Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

0 Ἠττῶ ὑπὲρ δικαίου!

Διαβάζουμε και ακούμε προσεκτικά τις τελευταίες ημέρες, όλα τα στοιχεία που αφορούν αυτό το “αυθόρμητο”(;) κίνημα των “αγανακτισμένων”, και τα συμπεράσματά μου είναι εξαιρετικώς απλοικά.

Εδώ και μήνες,το διαδίκτυο στην Ελλάδα βράζει. 



Εδώ και μήνες ακούγονται πολλές φωνές “αντίστασης” στη δικτατορία των σφουγγοκολλάριων υπαλλήλων της Νέας Τάξης.

Εδώ και μήνες έχουν δοθεί άπειρες αφορμές,όχι απλώς για αγανάκτιση.




Μα ποτέ κανείς δεν κατάφερε να πείσει τον Έλληνα να σηκωθεί από τον καναπέ. Κι όταν λέω κανείς,εννοώ κανείς! Ούτε δεξιοί,ούτε αριστεροί,ούτε κόμματα αλλά ούτε και Εθνικιστές…
Όλοι περιορίζονταν σε ένα οργανωτικό μικρόκοσμο με διάφορες αφορμές και οι εστίες ,πολλαπλασιάζονταν μεν,μα ποτέ δεν έγιναν φωτιά…

Γιατί;….Mα είναι απλό…..:

Γιατί ποτέ δε βρέθηκε κάποιο συστηματικό εργαλείο να σπρώξει με τέχνη,τον κόσμο στο δρόμο….Βλέπετε,ο εθισμός του Έλληνα στην προπαγάνδα που προέρχεται από το σύστημα δεν έχει αγωγή για να αντιμετωπιστεί.

Εδώ και λίγες ημέρες όμως,κάτι άλλαξε στο εσώτερο σύστημα που διαφεντεύει τις ζωές μας…Κι όταν λέω “άλλαξε”, μη φανταστεί κανείς πως αίφνης απέντησε Εθνική συνείδηση και επαναστατική διάθεση…

Αλλά για να σκεφτούμε λίγο σε τι ακριβώς αναφερόμαστε…..

Η υποβόσκουσα οργή του λαού εθεωρείτο δεδομένη και το ξέσπασμα του αναμενόμενο ανά πάσα στιγμή…..

Η πολιτική σκηνή όμως έπρεπε να διαφυλάξει τα κεκτημένα της αλλά και να ασφαλίσει τις εντολές και τις επιλογές των αφεντικών της….

Η χλεύη προς τη νοημοσύνη του Ελληνα,ξεκίνησε με αντιφατικές δηλώσεις και διλλήματα…

Ο φόβος για στροφή του Ελληνα προς την πάτρια συνείδηση,οδήγησε εσχάτως ακόμη και εκείνους που μέχρι χθές ορύονταν για το αντίθετο,να ανακαλύψουν την καθημερινότητα,τους λαθρομετανάστες,την εγκληματικότητα κλπ….

Ο λαός όμως δεν έδειξε σημάδια ανάκαμψης…….Συνέχισε τη “σιωπή της οργής” και έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος να εκτονωθεί όλος ο συσσωρευμένος ατμός,για να διασφαλιστεί η πορεία του σχεδίου αφανισμού του….

Η ευκαιρία πιάστηκε μόλις εμφανίστηκε,και θύμισε κάτι από πρότζεκτ διαφημιστικής εταιρίας…..

Η Ισπανία και οι Ισπανοί,έγιναν το δόλωμα…..Το χτύπημα κάτω από τη ζώνη μ ένα προσβλητικό σύνθημα γαι τον ύπνο των Ελλήνων και την απάθειά τους,ήταν το αγκίστρι…..Κανείς δε σκέφτηκε πως αυτό το συγκεκριμένο σύνθημα είναι στα χείλη ανθρώπων, ιστοσελίδων, εφημερίδων και άλλων, προερχόμενα από όλες τις πλευρές,εδώ και μήνες….
Κανείς όμως δεν κατόρθωσε να θίξει τον Ελληνα……Απλώς γιατί κανείς μεγαλοκαρχαρίας των ΜΜΕ δεν πηρε εντολή να προμοτάρει μια τέτοια κίνηση…..

Τα ίδια λόγια,οι ίδιες αιτίες,οι ίδιες αφορμές υπάρχουν στο μυαλό του Ελληνα εδώ και μήνες……Ανθρωποι όλων των πλευρών φωνάζουν μα δυστυχώς δεν περνάγανε τα λόγια τους από τα φίλτρα των ΜΜΕ.

Αίφνης λοιπον,και μέσα σε διάστημα 3 ημερών,με αφορμή κάποια κίνηση ίσως αθώα,ίσως και όχι,τα όργανα της δικτατορίας μεταβλήθηκαν σε όργανα “αντίστασης”…..Το “Σκάι” του Αλαφούζου πρωτοστάτησε και ακολούθησε ακόμα και το υπερκαθεστωτικό Mega…Όσον αφορά πρόσωπα,εκεί είχαμε εκπλήξεις…..Αφρα Αλ Σάλεχ,Τατσόπουλος,Λυριτζηδοικονόμου κλπ….



Παράξενο ε;….Σκεφτείτε όμως τη στιγμή που προέκυψε όλο αυτό……

Οι βρωμεροί πολιτικοί σχηματισμοί ψάχνουν για τρόπο πολιτικής αναβάπτισης μέσα από κολυμπήθρες “εθνικής ενότητος”,οι εξωκοινοβουλευτικοί για ένα κομμάτι από την πολυθρόνα,οι τοκογλύφοι θέλουν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω παντί τρόπο,οι βιομήχανοι και δη οι ανευ βιομηχανιών εκπροσωποί τους απειλούν,ο Jeffry και ο Popay εκτελούν αγόγγυστα τις εντολές των διεθνών αφεντικών τους,η επίτροπος της Ελλάδος στην ΕΕ,που θεμελίωσε το πολιτικό της αναστημα μέσα από αντιευρωπαική ρητορική,απειλεί κι αυτή,και ο λαός ήταν έτοιμος να εκραγεί πριν προλάβουν να ολοκληρώσουν το “έργο” τους….

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ…..ΟΙ “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ”…..
Θα μου πει κάποιος τι θα ήθελαν να κερδίσουν……Πάλι απλοική θα είναι η σκέψη μου…..
Φανταστείτε μια χύτρα ερμητικά κλειστη να βράζει…..Αν δεν υπήρχε η βαλβίδα διαφυγης του αέρα,θα σκάσει……

Επρεπε να βρεθεί ένας τρόπος ακριβώς λίγο πριν σκάσει,για να μη χαθεί και χρόνος,να αρχίσει να σφυρίζει λοιπόν η βαλβίδα…..

Τώρα εσείς βάλτε στη θέση της χύτρας το Λαό,στη θέση του ατμού την Οργη και στη θέση της βαλβίδας διαφυγής αερίων τους “Αγανακτισμένους”…..

Το χέρι του μάγειρα είναι φαντάζομαι γνωστό και δεν είναι του Μποτρίνι!

Η βόλτα στην πλατεία και το “περνα-περνά η μέλισσα” ,αποτελεί τη μεγαλύτερη προβοκάτσια που επιχειρήθηκε ποτέ από αυτούς τους δοσίλογους……

ΑΛΛΑ….

Δεν υπολόγισαν πως οι Ελληνες δε θα πολεμούσαν μόνο για την τσέπη και το στομάχι τους……Θα πολεμούσαν για κάτι που κανείς εξ αυτών δεν έχει νοιώσει ποτέ!
ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ!
Και παρ όλες τις παραινέσεις τους για να μην εμφανιστεί η Ελληνική σημαία(λες και αποτελεί το Εθνικό σύμβολο,κάποια κομματική παντιέρα),πουθενα,οι Ελληνες απήντησαν φέροντες με Τιμή τη γαλανόλευκη και τραγουδώντας με υπερηφάνεια τον Εθνικό ύμνο…..

Εκεί φάνηκε και το στημένο της υπόθεσης όμως……Ξαφνικά οι αναφορές περιορίστηκαν,τα πλάνα κόπηκαν,τα κινητά και το ίντερνετ άρχισαν να μη λειτουργούν σε μεγάλη ακτίνα στην Πλ.Συντάγματος και εκείνοι που μέχρι πριν λιγες ώρες προμόταραν μια άχρωμη παρέλαση,το βούλωσαν!

Αρχισαν να ακούγονται πως τα κεντρικά συνθήματα ήταν αποκλειστικά για τους πολιτικούς που έκλεψαν,λες και ο λαός είναι ηλίθιος και χωρίζει τους προδότες σε ημι και ολόκληρους…….


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΑΧΡΩΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΥΣΙΟ,ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ!

ΟΣΟΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΝΑΜΑ ΤΩΝ ΟΛΕΤΗΡΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥΣ ΠΩΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ!


Σήμερα λοιπόν,καλούμε όλους τους Ελληνες να διατηρήσουν τη στάση τους και να διαδηλώσουν υπέρ της σωτηρίας της χώρας,τυλιγμένοι με το σύμβολό της και απέναντι σε κάθε νέα προσπάθεια αποχαύνωσης του λαικου αισθήματος οργής.

Σήμερα έχουμε την αίσθηση,πως θα εμφανιστούν και τα γνωστά μούτρα των παρακρατικών δήθεν προοδευτικών μα στην αλήθεια παρακρατικών υπαλλήλων,με σκοπό την καπήλευση του αγώνα αντίστασης των Ελλήνων….


ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΟΥΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ!

Ο ΑΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥΣ!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ,ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ!

ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ!!!

Θα ήθελα ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τα μέλη της ΕΕΕ,που απέδειξαν πως ο αγώνας μας στηρίζετε στην Πίστη για την Ελλάδα και μόνο!

Υπήρξαν αναφορές από πολλές πόλεις πως καποιοι προσπάθησαν να εμποδίσουν την κάθοδό τους ,με αιτιολόγηση το ότι έφεραν την Ελληνική σημαία ανα χείρας,μα αντιμετωπίστηκαν όπως έπρεπε!


Συνεχίστε τον αγώνα για να αναδείξουμε την Πίστη στην Πατρίδα,την Τιμή του Ελληνα και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων Εθνικιστών!


Για την ΕΓ της ΕΕΕ
Λακεδαίμων Αππελαίος


Πηγή triepsilites.wordpress.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου