Τρίτη 9 Απριλίου 2013

0 Πως Μπορούμε να ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας από την Σιωνιστική Συμμορία,

Πως Μπορούμε να ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας από την Σιωνιστική Συμμορία που μας κυβερνά ,και θέλει να μας σύρει σκλάβους μαζί με άλους λαούς στο χωνευτήρι της Παγκοσμιοποίησης .Για να εγκαταστήσουν μία παγκόσμια Κυβέρνηση με τα στοιχεία ...μιας στυγνής και Απάνθρωπης Δικτατορίας.
1) Ενημέρωση όλων τον συμπολιτών μας ανδρών και γυναικών, για το ποιόν όλων αυτών που μας κυβερνούν.
2) Ομαδοποίηση κατά περιοχές ,με ομάδες περιφρούρησης αληλεγγύεις και αντίδρασης
3) Οι οικογένεια να εγκαταστήσει στον προγραματισμότης το Κρυφό σχολείο. Να κρατηθεί στην Πραγματική της διάσταση η Ελληνική παιδεία .Και η Ορθόδοξοι πίστης. Να διδάσκονται από εμάς τους γονείς τα παιδιά μας, η πραγματική Ιστορία του Έθνους μας.

4) Να εμπεδοθή σε όλους τους Έλληνες ,το Δόγμα του Σιωνισμού και ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό. Το οποίο είναι υπεύθυνο για δύο Παγκοσμίους Πολέμους ,και για τον Τρίτο που ετοιμάζουν πυρετωδώς τα όργανα του.
5) Όταν καταφέρουμε και ενεργοποιηθούμε το 5% του Πλυθησμού γινώμασται κρίσιμη Μάζα. Τότε δεν είμαστε όχλος αλά δύναμη ανατροπής με Αποφασιστικότητα με σχέδιο δράσης ,και με επιθετική διάταξη που θα ανατρέψει τα σχέδια του Εχθρού. Εάν δεν γνωρίζεις ποιος είναι ο εχθρό σου Έλληνα και Ελληνίδα πως θα πολεμήσεις τον Εχθρό.
6) Μόνο έτσι μπορούμε να ανατρέψουμε και να εξουδετερώσουμε τον εχθρό ,και να τον αλυσοδέσουμε για πάντα.
7) Η Συμμορία τον Σιωνιστών επί δύο χιλιάδας χρόνια αυτοί την δουλειά έκαναν τόσο στο Κράτος των Ελλήνων .Όσο και στα κράτη των άλων Λαών. Με της Συναγωγές τους και τα τεκτονικά ιδρύματα που ήταν εργαλεία που διέφθειραν της κυβερνήσεις όλων τον Λαών ,και κάποια στιγμή κατέστησαν την Σιωνιστική μηχανή κυρίαρχη στα δρώμενα του κάθε Κράτους. Και σήμερα όλοι αυτοί η υπερόπτες ετειμάζωνται για το τελικό ρεσάλτο που είναι η υφαρπαγή της Παγκόσμιας εξουσίας.
Όλοι αυτοί είναι αδίστακτοι προς εμάς .εεεε??? ας γίνουμε και εμείς αδίστακτοι προς όλους αυτούς.
9) Μόνο έτσι μπορούμε να τους ανατρέψουμε και να τους αλυσοδέσουμε μια για πάντα.
10) Και με βοηθό την Αγία τριάδα θα πετύχουμε αυτό που φοβούνται και απεύχονται η Συνωμότες του Ανθρώπινου γένους Σιωνιστές και όλα τα παράγωγα τους..
11) Μην τους φοβάστε είναι δειλή ,για αυτό και κρύβονται .Είναι σκώλικες και έχουν τον φόβο μην τους δούμε τους πατήσουμε ,και τους λειώσουμε..
12) Ζήτω η Ελλάδα μας .Ζήτω η Ορθοδοξία μας .Ζήτω το αθάνατο Ελληνικό Πνεύμα ..Ελευθεριά η Θάνατος.

Πηγή: Αναγνώστης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου