Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

0 Τι ερώτησε το «άδειο παλτό» στην Βουλή και τι δεν απάντησε η «επί χρήμασι προδοτική» αντιπολίτευση;

Ρώτησε ο άδειος εγκέφαλος στην Βουλή την 08-05-2011: «Kε Τσίπρα, εάν φύγουμε τώρα από την Τρόικα, πώς θα πληρώσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων»?
Να η απάντηση, αξιοθρήνητη για την πνευματική σου ανεπάρκεια αντιπολίτευση:

«Άδειο Παλτό» (ΓΑΠ), θα πληρώναμε τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων και γενικότερα θα ζούσαμε ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ (αν όχι καλύτερα!). Και τούτο διότι:

Εάν διώχναμε τη Τρόικα, αυτό θα γινόταν στα πλαίσια της μονομερούς διαγραφής του εξωτερικού μας χρέους στους ξένους τοκογλύφους ολοκληρωτικά, δηλ. θα προβαίναμε σε Εθνικοποίηση του Εξωτερικού μας Χρέους, όπως έχουμε κυριαρχικό δικαίωμα να κάνουμε (βλ. Νάσερ, Καντάφι κλπ). Επειδή όμως μετά την ενέργειά μας αυτή, οι διεθνείς αγορές θα έκλειναν για εμάς προσωρινά, θα ήμασταν αναγκασμένοι για ένα διάστημα να ζούμε με ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς (ώστε να μην χρειαζόμαστε δανεικά). Μα έτσι ακριβώς έτσι ζούμε και τώρα. Με ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, δηλ. καλύπτουμε τους μισθούς, συντάξεις και τις άλλες ανάγκες του κράτους, μόνο από τα έσοδά μας! Και τούτο διότι –Κε Άδειο Παλτό- αποκρύβεις ανήθικα από τον Λαό ότι: α) με το άρθρο 23 της δανειακής σύμβασης τα 110 δις. διατίθενται υποχρεωτικά και αποκλειστικά για την εξόφληση των ξένων τραπεζικών τοκογλύφων κι όχι για τους μισθούς και τις συντάξεις και β) από τα οικονομικά στοιχεία του προϋπολογισμού του 2010, που ανέλυσα στην μήνυσή μου κι από τα οποία αποδεικνύεται ότι τα έσοδα του κράτους ήταν 56 δις. ευρώ, ενώ οι μισθοί και συντάξεις ανέρχονται στα 22δις. ευρώ και όλα τα έξοδα της χώρας στα 46 ευρώ- εξαιρουμένων φυσικά των τοκοχρεολυσίων.
Και αν μας πεις –άδειο Παλτό, ως πιστός δούλος των- ότι πρέπει να πληρώσουμε τους ξένους τοκογλύφους σου υπενθυμίζω ότι:
Εκτός της απόφασης αρ. 78/15-06-1939 του δικαστηρίου των διεθνών διαφορών, που αφορούσε την τότε χρωκοπηθείσα Ελλάδα, αλλά και σύμφωνα με 10 άλλες αποφάσεις διεθνών δικαστηρίων εκδοθέντων τα δύο τελευταία χρόνια (2009, 2010) -σύμφωνα με έκθεση της Ευρωπαικής Τράπεζας Επενδύσεων η οποία είναι αντίδικος- έχει πλέον νομολογηθεί διεθνώς ότι τα κράτη ευρισκόμενο σε κατάσταση αδυναμίας αποπληρωμής των χρεών του, υποχρεούνται νόμιμα να καλύπτουν κατά προτεραιότητα πρώτα τις ανάγκες των πολιτών των και των αναγκαίων λειτουργιών των κρατών των, ακόμα και εις βάρος των δανειστών των. Έχει επίσης καταστεί διεθνής πρακτική ο υπολογισμός και τεκμηρίωση του «απεχθούς» (παράνομου, από μίζες κλπ). Μέρους του δημοσίου χρέους των κρατών, το οποίο (απεχθές χρέος) δεν είναι φυσικά καταβλητέο. Αυτή την νομολογία, δικαίωμα και υποχρέωσή της δεν την χρησιμοποίησε η «ελληνική» κυβέρνηση στην δική μας περίπτωση, ακριβώς διότι εκτελούσε μια προσχεδιασμένη προδοσία εναντίον της Ελλάδος, προβάλλοντας ως απαράδεκτη δικαιολογία την δήθεν ανάγκη της να δανεισθεί από την Τρόικα.
«Άδειο Παλτό» ρωτάς πόσο καιρό θα ήμασταν εκτός αγορών? Η Αργεντινή έμεινε μόνο 3 χρόνια μέχρι από τους ισοσκελισμένους πέρασε σε ελάχιστα πλεονασματικούς προϋπολογισμούς!!. Ξεχνάς όμως ότι μετά το διεθνές αεριτζίδικο χρήμα θα έρεε στην Ελλάδα, διότι θα ήμασταν πλέον μια χώρα με μηδενικό χρέος!! Κατάλαβες Άδειο Παλτό? Όχι? Το περίμενα. Ας παίξουμε τώρα playstation που είσαι καλός ……».
Και μια απάντηση στον μεγαλύτερο πολιτικό καιροσκόπο και πολιτικό απατεώνα Γ. Καρατζαφέρη (τον συνειδησιακό "κολοτούμπα"), ο οποίος υποκριτικά μας λέει ότι ψήφισε μόνο το πρώτο άρθρο του Μνημονίου μόνο και μόνο για να πάρουμε τα χρήματα του δανείου για να μην χρεοκοπήσει η Ελλάδα. Κι αυτό είναι το αίσχιστο ψέμα και απάτη προς τον Ελληνικό Λαό (το οποίο αποσιωπούν και τα προδοτικά κανάλια που τον καλούν κάθε μέρα) για τον εξής λόγο:
Το πρώτο άρθρο του Μνημονίου (το οποίο είναι το σύνολο των εθνοκτόνων και ανθρωποκτόνων νόμων που προβλέπονται αναγκαστικά από την προδοτική Δανειακή Σύμβαση της "κυβέρνησης" και της Τρόικας) λέει ότι η Ελλάδα θα πάρει τα 110 δισ. ευρώ του δανείου της Τρόικας ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΨΗΦΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!! Δηλ. Ο κολοτούμπας ψήφισε με την υπογραφή του ΟΛΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, δηλ. όλους τους νόμους που ψηφίστηκαν και ψηφίζονται αναγκαστικά όπως προβλέπεται στην Δανειακή Σύμβαση.
Και να για να συμπληρώσω το πάζλ. Η ίδια η Δανειακή Σύμβαση προβλέπει σε ειδικό άρθρο της και το αντίστροφο, ότι δηλ. η Δανειακή Σύμβαση θα ενεργοποιηθεί (και θα μας χορηγηθούν τα 110 δισ. ευρώ) μόνον και εφόσον ψηφιστεί πρώτα το Μνημόνιο. Και πράγματι το Μνημόνιο ψηφίστηκε την 06-05-2010 και η Δανειακή Σύμβαση την 08-05-2010.
Διαδώστε το και ξευτελίστε στην λαϊκή συνείδηση τον πολιτικό αυτόν αγύρτη Γ. Καρατζαφέρη.

Δημ. Αντωνίου για το Άδειο Παλτό (ΓΑΠ)


Πηγή zoidosia.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου