Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

0 ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ "ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ" (Μέρος α')

Με την κατάκτηση  της Περσίας από τον Μέγα Αλέξανδρο η παγκόσμια υπερδύναμη των σατανιστών της Λευκής Αρχής διαλύεται προσωρινά, μέχρι να ανακάμψει η Περσία, οι σατανιστές της Λευκής αρχής δημιούργησαν την ρωμαϊκή αυτοκρατορία η οποία κατέκτησε  πολύ εύκολα την Ελλάδα καθώς είχαν δουλέψει πολύ σκληρά τους προηγούμενους αιώνες οι εβραίοι σατανιστές ιερείς και ιέρειες των Εωσφορικών Ελευσίνιων Μυστηρίων.

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ

Η Ελλάδα εξαντλημένη από τους Εμφύλιους πολέμους μεταξύ των αρχαίων Ελληνικών πόλεων σε συνδυασμό με την σεξουαλική ανηθικότητα που δίδαξαν οι εβραίοι ιερείς και οι εβραίες ιέρειες των Ελευσίνιων μυστηρίων (ομοφυλοφιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών, σοδομισμός στις γυναίκες) δεν θα μπορέσει να προβάλει την γενναία αντίσταση που προέβαλε εναντίων των σατανιστών της Περσίας στην  μάχη του Μαραθώνα, των Θερμοπυλών, των Πλαταιών, την ναυμαχία της Σαλαμίνας. Και μην ξεχνάμε τον κουτσό Σπαρτιάτη βασιλιά τον Αγησίλαο που ήταν έτοιμος να πετάξει τους πέρσες μέσα στον ινδικό ωκεανό με ένα μικρό εκστρατευτικό σώμα. Φυσικά οι νεοταξίτες σατανιστές της Περσίας εφάρμοσαν την παραδοσιακή τους μέθοδο δωροδόκησαν την Σπαρτιατική Γερουσία η οποία αμέσως έστειλε εντολή να επιστρέψει πίσω στην Σπάρτη ο βασιλιάς Αγησίλαος και να διακόψει της πολεμικές δραστηριότητες (ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ).
Οι ίδιοι οι αρχαίοι ρωμαίοι παραδέχονται ότι ενώ κατέκτησαν την Ελλάδα με τα όπλα, η Ελλάδα κατάφερε να κατακτήσει τους Ρωμαίους ειρηνικά με την παγκόσμια δύναμη του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού. Είδη προτού να κατακτήσουν την Ελλάδα οι ρωμαίοι ένα μέρος από αυτούς που ζούσε στην αρχαία Ρώμη λάτρευε τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, τους ήρωες της Ελλάδας ΗΡΑΚΛΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΛΕΩΝΙΔΑ κλπ.

Η ρωμαϊκή αυτοκρατορία των σατανιστών ρωμαίων αυτοκρατόρων όπως ο Καλιγούλας, ο Κόσμος κλπ, ιδρύθηκε στην ρώμη και τελείωσε ως κρατικό μόρφωμα στις 13 Απριλίου του 1204 στην Κωνσταντινούπολη με χριστιανούς ορθόδοξους Έλληνες αυτοκράτορες στον θρόνο.
Η αχανής ρωμαϊκή αυτοκρατορία αποτελείται από διαφόρους λαούς, κυρίαρχος όμως λαός λόγο του πολιτισμού και της παιδιάς του ήταν ο Ελληνικός. Με την μεταφορά της πρωτεύουσας της αυτοκρατορίας από την Ρώμη στην Κωνσταντινούπολη ο μεγάλος  Κωνσταντίνος έδωσε παράταση ζωής για 880 ακόμη χρόνια στην ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Γύρω από την νέα πρωτεύουσα της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας κυριαρχεί το Ελληνικό στοιχειό πληθυσμιακά, σε συνδυασμό με την πνευματική τους ανωτερότητα, οι Έλληνες είναι πλέον ζήτημα χρόνου πότε θα πάρουν και τυπικά στα χέρια τους την εξουσία. Πράγματι μετά την θανατηφόρο λαίλαπα των σατανιστών Λατίνων αυτοκρατόρων της Λευκής αρχής (Θεοδόσιος α, Αρκάδιος, Θεοδόσιος β, Ιουστινιανός) έκλεισαν τις φιλοσοφικές σχολές, κατάργησαν τους ολυμπιακούς αγώνες, κατέστρεψαν μνημεία, έργα τέχνης και βιβλιοθήκες, μα πάνω από όλα σκότωσαν χιλιάδες χιλιάδων αθώους Έλληνες σαν γνήσιοι ταλμουδιστές, οι οποίοι έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να εξαφανίσουν τον  Ελληνικό πολιτισμό. Ο Ελληνισμός επιβίωσε για μια ακόμα φορά, πάντοτε με την αίγλη του αρχαίου πολιτισμού, και όχι μόνο δεν εξαφανιστήκαμε σαν έθνος αλλά το 610μ.χ. ανέβηκε στον θρόνο ο Έλληνας βασιλιάς, ορθόδοξος χριστιανός ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ.
Οι σατανιστές της Λευκής Αρχής ήδη  ξέροντας την δύναμη του χριστιανισμού φρόντισαν μέσω των εβραίων που έχουν ασπαστεί τον εωσφόρο για θεό να διορίσουν πατριάρχες, αρχιεπισκόπους και μητροπολίτες δικά τους άτομα που ήταν και αυτοί σατανιστές, για να συνεχίζουν της διώξεις της Ελλάδας. Οι διορισμοί των σατανιστών Αρχιερέων άρχισε από τον τρίτο αιώνα μετά χριστών, πολύ πριν
να ανέβει στον θρόνο ο βασιλιάς Ηράκλειος, για να χτυπάνε τον Ελληνισμό από παντού μαζί με τους συναδέλφους τους σατανιστές αυτοκράτορες. Οι λαοί που απαρτίζουν την ρωμαϊκή αυτοκρατορία είναι, εκτός από τον κυρίαρχο λαό του κράτους
Έλληνες, οι Αρμένιοι, οι Σύριοι, οι Ιλλυριοί, οι Σκυθές και άλλα φύλλα και φυσικά οι εβραίοι. Η γλώσσα συνεννοήσεως όλων αυτών των λαών ήταν από αρχαιοτάτων χρόνων η Ελληνική. Η Ελληνική γλώσσα αρχίζει να εκτοπίζει σταδιακά την ρωμαϊκή (λατινικά) που ήταν και αυτή επίσημα γλώσσα της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας ήδη από τον τέταρτο αιώνα. Επιτρέπεται η σύνταξης δικαστικών αποφάσεων στα Ελληνικά, ενώ τον πέμπτο αιώνα ισχύουν νομικά και η διαθήκες που είναι γραμμένες στα Ελληνικά, και συνεχώς από αυτών τον αιώνα και μετά επεκτείνεται η σύνταξη των νόμων στην Ελληνική γλώσσα.
Η ρωμαϊκή (βυζαντινή περίοδος δεν είναι τίποτε άλλο από την  συνέχεια του αρχαίου, και του μακεδονικού Ελληνισμού). Οι Έλληνες όμως δεν τόλμησαν ποτέ, ακόμα και μετά
την άνοδο του Έλληνα βασιλιά Ηράκλειου, να  ονομάσουν την αυτοκρατορία τους Ελληνική και τους εαυτούς τους Έλληνες υπηκόους, υπό τον φόβο των φοβερών διώξεων των σατανιστών αρχιερέων και απλών παπάδων που είχαν γίνει το κουμάντο των υπολοίπων Ελλήνων ορθόδοξων ιερέων. Οι σατανιστές αρχιερείς γίνονται κράτος εν κράτη και στο όνομα του τριαδικού θεού, όποιος τολμούσε να αναφέρει ότι είναι Έλληνας, αμέσως τον ξυλοκοπούσαν χωρίς οίκτο, του έπαιρναν την περιουσία, και σε
κάποιες περιπτώσεις σκότωναν τους δύστυχους Έλληνες. Κατά τα άλλα οι σατανιστές ψευδοιερείς ήταν άνθρωποι του θεού και της Εκκλησίας. Για αυτούς τους λόγους εξακολούθησαν οι Έλληνες να ονομάζονται ρωμαίοι.
Από εκεί προέρχονται και οι ονομασίες ρωμιός και ρωμιοσύνη.
Η ονομασία βυζάντιο και βυζαντινή αυτοκρατορία είναι  νεολογισμός, τον ακούσαμε για πρώτη φορά από τον Ιερώνυμο Γουλφ το 1562 όταν πρότεινε την ίδρυση corpous historae byzantinae, και της ονομασίες καθιέρωσε ο ph.labbe ο ιδρυτής της βυζάντιδος του Λούβρου, ο οποίος προλογίζοντας το εγχείρημα του είπε της λέξεις  "byzantinae historiae scriptoribous..."
(συνεχίζετε)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου