Τρίτη 9 Απριλίου 2013

0 ΒΙΝΤΕΟ-Τρομακτικές αποκαλύψεις από τον Στέφανο Τσίπα.ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι Γερμανοί διαθέτουν όλα τα στοιχεία για την εγκληματική δράση οργανωμένου κυκλώματος Ελλήνων. Εκβιάζουν το ίδιο κύκλωμα για να ξεπουλήσει τη χώρα. Σημίτης, Παπαντωνίου, Καραμανλής, Αλογοσκούφης, Στουρνάρας, Προβόπουλος, Σαμαράς, δικαστικοί, κρατικοί, τραπεζικοί, επιχειρηματίες, όλοι μέλη της ίδιας μυστικής εταιρείας. Τρομακτικές αποκαλύψεις από τον Στέφανο Τσίπα.



Ξύπνα επιτέλους ραγιά και αποτίναξε από επάνω σου μια για πάντα όλες τις κομματικές ταμπέλες και σημαίες με αμερικάνικους πράσινους ήλιους, με ανατριχιαστικά σφυροδρέπανα και με κατσαπλιάδικες μπλε φλόγες που κουβαλάς εδώ και δεκάδες χρόνια με υπερηφάνεια στην πλάτη σου.

Κοίταξε να κρατάς στα χέρια σου μια και μόνο σημαία, την εθνική σημαία και τίποτε άλλο, διότι ραγιά σου το λέω, εάν δεν το κάνεις σε λίγο και να θέλεις να σηκώσεις την εθνική σημαία δεν θα μπορείς, διότι πολύ απλά ραγιά μου, δεν θα υπάρχει εθνική σημαία για να το κάνεις. 







Κλικ εδώ για τη συνέχεια









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου