Κυριακή 29 Μαΐου 2011

0 ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΦΙΛΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ!




Καλησπέρα Έλληνες και Ελληνίδες... Με αφορμή τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων θα ήθελα να παραθέσω κι εγώ τις δικές μου σκέψεις και ενίοτε ενστάσεις...
ΝΑΙ,ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ! Όπως ΟΛΟΙ ΜΑΣ άλλωστε!
Καταρχάς, όταν άκουσα πως οι Έλληνες θα ξεσηκωθούμε και θα βγούμε στο δρόμο ν'αγωνιστούμε για το μέλλον μας το οποίο κάποιοι το θέλουν υποθηκευμένο, ΧΑΡΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ, καιρός μας ήταν! Δεν σας πώ ψέμματα όμως, διότι στις συγκεντρώσεις αυτές πέρασα, είδα, αλλά δεν έμεινα. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη μιλώ για τη συγκέντρωση που έγινε στην Πάτρα. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΕΙΝΩ;;; ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ!!!

Άρχισα να ψάχνω το θέμα αρκετά, γιατί το ανήσυχο του χαρακτήρα μου δεν μου επιτρέπει να δέχομαι άκριτα ό,τι μου σερβίρουν. Έφτασα ν'ακούω και να διαβάζω διάφορα... Καταγγελίες τύπου οτι τελικά οι συγκεντρώσεις σε κάποια μέρη πήραν κομματική χροιά, οτι κάποιοι μίλησαν για παγκόσμια κυβέρνηση, σε κάποια άλλα απαγόρευσαν την Ελληνική σημαία, καταγγελίες για το ποιόν των διοργανωτών που βρίσκονται πίσω απο τις σελίδες των αγανακτισμένων και πολλά άλλα τέτοια. Επιπλέον, στάθηκα σ'ένα βιβλίο ενός πρώην διπλωμάτη, του Στεφάν Εσέλ, με τίτλο: «Αγανακτήστε!» (Ιndignez-vous!) και γι'αυτό οι Ισπανοί έδωσαν το όνομα 'Los Indignados' (Οι Αγανακτισμένοι). Ο Εσέλ πραγματικά αναφέρει αρκετά σωστά πράγματα, ΟΜΩΣ εμένα με ενόχλησε η εξής φράση: 'Εγκαταλείψτε τα εθνικά σύνορα και δρομολογήστε μια παγκόσμια στρατηγική'. Αναρωτήθηκα, εμείς οι Έλληνες αυτή τη στιγμή δεν αγωνιζόμεθα για να αλλάξουμε τα μαύρα μας τα χάλια; Δεν είναι τούτος ο αγώνας στη χώρα μας αγώνας των Ελλήνων; Κι άν ναί, τότε φράσεις τύπου 'έχει δοθεί σαφής γραμμή απο τους διοργανωτές ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ', άραγε σε τί αποσκοπούν; Δηλαδή οι ειρηνικές διαμαρτυρίες είναι για να εγκαταλείψουμε τα εθνικά μας σύνορα για χάρη μιας παγκόσμιας κυβέρνησης; ΛΕΤΕ Ν'ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ Ο ΚΑΒΑΦΗΣ: ''Τι περιμένουμε στην αγορά συναθροισμένοι;;; Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα...
-Γιατί μέσα στην Σύγκλητο μια τέτοια απραξία;  Τι κάθοντ' οι Συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;
-Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα; Λές να είναι προβοκάτσια όλα αυτά, είπα μέσα μου, για να μας πτοήσουν το ηθικό;
Μπορεί αυτές οι ανησυχίες να είναι σενάρια;
ΜΠΟΡΕΙ! ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ;;; ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ 'ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ', ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΦΙΛΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ!
Ενημερώθηκα επίσης πως γνωστό τηλεοπτικό κανάλι παρουσιάζει το θέμα των αγανακτισμένων λέγοντας πως ευτυχώς σημαίες δεν υπάρχουν, γιατί μ'αυτόν τον τρόπο θα λάμβανε κομματική χροιά η συγκέντρωση, ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΧΑΣΑ και εξοργίστηκα, από πότε η ελληνική σημαία έγινε έμβλημα κόμματος και δεν το ξέρω;;; Ταυτόχρονα, έμαθα και για την αφαίρεση της Ελληνικής σημαίας στις σελίδες των αγανακτισμένων με επεξεργασία photoshop από το κτίριο της Βουλής και τον Λευκό Πύργο. Τί είναι και τούτο πάλι και για ποιό λόγο;;; Απαλειφή των εθνικών συμβόλων; ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΙΝΟΣ;;; Σαφώς και είμαστε άνθρωποι και το πρόβλημα του κόσμου, των άλλων λαών θα πρέπει να μας απασχολεί, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, αλλά εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ 'ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ! Είναι κακό που θέλω όταν και άν με αξιώσει ο Θεός να κάνω παιδιά, να τα πιάνω απ'το χέρι υπερήφανη και να τα βγάζω βόλτα στην ΕΛΛΑΔΑ; Να τα κοιτώ στα μάτια υπερήφανη και να τους μιλώ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Είναι κακό που θέλω να τιμούν την Ελληνική σημαία γνωρίζοντας πως κάποιοι ΗΡΩΕΣ κάποτε έδωσαν τη ζωή τους γιαυτήν; ΜΗΝ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!
Κλείνοντας, ότι και να συμβαίνει, ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ. Να της πώ πως δεν πρέπει να αφήσει κανέναν να την αποτρέψει απο τον Εθνικό της αγώνα, γιατί ο αγώνας σου είναι ΕΘΝΙΚΟΣ Έλληνα! Κανέναν να την αποπροσανατολίσει απο τις διεκδικήσεις της, κανέναν να την κρατήσει καθηλωμένη στον καναπέ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ! ΌΜΩΣ αν θέλεις να λέγεσαι Έλλην οφείλεις να το δείξεις, εμπράκτως! Οφείλεις να αντισταθείς στη νέα τάξη πραγμάτων που σε θέλει ένα με τη μάζα. Οφείλεις πλέον να είσαι υποψιασμένος ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ (αρκετά μας εξαπάτησαν τόσα χρόνια τα λαμόγια, τα οποία πρέπει να κλειστούν φυλακή)! Οφείλεις να τιμήσεις το ΙΕΡΟ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ και να την έχεις μαζί σου σε κάθε ειρηνική, αγνή, πατριωτική εκδήλωση-διαμαρτυρία! Άν νιώθεις πως πρέπει να σηκωθείς απο τον καναπέ σου τότε κάντο και μη δειλιάσεις 'ΘΕΛΗ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ', ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΕΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, αυτό θα γίνεται τώρα; Θα φοβόμαστε;;; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΥΠΟΘΕΤΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ δεν θα επιθυμούσες ποτέ την αποχρωματοποίηση των Εθνικών σου χαρακτηριστικών, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΟ!
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΛΙΤΗ... ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου