Τρίτη 31 Μαΐου 2011

0 Η αλήθεια είναι πάντα μία……


Γ

εννήθηκα και μεγάλωσα τις χρονιές της μεγάλης καταστροφής……

Τότε που η Ελλάδα είχε τη δυνατότητα να ξεφύγει, μα η παγίδα των πολιτικών δεν την άφησε…

Για να βγάλει κάποιος νόημα από την κατάσταση των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών σε αυτόν τον τόπο, θα πρέπει να δει απλώς τους σημερινούς τυράννους, και να θυμηθεί το ρόλο τους, μέσα στην πορεία των χρόνων αυτών…..


Αν και η Ιστορία είναι συνεχής και αλληλένδετη, εν τούτοις υπάρχουν κάποια αρχικά σημεία περιόδων, που διαμορφώνουν την κατάσταση για πολλές δεκαετίες και οδηγούν Έθνη και Λαούς, στην προσχεδιασμένη κατάληξη που έχει διαμορφωθεί από τα Think Tanks των παγκόσμιων δικτατόρων…..

Έτσι, για την τρομερή “μεταπολίτευση”, μια περίοδο ουσιαστικής τρομοκράτησης και απαξίωσης του λαού, παρ όλα τα αντίθετα που λέγονταν, όλα ξεκίνησαν από την απόφαση του “δικτάτορα” Γ. Παπαδόπουλου, να μεταβιβάσει την εξουσία στο Σπ. Μαρκεζίνη, αναθέτοντάς του την άμεση διενέργεια εκλογών με τη συμμετοχή και του ιδίου…..

Ο τρόμος και ο πανικός της πολιτικής σκηνής και των ινστρουχτόρων της ήταν πια γεγονός……Χανόταν η ελπίδα για εγκαθίδρυση της πολιτικάντικης και δυτικού τύπου republik, στην Ελλάδα….

Αυτομάτως ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός στήριξης και προπαγάνδας….Ο Καραμανλής εμφανίζεται ως ο από μηχανής θεός, και συγκεντρώνει παραδόξως μια εντελώς περίεργη διακομματική συναίνεση…..Όλα έδειχναν πως ο τόπος αποκτούσε τη συνοχή που χρειαζόταν για την προοπτική και το μέλλον του…….Μα, ήταν έτσι;

Ξεκινάει λοιπόν η περιβόητη περίοδος της “μεταπολιτεύσεως”…… Και πως ξεκινάει….. με τη νομιμοποίηση, μέσα στα πλαίσια μιας ιδιότυπης “δημοκρατικής αντιλήψεως”, των συμμοριτών και σφαγέων του Λαού…..

Εκείνων που στα πλαίσια ενός διεθνισμού της τρομοκρατίας, δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για να έχουμε σήμερα στα βόρεια σύνορά μας, επιβουλή και αλυτρωτισμό….. 

Εκείνων που σήμερα με περίσσιο θράσος, ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των διεθνιστών αφεντικών τους και αποτελούν την πέμπτη φάλαγγα της Νέας Τάξης.

Παράλληλα όμως, άρχισε και ο αφανισμός αυτού του Λαού, με κάποιον που ευαγγελιζόταν πως η Ελλάς, θα έπρεπε να ανήκει σε ένα κονσόρτσιουμ διεθνές και να αποτελούσε μέρος και γρανάζι ενός παγκοσμιοποιημένου μηχανισμού……Ενός κατά βάσιν σοσιαλιστή που διενεργούσε προδοτικές ενέργειες σε βάρος του Έθνους…..Δε δίστασε δε, με τη συνεπικουρία ενός άλλου “ηγέτη” να ξεπουλήσει ακόμα και Ελληνικό έδαφος(Κύπρο),και να το χρεώσει και αυτό στην “επάρατον Χούντα”……

Κι όμως και οι δύο αρχιπροδότες, Καραμανλής και Μακάριος, αποκαλούνται ακόμα και σήμερα ως “Εθνάρχες”, και η Ιστορία ξαναγράφεται και χαλκεύεται έτσι ώστε να καταστεί δυνατή και η επιβεβαίωση του τίτλου τους….

Στην Ελλάδα λοιπόν, ξεκινάει η κατάρρευση του κοινωνικού ιστού και η αλλοίωσή του…..

Η αστικοποίηση, η κατάργηση κάθε δυνατότητος πρωτογενούς παραγωγής και άρα ουσιαστική κατάργηση κάθε δυνατότητα αυτοχθονίας και οικονομικής αυτοδυναμίας του Έλληνος, ο μαρασμός της Ελληνικής επαρχίας, είναι λίγα από τα πρώτα στοιχεία του καλοσχεδιασμένου τρόπου ποδηγέτησης του Ελληνικού Λαού….

Οδηγός σε αυτό το όχημα εξαπάτησης παραμένει ο Καραμανλής που εντέλει καταφέρνει μέσα από μια στημένη και συνεχή διαμάχη με τον έτερο Καππαδόκη, Ανδρέα, να οδηγήσει τη χώρα με την τρομοκράτηση και την αναφορά του περί διασφαλίσεως των συνόρων μας, στην ΕΟΚ….

Εδώ φυσικά έρχεται η αλλαγή πολιτικής (!!!) για να δώσει στο λαό, την ηρεμία που χρειαζόταν… Βλέπετε η πολιτική είναι η τέχνη της υπνώσεως των μαζών, μέσα από εργαλεία προπαγάνδας….Μαύρης ή άσπρης…
Ο Ανδρέας….ο μεγαλύτερος λαοπλάνος και πολιτικός απατεώνας όλων των εποχών….. Ο άνθρωπος που ήρθε για να σκηνογραφήσει και να δώσει χρώμα, στο έργο της εξαθλίωσης και του ξεπουλήματος της Ελλάδος….

Καταφέρνει σε ελάχιστο χρόνο και σε συνεργασία με την τότε ηγεσία της συντηρητικής παρατάξεως να εξαλείψει κάθε ίχνος αντίστασης στη βάση του Λαού, και να δημιουργήσει ένα κίνημα με προσδοκίες πέραν και έξω από κάθε λογική για την εποχή και τα μεγέθη…..

Η στήριξη που έρχεται με τη μορφή δανείων από την Ευρώπη, αποτελεί και την ουσιαστική χαριστική βολή σε κάθε προοπτική για τη Χώρα……
Συνεπικουρούμενος από τους πρακτορίσκους της γενιάς του “Πολυτεχνείου”, στήνει το σκηνικό και δημιουργεί συνθήκες για την επερχόμενη κατοχή της χώρας….

Θα μου πείτε…μα πως μπορούν να στοιχειοθετηθούν όλα τα παραπάνω;

Μα η αλήθεια εμφανίζεται, κρίνεται και τελικά γίνεται αποδεκτή, πάντα μετά από χρόνια και πάντα μετριέται εκ του αποτελέσματος μα και εκ των τρόπων που οδήγησαν σε αυτό…….

Συνεχίζεται……
Λακεδαίμων Αππελαίος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου