Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

0 Στους δρόμους οι κάτοικοι της Πίζα κατά της ανέγερσης τζαμιού: «Η Ιταλία δε θα γίνει μουσουλμανική αποικία»

Αυξάνονται και εντείνονται σε όλη την Ευρώπη οι αντιδράσεις των πολιτών κατά της ισλαμικής επέκτασης η οποία προχωρά με γρήγορους ρυθμούς μέσα από το κύμα της λαθραίας μετανάστευσης χιλιάδων μουσουλμάνων.

 
Εκατοντάδες κάτοικοι της ιταλικής πόλης Πίζα πραγματοποίησαν διαδήλωση κατά της προγραμματιζόμενης ανέγερσης τζαμιού μόλις 400 μέτρα από το σύμβολο της πόλης τον κεκλιμένο πύργο της Πίζα.
Η διαδήλωση οργανώθηκε στο κέντρο της πόλης η οποία έχει πληθυσμό 90.000 κατοίκων.
Η βουλευτής Daniela Santanche επικεφαλής του κινήματος κατά των τζαμιών δήλωσε κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης: «Πρέπει να σταματήσουμε την ανέγερση νέων τζαμιών για να εμποδίσουμε την Ιταλία να γίνει ισλαμικό προάστιο χάνοντας την πολιτισμική και εθνικής μας ταυτότητα».
Η Ιταλίδα βουλευτής συμπλήρωσε πως το κίνημα σχεδιάζει την υποβολή αιτήματος για την πραγματοποίηση δημοψηφίσματος   λέγοντας πως ήδη οι υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί  είναι περισσότερες από αυτές που απαιτούνται.
Τέλος κάλεσε τους Ιταλούς να βγουν στους δρόμους και να παλέψουν για την εθνική τους ταυτότητα και περηφάνια και να λέγονται Ιταλοί όχι μόνο τυπικά αλλά και μέσω της παράδοσης και της κουλτούρας τους.
 «Το μίσος δεν έρχεται από την δική μας πλευρά. Δεν βάζουμε βόμβες σε αεροδρόμια, μετρό, ή σε μέρη που νέοι άνθρωποι ακούνε απλά μουσική. Να γιατί το μίσος έρχεται από αυτούς. Εμείς οι Ιταλοί ήμασταν πάντα φιλόξενοι, αλλά τώρα είμαστε αντιμέτωποι με το φαινόμενο μιας ψευδοαλληλεγγύης.
Σημειώνεται πως στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα προχωρούν πλέον κανονικά οι εργασίες για την ανέγερση τζαμιού του πρώτου από το 1830.
ΒΙΝΤΕΟ :  https://www.youtube.com/watch?v=VkVvmy69ZWQ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου