Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

0 ΝΕΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΓΚΑ... «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ... ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ, ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ, ΕΙΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ...»...!!!

Όπως είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους, το έμαθε μετά την κατάκτηση του δεύτερου μεταλλίου γιατί μετά το πρώτο εξακολουθούσε να μην ακολουθεί τις ειδήσεις και τα social media. Πρόσθεσε ότι θα έπρεπε αυτό να είχε γίνει ήδη πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες ώστε να είχε η ίδια την καλύτερη δυνατή πρετοιμασία.

«Με εκνεύρισε πάρα πολύ αυτή η είδηση! Ήταν μια απαράδεκτη κίνηση! Θα μιλήσω για το θέμα με τον Δήμαρχο, όταν επιστρέψω στην Δράμα. Δεν με ρώτησε κανείς, ουσιαστικά έγινε με το «έτσι θέλω». Πιστεύω ότι το έκαναν επειδή ήταν μια εικόνα που δεν τιμούσε τη δημοτική αρχή. Είχα πράγματα εκεί. Δεν λέω, είναι χρήσιμο να γίνει κάτι καλύτερο, όμως όλα έγιναν τόσο βίαια και βιαστικά. Το ξήλωμα έγινε λίγες ώρες μετά από το πρώτο μετάλλιο. Όλα αυτά τα χρόνια έκανα προπονήσεις εκεί. Δεν σεβάστηκαν τον χώρο μας. Έπρεπε να κατασκευαστεί ένα νέο σκοπευτήριο αλλά πιο πριν, όταν το χρειαζόμουν. Έπρεπε να γίνει πριν πάω στο Ρίο, όμως δεν το είχα», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου