαλλήλους του τραπεζικού καρτέλ.
Την Κύπρο την έκλεισαν οι τράπεζες. Δεν την έκλεισαν οι Γερμανοί.
Το γεγονός ότι το κλείσιμο το ανακοίνωσε ένα ανθρωπάκι γερμανικής υπηκοότητας, δε σημαίνει ότι ο εχθρός μας είναι οι Γερμανοί.
Ομως ο Real παίρνει πολλά λεφτά από τις διαφημίσεις των τραπεζών. Ακόμα και τώρα που δεν δίνουν δάνεια ούτε σε δισεκατομμυριούχο, ακόμα και τώρα βάζουν διαφημίσεις στον Αληθινό σταθμό που μοιράζει δεκάδες χιλιάδες ευρώ κάθε εβδομάδα.
Και διαφημίσεις αρκετές. Και ο Real τα έχει ανάγκη τα χρήματα για να ζήσει.

5. Διαστρεβλώνει την αντίληψη μας για τον ρόλο των πολιτικών της Ελλάδας, αφού το μόνο που έχει να τους προσάψει είναι ότι "τηρούν ένοχη σιωπή"... (με νόημα πάντα και αποσιωπητικά) και όχι έμμισθοι υπάλληλοι του καρτέλ που εξυπηρετούν ανοιχτά τα συμφέροντα των τραπεζιτών αντί του λαού και άρα είναι προδότες και άρα πρέπει να φύγουν τώρα όλοι.

6. Διαστρεβλώνει την αντίληψη μας για τον τρόπο που μπορούμε να αντιδράσουμε, αφού μετά από το κατεβατό που μας αραδιάζει κάθε πρωί, προτείνει σαν λύση την αποστολή sms και email.

7. Συντηρεί την στερεότυπη αντίληψη για τον κοινοβουλευτισμό και αναπολεί παλιές εποχές με τον Καραμανλή, τον πρώτο, τον δεύτερο, τον τρίτο, τον Μέγα, τον έναν.

8. Με όλα τα παραπάνω, συμμετέχει σε ένα ευρύτερο σχέδιο, του οποίου αυτός είναι πιόνι, που σαν σκοπό έχει την υποδούλωση του λαού μας χωρίς να δώσουμε μάχη.
Για να αποφύγετε τον ψυχολογικό πόλεμο του Τράγκα, μπορείτε απλώς να ενημερώσετε και τους υπόλοιπους Ελληνες, και το πιο σημαντικό, να ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Ετσι κι αλλιώς, οι "ειδήσεις" του Τράγκα είναι πάντα μπαγιάτικες και όταν τις μαθαίνουμε δεν έχουν πια καμία αξία.

Τις περισσότερες από τις "ειδήσεις" του Τράγκα, θα τις βρείτε στο διαδίκτυο καιρό πριν τις πει αυτός, και αν ασχοληθείτε λίγο θα μπορείτε να προβλέψετε με εκπληκτική ακρίβεια και τις υπόλοιπες "ειδήσεις" που θα σας πει στο μέλλον.

Τέλος, οι ειδήσεις έτσι κι αλλιώς έχουν υποβαθμιστεί στο μυαλό μας σε πληροφορίες και πια είτε τις ξέρουμε είτε δεν τις ξέρουμε, κάνει το ίδιο.

Ο ψυχολογικός πόλεμος, είναι πάρα - πάρα πολύ αποτελεσματικό όπλο.

Ομως έχει ένα πολύ δυνατό αντίδοτο.
Την ενημέρωση.



Περισσότερα για τον ψυχολογικό πόλεμο εδώ.


Πηγή: ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου