Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

0 Σιμόν Λε Μπαρόν:Διάβασα σε γαλλική εφημερίδα ότι "η Ελλάδα θα χτίσει το πρώτο της τζαμί"Διάβασα σε γαλλική εφημερίδα ότι "η Ελλάδα θα χτίσει το πρώτο της τζαμί".


Θα επιστρέψω αρχές Σεπτεμβρίου, πρέπει να συναντηθούμε κάπου σε μέρος ανοιχτό σαν την Πνύκα π.χ. για να σχεδιάσουμε κάτι. Δεν μπορεί να γίνει. Είμαι στη Νίκαια όπου έγινε το μακελειό, εδώ έχει 18 τζαμιά. Δεν ακούς γαλλικά στους δρόμους. Στο σχολείο που πάει ο εγγονός μου σε καλή συνοικία, που υποτίθεται ότι δεν έχει πολλούς μουσουλμάνους η μισή τάξη είναι μουσουλμανική. Τόσο δυνατοί είναι αυτοί οι κερατάδες δηλαδή; Σας πληροφορώ ότι είναι με τα λεφτά σας που θα το χτίσουν καθώς χιλιάδες Έλληνες ψοφάνε στην πείνα. 400 χρόνια δεν φτάσανε;
Σήμερα η Ελλάδα υπάρχει μόνο και μόνο ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν έχει αυτονομία, ακολουθεί τις διαταγές της ΕΕ. Αυτή η Ελλάδα χτίζει το πρώτο της τζαμί. Τα τζαμιά που υπάρχουν στη Θράκη δεν τα έχτισε η Ελλάδα, τα άφησαν για τους μουσουλμάνους της Θράκης κατά τη συνθήκη της Λοζάνης. Σας υπενθυμίζω ότι η οθωμανική αυτοκρατορία κράτησε 624 χρόνια... Αυτό το τζαμί στο Βοτανικό θα χτιστεί για τους μετανάστες: οι πολιτικοί της ΕΕ διευκολύνουν την εξισλάμιση της Ευρώπης. ΟΛΑ αυτά τα τζαμιά είναι σχολεία που μαθαίνουν τζιχάντ. Ένα φορτηγό με μεγάλη ταχύτητα μες στο πλήθος είναι ένας τρόπος που προτείνει το Ισλαμικό κράτος. Αυτός ο οδηγός του τρελού φορτηγού στη Νίκαια ήρθε από Τυνησία πριν 6 χρόνια και ακολούθησε εκπαίδευση σε τζαμί. Μια γνωστή μου 25 ετών, ωραιότατη, γεμάτη ζωή, πέθανε. Κάνανε 4 μέρες για να συγκεντρώσουν τα κομμάτια του πτώματος της και να του δώσουν όνομα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου