Σάββατο 20 Απριλίου 2013

1 Ο Ελληνισμός στην υπηρεσία του Θεού και ο Εβραϊσμός στην υπηρεσία του Διαβόλου.

Είναι όμως άδικο για τον Εβραϊκό λαό και δεν πρέπει να ταυτίζουμε τους λαούς με τις ηγεσίες τους, ούτε με τις παρακρατικές οργανώσεις. Σήμερα παραδείγματος χάριν, η Ελλάς και οι Έλληνες διασύρονται και συκοφαντούνται από τα διεθνή Μ.Μ.Ε., εξ’ αιτίας των λίγων πολιτικών σκουπιδιών..

Όπως αυτό είναι άδικο για μας τους Έλληνες, που αγωνιζόμαστε καθημερινά για τον βιοπορισμό μας, αντιμετωπίζοντας ένα κράτος, που μας μισεί και προσπαθεί να μας αφανίσει, άλλο τόσο άδικο είναι για το λαό του Ισραήλ να τον ταυτίζουμε με τις επιδιώξεις του Διεθνούς Σιωνισμού, γιατί κι’ αυτός ο λαός είναι ένα μεγάλο θύμα και θα σας εξηγήσω τι εννοώ, αφού γυρίσουμε αρκετά πίσω στο χρόνο.
Εκείνη τη Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, όταν ο Πόντιος Πιλάτος είπε: «Αθώος είμαι, από του αίματος του ανθρώπου τούτου» εκείνοι φώναξαν: «Το αίμα αυτού πάνω σε μας και στα τέκνα ημών».
Μόνο που δεν γνώριζαν, ότι έχυναν το αίμα του Θεού.
Δεν πέρασε πολύς καιρός. Μέτα από 37 χρόνια εκείνη η γεννιά με τα παιδιά και τα εγγόνια τους, είδαν τον Ρωμαίο Τίτο να μπαίνει στην Ιερουσαλήμ το 70 μ.Χ. και να μην αφήνει ‘’πέτρα πάνω στην πέτρα‘’. Σταύρωσε 1.000.000 Εβραίους και από τότε το έθνος του Ισραήλ έγινε ένας λαός χωρίς πατρίδα, αφού διασκορπίστηκαν κυνηγημένοι σε όλο το γνωστό τότε κόσμο και η πατρίδα τους ‘’η γη της Επαγγελίας‘’ κατοικήθηκε από τη φυλή των Αράβων.
Ένα έθνος χωρίς πατρίδα για 1900 χρόνια, μέχρι που ιδρύεται ο Διεθνής Σιωνισμός το 1897, με ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΠΟ τον επικοισμό της Παλαιστίνης και την επανίδρυση του κράτους του Ισραήλ, που το πέτυχαν τον Μάιο του 1948. Για να το πετύχουν όμως συνέβησαν 3 καθοριστικά γεγονότα.
Ο Β’ παγκόσμιος πόλεμος, που ήρθε μετά από μία παρατεταμένη οικονομική κρίση τη δεκαετία του ’30.
Το απίστευτο μίσος με το οποίο στράφηκε ο Χίτλερ και οι συνεργοί του, κατά των εβραίων της Ευρώπης που οδήγησε στο ολοκαύτωμα με την δολοφονία- γενοκτονία εκατομμυρίων Εβραίων.
Το ότι ο Χίτλερ πήγε τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή και “καθάρισε” το μέρος που θα πήγαιναν κατόπιν να επικοίσουν οι Εβραίοι.
Αν δεν είχαν συμβεί αυτά, δεν θα ήταν εφικτός ο επικοισμός της Παλαιστίνης από τους Ιουδαίους που οδήγησε στο κράτος του Ισραήλ, για πολλούς λόγους. Να αναφέρουμε μερικούς περιληπτικά.
Μέχρι τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο κυριαρχούσε σε όλη την Ευρώπη σε υψηλό βαθμό, ένα αίσθημα αντισημιτισμού. Υπό τέτοιες συνθήκες η Διεθνής κοινότητα δεν θα έκανε ποτέ τα “στραβά μάτια”, σε ένα εγχείρημα απόβασης-εισβολής στήν Παλαιστίνη. Μετά όμως από τη θηριωδία της γενοκτονίας των Εβραίων, το αίσθημα του αντισημιτισμού, μεταβλήθηκε σε λύπη και συμπάθεια. Εκτός αυτού κανείς δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα, γιατί όλη η Ευρώπη μάζευε τα “κομμάτια” της μέσα από τα ερείπια του πολέμου.
Σε συνθήκες ειρήνης, δεν θα επέτρεπαν οι Άραβες της Παλαιστίνης μια τέτοια “εισβολή”, αλλά μετά τον πόλεμο, ήσαν και αυτοί σαν κράτος και σαν κοινωνία διαλυμένοι, με εσωτερικές φυλετικές διαμάχες.
Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι, στρατιωτικοί αναλυτές σε διαφορετικές εποχές, έχουν υποστηρίξει ότι δεν εξυπηρετούσε σε τίποτα τη Γερμανία ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή.
Αν δεν εξυπηρετούσε τη Γερμανία ποιους εξυπηρετούσε;

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΠΟΙΟΣ ΟΦΕΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;
Από τα κράτη που ενεπλάκησαν κανένα. Όλη η Ευρώπη ήταν στάχτη και αποκαΐδια. Εκατομμύρια οι νεκροί και οι ζωντανοί θρηνούσαν τους νεκρούς. Πείνα, φτώχεια και δυστυχία, ήταν ό,τι άφησε πίσω του ο πόλεμος από όπου και αν πέρασε.
ΜΟΝΟ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΟΦΕΛΗΘΗΚΕ, γιατί μπόρεσε μετά τον πόλεμο και όλα αυτά που συνέβησαν, να πραγματοποιήσει τον πρώτο από τους δύο μεγάλους στόχους που είχε. Τον επικοισμό της Παλαιστίνης και την επανίδρυση του κράτους του Ισραήλ.
Όμως πίσω από τον “λεγόμενο” Διεθνή Σιωνισμό, βρίσκεται ο Διεθνής Σατανισμός που δεν δίστασε να πνίξει στο αίμα την ανθρωπότητα και να οδηγήσει τον Εβραϊκό λαό στο ολοκαύτωμα, για να πραγματοποιήσει τον πρώτο σκοπό του. Γι’ αυτό είπα, ότι και ο λαός του Ισραήλ είναι ένα μεγάλο θύμα του Διεθνούς Σατανισμού.
ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ, όταν οι εγκληματίες Ναζί που δικάζονταν για τα εγκλήματα της γενοκτονίας των Εβραίων, δήλωσαν στους δικαστές, ότι έπαιρναν εντολές, από το μυστικό ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΙΑΜΠΑΛΑ των ΙΜΑΛΑΪΩΝ. (αναφέρεται στα πρακτικά της δίκης της Νυρεμβέργης).
Η ίδρυση του Ισραήλ ήταν το πρώτο βήμα. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ “ΜΕΣΣΙΑ”, ως Παγκόσμιου Κυβερνήτη με έδρα την Ιερουσαλήμ.
Είναι πλέον αναμφισβήτητο ότι δουλεύουν για τον ερχόμενο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ και σαφώς υπηρετούν τα σχέδια του ΣΑΤΑΝΑ.

1 σχόλια:

tasos2222 είπε...

μη γελιεσθαι δεν φταιει ουτε ι διαβολος ουτε ο ευραισμος .. δειτε ..η Μερκελ και οι σιωνιστές,,τη δουλιάτους κάνουν .. και σωστα πραττουν διοτι το συμφαιρον των κοιτάνε και μπράβοτους .
Καθως, δεν ειναι εκεινοι που εχουν άμμεση σχεση με τους ελληνες η κυπριους πολιτες .
Αλλα αυτοι που εχουν άμεση σχεση με μάς τους πολίτες ,ειναι πρωτα η δικαστικη εξουσια, η αστυνομια και ο στρατος . Και συνεπως, για να ειμαστε δίκαιοι , πρωτα σε εκεινους θα πρεπε΄επισήμως και γραπτως να απευθυνθουμε . Καθως , δεν υπαρχει προδοσια χωρις προδοτες .
διοτι αν επευθυνθουμε απευθειας στους σιωνιστες και Ροτσιλντ, τοτε, εκεινοι, πολυ σωστα θα μας πουν οτι εσεις και η κυβερνηση που ψηφισατε φταιτε .Τούτη ειναι η διαδικασία με την οποία ενεργοποιούμε το άρθρο 120 του συντάγματος προκειμένου αφενός να αποκτήσουμε το δικαίωμα εφαρμογής του στην πράξη και αφετέρου να μπορουμε ως νόμιμοι ελληνες πολίτες πλέον , να κάνουμε εθνοσυνελεύση.
Ειδάλως , η όποια ενθοσυνέλευση υπο οποιοδήποτε άλλο πρίσμα, ειναι παράνομη και κατοχική. Συνεπώς ειναι εθνικά και διεθνώς καταδικαστέα και άκυρη.
Καθως το 120 , σημαινει όπλα και τα όπλα βρίσκοντε στην κατοχη των εν δυν οι οποιες εχουν διαπραξει εσχατη προδοσία .Και γιαυτο , οφείλουμε ολοι εμεις οι πολιτες να τις αντικαταστήσουμε .. (να ζητεισουμε δηλαδη τα όπλα και το εθνοσημο μεσω επισημων δικογραφων και ιερων δηλωσεων (καθως εχουν επισημα και γραπτως , για πρωτη φορα στην ιστορια καταπατηθει και οι ιερες δεσμευσεις(όρκος) .... .
Το 120 , το ενεργοποιουμε καταθετοντας την ιερή δηλωση -καταγγελια που ειναι στον τοίχομου, ή με κάποια ανάλογη αυτής .
.........https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4650165532041&set=a.1303244981119.2039806.1230303395&type=1&theater..

Δημοσίευση σχολίου