Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

0 Ελληνικό Κράτος, ώρα μηδέν....Έκκληση από μητέρα 6χρονου που πάσχει από λευχαιμία: «Δώστε μία ευκαιρία να ζήσει ο μικρός Kωνσταντίνος»



Η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας. Μόνο που στον… στίβο της κάποιοι αναγκάζονται να μπουν από πολύ νωρίς.

Ένας από τους μικρούς αγωνιστές της ζωής είναι ο Κωνσταντίνος Τσίμπος. Το μόλις έξι ετών αγοράκι από το Άργος διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και εδώ και 2,5 χρόνια δίνει τη δική του μάχη.

Δεν έχει χάσει ούτε λεπτό το χαμόγελό του και είναι η ψυχή της ογκολογικής μονάδας παίδων «Ελπίδα».


Ο μικρός Κωνσταντίνος παίζει με άλλα παιδάκια στο

Ο μόνος τρόπος ωστόσο για να θεραπευτεί είναι να μεταβεί στις ΗΠΑ, με τη νοσηλεία του σε κλινική στο Σιάτλ να απαιτεί το ποσό των 455.000 δολαρίων.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η μητέρα του μικρού Κώστα, Αγγελική Νικολακοπούλου, μιλώντας στο zougla.gr κάνει έκκληση σε όλον τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του παιδιού της και να του δώσει μια ευκαιρία να ζήσει.

«O μικρός Κωνσταντίνος πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. Είναι ένα παιδί χαμογελαστό που μας δίνει αυτό δύναμη. Οι ελπίδες για να ξεπεράσει το πρόβλημά του, όπως μας λένε οι γιατροί, είναι αρκετές. Ωστόσο, θα πρέπει ο μικρός να πάει στις ΗΠΑ και για τη νοσηλεία του πρέπει να προκαταβάλουν το ποσό των 455.000 $» αναφέρει αρχικά στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα η μητέρα του μικρού αγωνιστή από το Άργος.«Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο κόσμος περνάει δύσκολα. Αν μπορεί όμως, έστω και 5 ευρώ, να δώσει για τον μικρό μας, θα είναι πολύ μεγάλη βοήθεια, καθώς ο Kωνσταντίνος μάς έχει όλους ανάγκη για να ζήσει» προσθέτει η Αγγελική Νικολακοπούλου.

O μικρός Κωνσταντίνος με τη μητέρα του και την αδερφούλα του
Τράπεζα Πειραιώς αρ. λογαριασμού.
GR 90 0171 7870 0067 8711 7796 100
Δικαιούχοι: Νικολακοπούλου Αγγελική
Τσίμπος Νικόλαος
πηγη:  newchannel.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου