Σάββατο 14 Μαΐου 2011

0 Ερώτηση του Βουλευτή Γ. Ανατολάκη (ΛΑΟΣ) προς τον Υπ. Εσωτερικών για την "κάρτα του πολίτη"

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κατέθεσε ο Βουλευτής Γεώργιος Ανατολάκης, Β΄ Πειραιώς του ΛΑΟΣ με θέμα την φημολογούμενη παραγγελία 9 εκατ. μικροεπεξεργαστών RFID για την λεγόμενη ‘Κάρτα του Πολίτη’. Ακολουθεί η ερώτηση

ΘΕΜΑ: «Έχουν ήδη παραγγελθεί 9 εκατομμύρια κάρτες του πολίτη;.»
Απορία προκαλεί καταγγελία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος αποκάλυψε σε συνέντευξη του, ότι το Ελληνικό Κράτος έχει ήδη παραγγείλει και προμηθευθεί από Ιαπωνική εταιρεία 9 εκατομμύρια μικροεπεξεργαστές RFID για την λεγόμενη ‘Κάρτα του Πολίτη’.

Σύμφωνα με τον Σεβασμιότατο, οι επεξεργαστές αυτοί φυλάσσονται στις εγκαταστάσεις των Μ.Α.Τ. στην Καισαριανή. Το παράδοξο είναι πως ο συγκεκριμένος Νόμος που εισάγει την χρήση της συγκεκριμένης κάρτας, δεν έχει ακόμα ψηφισθεί από την Βουλή των Ελλήνων!

Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

1. Αληθεύουν οι καταγγελίες του Σεβασμιότατου; Έχετε ήδη παραγγείλει και προμηθευθεί 9 εκατομμύρια μικροεπεξεργαστές για την ‘κάρτα του Πολίτη’;

2. Εάν ναι, που φυλάσσονται τα συγκεκριμένα αντικείμενα;

3. Πως είναι δυνατόν να έχετε κάνει αυτήν την κίνηση, εφόσον το σχετικό Νομοσχέδιο δεν έχει ακόμα ψηφισθεί; Με ποιάν λογική προκαταλαμβάνετε τις αποφάσεις της Βουλής των Ελλήνων, δηλαδή την βούληση του Ελληνικού λαού εκ των προτέρων.


Πηγή   www.defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου