Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

2 ΕΠΙΣΤΟΛΗ-"ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ" ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ: "ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ. ΤΥΧΟΝ ΑΜΕΛΕΙΑ Ή ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ!

Με αφορμή τη μήνυση που κατέθεσε η κυβέρνηση διά της γ. γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σε βάρος του Μητροπολίτη Χίου, με την κατηγορία του ρατσισμού και της υποκίνησης μίσους σε βάρος των μεταναστών (μόνο και μόνο επειδή ο Μητροπολίτης τούς αποκάλεσε "λαθρομετανάστες"), ο Παγκρήτιος Σύλλλογος Υποστηρικτών των Ελληνικών και Χριστιανικών Ιδεών, στέλνει ανοιχτή επιστολή-καταπέλτη ...




προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο! Με την επιστολή αυτή, ο συγκεκριμένος Σύλλογος καθιστά υπεύθυνο τόσο τον Μακαριώτατο όσο και την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, διότι, όπως λέει, τυχόν αδιαφορία ή αμέλεια από μέρους τους για το φλέγον αυτό θέμα, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για συνεχείς διώξεις σε βάρος του συνόλου των χριστιανών και πατριωτών Ελλήνων.
Διαβάστε την επιστολή και δώστε βάση στα όσα αναφέρει σε αυτή ο Σύλλογος.
ΑΝΑΦΟΡA
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Του Παγκρήτιου Συλλόγου Υποστηρικτών των Ελληνικών και Χριστιανικών Ιδεών, Οδός Ταϋγέτου 1, Τ.Κ. 71 303, Ηράκλειο Κρήτης.
ΠΡΟΣ
Τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και την Ιεραρχία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.


Με μεγάλη λύπη και αγανάκτηση ενημερωθήκαμε για την προσφάτως και άδικα ασκηθείσα ποινική δίωξη κατά του Μητροπολίτη Χίου, για δηλώσεις του που θεωρήθηκαν δήθεν ρατσιστικές από αυτούς που φοβούνται την υγιή δύναμη της Εκκλησίας και του λαού και προσπαθούν να τις φιμώσουν.
Ο Σύλλογός μας ως εκφραστής των παραδοσιακών Ελληνικών και Χριστιανικών Ιδεών των Ελλήνων Πολιτών που τον στηρίζουν, είναι άκρως σύμφωνος με τις δηλώσεις του Μητροπολίτου Χίου. Ο Μητροπολίτης μίλησε ως γνήσιος Έλληνας και Πατριώτης στα πλαίσια του ισχύοντος Συντάγματος και αναφέρθηκε σε μια πραγματική κατάσταση, είπε την αλήθεια και είναι συνταγματικά κατοχυρωμένος από κάθε άποψη. Δεν είναι πρόσφυγες οι χιλιάδες ξένοι που μας φέρνουν συνεχώς. Πρόσφυγας, στα πλαίσια του Διεθνούς Δικαίου, είναι αυτός που λόγω δύσκολων συνθηκών μεταβαίνει σε ένα γειτονικό του Κράτους και όχι να περνάει 4-5 κράτη για να έρθει στην Ελλάδα. Δεν είναι καν μετανάστες διότι δεν εισέρχονται με τη νόμιμη διαδικασία που εισέρχονται οι νόμιμοί μετανάστες από άλλα κράτη. Είναι λοιπόν, πολύ σωστά, λαθρομετανάστες.
Δεν είναι ρατσιστής ένας γνήσιος Πατριώτης που αναφέρει απλά την ωμή πραγματικότητα. Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα είναι ο ρατσισμός που υφίστανται καθημερινά οι Έλληνες Πολίτες και πατριώτες, τον οποίο ο Σύλλογος μας εξετάζει και θα εξετάζει σε διάφορα θέματα. Η πλειοψηφία των Κυβερνώντων, δυστυχώς έχει βαπτίσει το μαύρο άσπρο, τον υγιή πατριωτισμό «ρατσισμό», τον στρατό λαθρομεταναστών «καημένους πρόσφυγες» και την, σε λίγο χωρίς όπλα κατάληψη της χώρας μας, «φιλοξενία» και «αδιανόητη ευκαιρία για αύξηση του πληθυσμού».
Για τους λόγους αυτούς εφιστούμε την ιδιαίτερη Προσοχή Σας Μακαριώτατε Αρχιεπισκόπε κ.κ. Ιερώνυμε και Ιεραρχία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας και Σας θεωρούμε συνυπεύθυνους του εγκλήματος της ποινικής δίωξης ενός αθώου πατριώτη αν δεν αντιδράσετε άμεσα και δυναμικά υπερασπίζοντας τον Μητροπολίτη Χίου.
Τυχόν από μέρους Σας αμέλεια και περιφρόνηση της κρισιμότητας αυτής της ποινικής δίωξης θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για πολλές στην συνέχεια διώξεις Χριστιανών και Πατριωτών Ελλήνων Πολιτών από μέρους μιας Κυβέρνησης που στην πλειοψηφία της δεν έχει σχέση με τις Ελληνικές και Χριστιανικές Αρχές που αποτελούν θεμέλιο της ύπαρξης της πατρίδας μας επί αιώνες τώρα.
Περιμένουμε εναγωνίως την άμεση απάντηση Σας στην παρούσα.


Κρήτη 23 Αυγούστου 2016
Ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΕΙΔΗ ΕΧΩ ΓΡΑΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΙΟΥ ΕΔΩ ΟΛΕΣ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΙΔΕΟ Γ.Γ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΗΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΗ Η ΘΑ ΕΙΠΩΘΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΙΔΙΟΙ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΥΠΟΥΡΓΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΙΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΟΤΗΣΜΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡ.3,4 ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΗΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗΛΙΘΙΟ Γ.Γ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟ'Υ'ΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΗ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΟΤΙ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΗΜΟΜΠΛΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΡΕΥΘΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .

tasos2222 είπε...

ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΧΙΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΆΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς.
κοινοποιείστε...Προσοχή.
όσοι θέλετε να καταθέσετε την ιερή δήλωση, να συμβουλεύεστε μόνον διαχειριστές ή παλιά μέλη τούτης της σελίδας.
Διότι υπάρχουν απατεώνες λαοπλάνοι και πράκτορες που καταχραζόμενοι την ιερή δήλωση και το Άρθρο 120 και συγκροτώντας στο όνομα του 120 σωματείο και ,για δικούς τους κερδοσκοπικούς και πρακτορικούς σκοπούς θα σας οδηγήσουν σε λάθος ενέργειες και λάθος κατευθύνσεις.
Παράδειγμα της απατεωνιάς εδώ
Dimitris Makrostergios και Παναγιώτης Μακρής
ανάρτησε τώρα μόλις

ΦΙΛΕΣ , ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ.ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ..ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ,ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΙΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ,ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗ.ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ 120....ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΤΕ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΕ Π.Μ. ...ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΘΑ ΔΙΜΟΣΙΕΥΤΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ....Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ....ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ..

https://www.facebook.com/groups/986790621349334/

Δημοσίευση σχολίου