Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

0 ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ:

Συνελληνίδες, Συνέλληνες, 
εδώ και δεκαετίες και από τη στιγμή που φωτεινά μυαλά Ελλήνων, επέλεξαν να προσφέρουν στην ανθρωπότητα τη δυνατότητα επανΕλληνισμού της, στεκόμαστε αντιμέτωποι με τους εχθρούς αυτού του Έθνους.

Προσπαθούμε με όποιον τρόπο μας έχει απομείνει, μετά από το συνεχή αποκλεισμό αλλά και συκοφάντησή μας, να επαναφέρουμε το λαμπρό Έθνος μας στη θέση που είχε ορισθεί να κατέχει.



Οι ιδρυτές μας στάθηκαν αντιμέτωποι, με Ελληνική περηφάνια και τόλμη, απέναντι στα σκυλιά της ιδιότυπης παγκόσμιας δικτατορίας που έχουν εγκαθιδρύσει, με κόστος μέχρι και τη ζωή τους.....

Κατά καιρούς και με όλες τις κυβερνήσεις, προσπαθήσαμε να παρέμβουμε, προσφέροντας λύσεις σε ζητήματα τεχνολογικά, αμυντικά αλλά και ενεργειακά. Ουδέποτε εισακουσθήκαμε και τις ελάχιστες φορές που αυτό έγινε, δυστυχώς ο λόγος ήταν να εκμεταλλευτούν τρίτοι τα προσφερόμενα.


Η Ελλάς ουδέποτε είχε ανάγκη καμίας υποστηρίξεως. Το μόνο που χρειαζόταν πάντα, ήταν Έλληνες ηγέτες που να διέπονταν από στιβαρόν Εθνικό φρόνημα.
Και αυτή είναι και η κατάρα της!

Σήμερα η Πατρίδα μας δέχεται μια ολομέτωπη επίθεση, που σκοπό έχει την αποδόμησή της και την παράδοσή της στα χέρια των αδηφάγων κτηνών της παγκόσμιας Νέας Τάξης.

Εμείς ποτέ δε λείψαμε από κανένα Εθνικό προσκλητήριο και πάντα στεκόμασταν αρωγοί κάθε προσπάθειας αντίστασης απέναντι στην επιδίωξη των εχθρών του Ελληνισμού και του Ελληνικού Πνεύματος.


Μας ονόμασαν γραφικούς, μυθοπλάστες, θρησκόληπτους παγανιστές, μα δε μπόρεσε ποτέ κανείς να μας σβήσει, να μας εξοντώσει, απλώς διότι δεν είμαστε τίποτα απ' όλα αυτά....Είμαστε απλά μαχόμενοι ΕΛΛΗΝΕΣ και σκοπός μας είναι ένας,

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ!

Τον τελευταίο χρόνο, οι παρεμβάσεις μας είναι συνεχείς μα αντιμετωπίζονται με την ίδια αδιαφορία από τους υπαλλήλους των ανθελλήνων.

Η επίθεση που δεχόμεθα ως Έθνος, με αιτιολόγηση την οικονομική κατάσταση, η οποία αφενός μεν είναι εξ αρχής πλασματική και αφετέρου δε μας οδήγησαν σε αυτήν εντέχνως, δε μπορεί να μείνει αναπάντητη πλέον....

Σήμερα στεκόμαστε και πάλι απέναντι στα ίδια παγκόσμια συμφέροντα, αντιτάσσοντας μόνο την Ελληνική περηφάνια και τόλμη μας.

Αντεπιτιθέμεθα σε εκείνους που θεωρούν πως μπορούν να "διδάξουν τους διδασκάλους των" και να επιβληθούν με τερτίπια στους πνευματικούς τους ηγήτορες.

Σήμερα καταργούμε κάθε δικαιολογία που μπορεί να ξεστομίσει ο οποιοσδήποτε ανθέλλην, και δημιουργούμε τις συνθήκες για την αυτάρκεια και οικονομική αυτονόμηση του Έθνους μας.

Γνωρίζετε όλοι σας πως η κατάσταση στον πλανήτη μας ορίζεται από μια χούφτα μόνο διεθνών τοκογλύφων, οι οποίοι με μοναδικό τους όπλο την οικονομία που στηρίζεται κατά βάσιν στην ενέργεια, σχεδιάζουν, στήνουν, εφαρμόζουν τακτικές και κρίνουν τύχες λαών και εθνών.

Τα προβλήματα στην περιοχή μας, αφορούν κυρίως τον πλούτο σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο του υποθαλάσσιου χώρου του Αιγαίου αρχιπελάγους, και την εκμετάλλευση αυτού από τα ίδια συμφέροντα που μας οδηγούν σε έναν διαρκή πνευματικό και εθνικό αφανισμό.

Μόνο που δε σκέφτηκαν οι διεθνείς απατεώνες, πως οι Έλληνες δε γονατίζουν ποτέ....

Απελευθερώνουμε σήμερα λοιπόν, το πρώτο βίντεο με τη λειτουργία της πρώτης μηχανής εσωτερικής καύσης η οποία λειτουργεί και χρησιμοποιεί ως καύσιμον , το ΥΔΩΡ! 
Το οποίο σημειωτέον δε λειτουργεί μέσω ηλεκτρολύσεως, με μετατροπή του Υδρογόνου σε οξυγόνο, αλλά αναφλέγει και καίει αυτούσιο το νερό στην αρχική του μορφή!

Η ανακοίνωσις αυτή καθώς και η δημοσιοποίηση των εικόνων, έχει ως σκοπό να διαφυλάξει υπέρ του Έθνους μας τη συγκεκριμένη τεχνολογία αλλά επίσης να καταστήσει σαφές πως τα πράγματα αλλάζουν και θα πρέπει να αναθεωρήσουν κάποιοι τη στάση τους....

Σημειώνεται δε, πως αν δε χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία αυτή υπέρ των Ελλήνων και αγνοηθεί για ακόμη μια φορά, τότε θα τη διοχετεύσουμε άμεσα και ελεύθερα σε όλη την Ελληνική επικράτεια. 

Και μη φανταστείτε πως είναι δύσκολον......Ήδη η εφαρμογή μας λειτουργεί με μεγαλύτερη ακόμα επιτυχία σε δίκυκλα και τετράτροχα μελών της ομάδος μας.....

Επίσης, να σας τονίσουμε πως, εν καιρώ και αναλόγως της καταστάσεως, θα δημοσιοποιήσουμε και άλλες δυο παρεμβάσεις μας που αφορούν την Εθνική μας άμυνα, και απαντούν σ εκείνους που με περισσή ευκολία αποσύρουν υποβρύχια που εκσυγχρόνισαν λίγους μήνες πριν με κόστη δυσβάσταχτα για τον Ελληνικό λαό και δικαιολογίες στα όρια της γελοιότητος.....


Πατριώτες, ποτέ δε έλειψε το "Ελλήνων Πνεύμα" από αυτόν τον τόπο.

Παραμείνετε πιστοί και γενναίοι ως γνήσιοι ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΘΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!

Για την "Ε"

Υ.Γ.
Τον τελευταίο καιρό, κάποιοι επέλεξαν να χρησιμοποιούν το όνομα της ομάδος μας με διάφορους τρόπους και από διάφορα αίτια, ταπεινά ή μη....Θα τους παρακαλούσαμε να μη συμμετάσχουν ηθελημένα ή άθελά τους στην προσπάθεια συκοφάντησής μας......

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου