Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

1 Άθλια τρομοκρατική επίθεση της σιωνιστικής χούντας σε σπίτια πολιτών. Έσπασαν πόρτες κι απήγαγαν κατοίκους στη Χαλκιδική .(φωτογραφίες)


Οι μπράβοι (αστυνομικοί) της εμετικής συμμορίας (κράτος - χρυσοθήρες) που λυμαίνεται τον τόπο μας, στις 4:00 το πρωί, έσπασαν τις πόρτες σπιτιών στην Ιερισσό, απήγαγαν 2 ανθρώπους κι εξαφανίστηκαν.

Στην Ιερισσό χτυπάνε οι καμπάνες.
Όλο το χωριό έχει μαζευτεί στην πλατεία κι έρχεται συνεχώς κόσμος απ’τα γύρω χωριά.

Στην είσοδο του χωριού έχουν έρθει κλούβες ΜΑΤ.

Αντισταθείτε.. Εισβολείς στον τόπο μας...




























Πηγή: ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ


1 σχόλια:

tasos2222 είπε...

einai αποτελεσμα της εσχατης προδοσιας που οι ενοπλες δυναμεις διεπραξαν στις 24\11\11
και
ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΠΕΙΤΕΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 120 , ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ _______________ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΡΟς ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ(120) Καθώς έτσι οπως τα στοιχειοθετει μεσα στα δικογραφα της και στων όσων προφορικα επικαλειται, στην ουσια(ΧΩΡΙς Η ΊΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ) υποθαλπτει την εσχατη προδοσια που εχουν διαπραξει οι εν δυν .(να ζητεισει μεσα στα δικογραφα της τον οπλισμο και τα εθνοσημα απο τις εν δυν ) οπως ειναι μεσα στην ιερη δηλωση καταγγελια που βλεπετε στον τοιχομου ..
καθως στις εν δυν επαφιεται πρωτα η τηρηση του συνταγματος και οχι στους πολιτικους ουτε στους πολιτες
και μπορει νομιμα να φερει επανωτου οπλησμο ο πολιτης μονον αν αποδειξει οτι οι εν δυν εχιυν προβει σε προδοσια(ωστε να τις αντικατστησει ως οφειλει και υποχρεουται απο τον νομο τον εθνικο και τον διεθνη .Αλλωστε αυτο ειναι και η εννοια του 120 ( οπλα) .. Και τοτε οφειλει ως πολιτης να αντικαταστησει τις εν δυν . και μονον τοτε μπορει να επικαλεσθει και να εφαρμωσει το 120 .
ειδαλως δεν μπορει να το επικαλεσθει διοτι το συνταγμα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ , προστατευεται ηδη ΝΟΜΜΑ απο τις εν δυναμεις . http://sklantzithres.blogspot.gr/2012/12/to.html...

Δημοσίευση σχολίου