Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

0 EKΤΡΩΣΕΙΣ ΒΡΕΦΩΝ....Ο ΠΙΟ ΦΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.


ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΒΡΕΦΩΝ
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ


Άλλο ένα αιματηρό κεφάλαιο ,της σύγχρονης ανθρωπότητας ,της νέας εποχής.Εκατομμύρια εκτρώσεις κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο, εκατομμύρια φόνοι.


Η λέξη φόνος ξέρω ακούγεται βαριά, αλλά έτσι είναι,και δυστυχώς δεν το αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι ,κάτι το οποίο διαφαίνεται και από τον αριθμό των εκτρώσεων παγκοσμίως.


Στην Ευρώπη είμαστε πρώτοι
σαν χώρα σε αριθμό εκτρώσεων .
Τα νούμερα τρομακτικά .Κατά μέσο όρο περίπου 350.000 χιλιάδες το χρόνο!!!


Δεν το πιστεύετε αλλά είναι αλήθεια.


Ανθρώπινοι προβληματισμοί :http://gr.altermedia.info/?p=456


Ομολογίες ιατρών : http://www.analogion.net/Koinwnia_kai_Amartia/62000Ektrwseis.html



Σε μια χώρα των 11.000.000 εκατομμυρίων , αν αφαιρέσετε τους άνδρες, τις ηλικιωμένες γυναίκες, και κορίτσια μικρής ηλικίας κάτω των δεκατριών ……… σκεφτείτε τι γίνεται.

Τόσο αδιαφορία πια ;

Με τόση ενημέρωση που υπάρχει στις μέρες μας , μου φαίνεται αδιανόητο, και αδικαιολόγητο αυτό που συμβαίνει.Δείχνει πως δεν γνωρίζουν οι κοπέλες το τι διαπράττουν.Αν μια κοπέλα , γυναίκα που έχει κάνει έκτρωση την ρωτήσουμε, αν έχει ποτέ διαπράξει φόνο, το πιθανότερο είναι να μας απαντήσει πως όχι.


Eνα πολύ ουσιώδες κείμενο απο την παρακάτω σελίδα http://www.tyxikos.gr/985-26.html

που λέει τα εξής :


Είκοσι πέντε μαύρα χρόνια συμπληρώθηκαν αυτό το χρόνο (22 Ιανουαρίου) από την αποφράδα ημέρα που εγκρίθηκε στις ΗΠΑ η ελεύθερη πραγματοποίηση εκτρώσεων - για ν' ακολουθήσουν στη συνέχεια και πολλές άλλες χώρες (και η ψωροκώσταινα), μιμούμενες ως κοινές μαϊμούδες το παράδειγμα της "υπερδύναμης". Όχι βέβαια πως πριν δεν γίνονταν παρόμοια εγκλήματα, όμως από τότε μπορούν να γίνονται με τις ευχές, την ευλογία και τις δαπάνες του κράτους. Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε το περιοδικό "Ο Ερευνητής" (Ιαν.-Μαρ. 98):


«Ο πόλεμος των αμβλώσεων στην Ελλάδα έχει πάρει κολοσσιαίες διαστάσεις ... ο μέσος όρος εκτρώσεων κάθε χρόνο σύμφωνα με κάποιες στατιστικές ανέρχεται σε περίπου 300.000! Αυτό σημαίνει 22.000 εκτρώσεις κάθε μήνα ή, για να το μεταφράσουμε σε ημερήσια βάση (με 22 εργάσιμες μέρες το μήνα): 1.000 εκτρώσεις την ημέρα!!! ...

Αν λάβουμε υπόψη μας ότι έχουμε μόνο 100.000 γεννήσεις το χρόνο, τότε καταλαβαίνουμε ότι έχουμε 3 εκτρώσεις στις 4 εγκυμοσύνες!!! Αυτή είναι ίσως η μεγαλύτερη αντιστοιχία εκτρώσεων/εγκυμοσυνών παγκόσμια (...μια ακόμα θλιβερή πρωτιά της χώρας μας). Από τα 4 έμβρυα μόνο το ένα γλυτώνει, τα άλλα τρία στερούνται του δικαιώματος της ζωής!»

Όσον αφορά τους λόγους αυτού του συλλογικού εγκλήματος, εξηγεί πολύ εύστοχα το ίδιο περιοδικό:


«Δεν σκεφτόμαστε τη ζωή που μέλλει να έρθει στον κόσμο, αλλά το δικό μας πρόβλημα που ανακύπτει με την απρόσμενη εγκυμοσύνη:

Τι θα γίνει με ΜΕΝΑ, τι θα πουν για ΜΕΝΑ, τι θα κάνω ΕΓΩ, πώς θα μπορέσω ΕΓΩ, πώς θα ζήσω ΕΓΩ! ΕΓΩ... Για τον ΑΛΛΟΝ, γι' ΑΥΤΟΝ που βρίσκεται ΜΕΣΑ; Τι να γίνει; Θα πρέπει να θυσιαστεί για να μπορέσω ΕΓΩ... Πρόκειται λοιπόν για μια θυσία στο Εγώ, για μια ανθρωποθυσία στο Εγώ, ή από θρησκευτική άποψη θα μπορούσαμε να πούμε ότι πρόκειται για μια θυσία στον Θεό του Εγώ, που ξέρουμε ποιος είναι...»

Αφού όμως ο πόλεμος συνεχίζει ασταμάτητος, ασταμάτητη πρέπει να είναι και η άμυνα των φίλων της ζωής!

ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ....

To βίντεο που ακολουθεί, περιέχει συγκλονιστικές εικόνες από πραγματικές εκτρώσεις βρεφών. Προτείνεται να μην το δείτε αν δεν αντέχετε. Η αλήθεια είναι μερικές φορές πολύ σκληρή,αλλά σώζει.


Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..




Δείτε τα βίντεο εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου