Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016

3 Μητροπολίτης Χίου: Δεν υπάρχουν πρόσφυγες, είναι όλοι λαθρομετανάστες!


Επιτέθηκε και κατά των πολιτικών για τους οποίους είπε ότι «έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και προσκυνούν»Επίθεση στην κυβέρνηση και στους βουλευτές που στηρίζουν τη δημιουργία τεμένους εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα politischios.gr.

Σε ένα από τα τελευταία «ξεσπάσματά» του στο Πυργί, ο κ. Μάρκος υποστήριξε πως «οι πολιτικοί μας έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και προσκυνούν», σημειώνοντας παράλληλα ότι έχουν παραδώσει τη χώρα, ενώ κάλεσε τον κόσμο να φωνάξει δυνατά την αντίθεση του στη στάση των βουλευτών να επιτρέψουν τη δημιουργία τεμένους.

Την ίδια ώρα, «ξεσπάθωσε» εναντίον των προσφύγων, του συμφώνου συμβίωσης και των ομοφυλόφιλων!

«Δεν υπάρχουν πρόσφυγες, είναι όλοι λαθρομετανάστες», είπε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει ενάντια στον πολιτικό γάμο, λέγοντας για τους δημάρχους ότι «δεν είναι δυνατόν να παντρεύουν ζευγάρια εκείνοι που μαζεύουν τα σκουπίδια μας».

Σοκαρισμένοι πολλοί πιστοί μίλησαν στο Politichios.gr, τονίζοντας πως «ένας πνευματικός ηγέτης πρέπει να ενώνει το ποίμνιο του όχι να το χωρίζει να το διχάζει και να στρέφεται με μίσος ενάντια σε οτιδήποτε διαφορετικό».

3 σχόλια:

Sotiris Matsoukas είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.........ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Evi Ou είπε...

πολύ καλά τα λέει.Η θρησκεία μας θεωρεί αμαρτία το παρα φύσιν πάθος της ομοφυλοφιλίας , θεωρεί αμαρτία τον πολιτικό γάμο γιατί του δίνουμε ίδια αξία με το θρησκευτικό ενώ δεν είναι έτσι μιας και δεν έχει ευλογία Θεού (το ίδιο και το σύμφωνο συμβίωσης). Και καλά μιλάει για τους παρανόμους και λαθραίους μιας και όλο αυτό προσδίδει ρατσισμό και αδικία στους εδώ πολίτες της χώρας. Η σιωπή του θα αποτελούσε συναίνεση, άρα καλά κάνει και μιλάει την αλήθεια χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες που μπορεί να υποστεί.

Dimitris T είπε...

για τους λαθρομετανάστες καλά τα είπε διότι ολοι οι ελληνες συμφωνουμε και μάλιστα βλέπουμε τι δεινά μας έχουν φέρει, και καλά για τους Σύριους.
Αλλα για την ομοφυλοφιλία γιατί μιλάει? ο χριστός ηρθε για όλους και δεν ξεχωρίζει κανέναν, και δεύτερον αυτο το τονίζω ιδιαίτερα, στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινή

Δημοσίευση σχολίου