Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

0 Η επανάσταση του Facebook: Μας ξύπνησαν ή μας υποκινούν;


Θα ξεκινήσω με την εξής έκφραση που είπε κάποιος χτες στο σύνταγμα με το Facebook  κλείνουμε δουλείες, γνωρίζουμε  αλλά άτομα ακόμα και τον σύντροφο της ζωή μας και φτάσαμε στο σημείο να επαναστατήσουμε μέσα από ένα social network; Ναι και είναι αλήθεια μέσα σε 2 μέρες μόνο κατάφερε και κατέβηκε χιλιάδες κόσμος ξαφνικά. 
Μα και οι αιγύπτιοι και στην τυνήσια,  Ισπανία  δεν έγινε μπαράζ διαμαρτυριών  που τους ξεσήκωσε ΟΛΟΥΣ το face . Έχουμε πάθει παράνοια ;
Έχουμε ένα χρόνο ακριβός που μας υποθηκεύσανε την ζωή μας  στο να μην έχουμε κανένα μέλλον, καμία αξία και ξαφνικά σε 2 μέρες μόνο ξυπνήσαμε; 


Τι είναι αυτό που άλλαξε τον Έλληνα; Tον τελευταίο χρόνο  πολλές ομάδες κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες  και κινητοποιήσεις  μηνών για την αφύπνιση του κόσμου που με λυσσά τις έπνιγαν τα ΜΜΕ μην τυχών και μάθει ο κοσμάκης για την νέα εποχή που ετοιμάζουν. 


Γιατί τα ΜΜΕ έκαναν στροφή 180 μοιρών ξαφνικά και αναφέρονται με τόσο καλά λόγια όταν τα ιδία είναι το μέσο της προπαγάνδας όλα αυτά τα χρόνια με πρώτο και καλύτερο το mega...

.


Γιατί Τονιζόταν ότι μαζεύτηκε ο κόσμος μόνο για το οικονομικό δηλαδή οι άξιες μας είναι μόνο αυτό;
Σε τι αποσκοπεί όλο αυτό άραγε; Τελικά τα πράγματα μέσα στην ιστορία δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται για τους εξής λογούς.

Η μέχρι τώρα τάξη προέβλεπε, μέσω της υποκρισίας, να είναι οι περισσότεροι στην άγνοια ώστε να λειτουργεί το πυραμιδικό σύστημα με τους πολλούς να υποφέρουν δουλεύοντας σαν δούλοι ώστε να 'παίρνουν αυτό που τους αξίζει' αυτοί οι λίγοι, αλλά αυτό ήρθε η ώρα να αλλάξει με το που βγήκε το ηλεκτρονικό τσιπακι.
Χάρη σε αυτό μπορεί να γίνει πλέον η μετάβαση στην 'ουτοπία' όπου όλοι όσοι το πάρουν θα αποδέχονται την ιεραρχία λαμβάνοντας τα προβλεπόμενα οφέλη.



Το μεγάλο δόλωμα για να δεχτούν το νέο σύστημα, ακόμα και όσοι είχαν πάρει χαμπάρι σε ποιες αρχές βασίζεται το προηγούμενο, θα είναι η τεχνολογία αφού το νέο σύστημα προπαγανδίζεται ήδη με το Venus Project και προβλέπει η κατώτερη τάξη να αντικατασταθεί με μηχανές ώστε όλοι όσοι ανήκουν σε αυτό να έχουν καλή ζωή και να μην υπάρχει η εκμετάλλευση του συνανθρώπου.

Δυστυχώς όμως αυτή η νέα κοινωνία είναι αναγκαίο να χτισθεί από τις στάχτες της καταστροφής και του χάους που θα προξενήσουν τα επόμενα χρόνια.
Αυτό θα το πετύχουν, όπως πάντα, εφαρμόζοντας τις δυο σημαντικότερες τακτικές τους το ''Διαιρεί και Βασίλευε'' και τη ''Διείσδυση'' που πάντα συνδυάζουν για να έχουν στο τέλος το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, την προσχεδιασμένη χεγκελιανη διαλεκτική.

Δηλαδή, βρίσκουν αυθόρμητες συγκρούσεις ομάδων και ιδεολογιών και διεισδύοντας μέχρι να λάβουν ηγετικές θέσεις τις διαμορφώνουν σε δυο κυρίαρχα αντίπαλα δόγματα με στόχο την καθολική σύγκρουση και αμφιταλάντευση όλου του πληθυσμού ανάμεσα στις δυο θέσεις που θα οδηγήσουν στην προκατασκευασμένη σύνθεση τους, ως επιθυμητή από όλους λύση.

Όντως μπορεί όταν ολοκληρωθεί το σχέδιο τους να είναι πολύ καλύτερο το βιοτικό επίπεδο όσων επιζήσουν το χάος και τις επαναστάσεις που θα προηγηθούν.
Αυτό που πρόκειται να συμβεί τα επόμενα χρόνια είναι η επανάληψη της ιστορίας και συγκεκριμένα του Διαφωτισμού και της Γαλλικής επανάστασης.
Και όπως κατάφεραν να πείσουν όλη την ανθρωπότητα ότι αυτά ήταν για το καλό και την ελευθερία των ανθρώπων έτσι θα το καταφέρουν ξανά.

Όποιος μελετά την πραγματική πλευρά της ιστορίας, την συνωμοσιολογική, θα ξέρει ότι ο μονός λόγος που έγινε ο Διαφωτισμός και η μετάβαση από την βασιλεία στην σημερινή τυραννία και υποκρισία δημοκρατίας είναι ότι κατά τον μεσαίωνα η καθολική εκκλησία έπρεπε με κάθε νέο βασιλιά να προσπαθεί από την αρχή να ασκήσει επιρροή και έτσι εφεύρε το νέο σύστημα της μασονίας όπου κάθε πολίτης μπορούσε πλέον να πλησιάσει μια θέση ισχύος έπρεπε όμως πρώτα να έχει ήδη γαλουχηθεί στη μυστηριακή θρησκεία και σκοπούς ώστε να είναι έτοιμο πιόνι τους όταν θα έφτανε σε αυτή.

Ήταν με λίγα λόγια το μεγαλύτερο ξεγέλασμα της ανθρωπότητας αλλά και ένα μεγάλο βήμα προς τον τελικό σκοπό της ανθρωπότητας που είναι η πρόσβαση στη γνώση του κάλου και του κάκου και Κρίση της για την επιλογή του στρατοπέδου στην μεγάλη πνευματική μάχη που πλησιάζει.

Η ειρωνεία βεβαία είναι ότι ενώ θα έχει χειραγωγηθεί ξανά η μάζα, θα πιστεύει ότι κατάφερε να επαναστατήσει στην παλιά τάξη πραγμάτων και ότι ο Δεύτερος Διαφωτισμός ήταν αυθόρμητη αφύπνιση.
Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι στην ουσία ένας δεύτερος μεσαίωνας όπου τα ιερατεία θα είναι απροκάλυπτα η αυθεντία με το αληθινό τους δόγμα που όλοι θα ασπάζονται, χωρίς πλέον να υποκρίνονται το εξωτερικό δόγμα του χριστιανισμού όπως στον πρώτο μεσαίωνα, αλλά αυτό της νέας εποχής.

Αν όλοι αυτοί ήταν παγανιστές του στυλ Αρχαίας Ελλάδας δεν θα είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα γιατί το να επικρατεί ο πραγματικά ανώτερος από τη φύση, με σοφία και ηθική είναι ίσως ο μοναδικός τρόπος που μπορεί να λειτουργήσει μια κοινωνία που αποτελείται από πολίτες χωρίς προσωπική υπευθυνότητα και γι' αυτό πολλές σπουδαίες προσωπικότητες έχουν συμμαχήσει με το σύστημα, τους έχουν ξεγελάσει ότι σε αυτά τα ιδανικά βασίζονται.

Όμως είναι αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι αυτό που μας προειδοποιούν οι Γραφές ότι δηλ είναι εωσφοριστές στα υψηλά κλιμάκια δηλ η ανωτερότητα τους είναι μόνο στην πονηρία και όχι στο ήθος.

Έτσι η τυφλή υπακοή στην ιεραρχία έχει σαν αποτέλεσμα σπουδαίοι άνθρωποι με σωστές αρχές να πέφτουν θύματα της υποκρισίας τους και να γίνονται πιόνια τους.

Η μάζα απλά ακολουθεί και μεγεθύνει το μοιραίο λάθος αυτών που θαυμάζουν..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου