Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

0 Starsuckers - Η εμμονή των ΜΜΕ με τους διάσημους( βίντεο )


  Το Starsuckers είναι ένα ντοκιμαντέρ για τον αστραφτερό κόσμο των μέσων ενημέρωσης αποκαλύπτοντας τους πραγματικούς λόγους  που έχουμε  εθιστεί  στη φήμη και ποιες εταιρίες και  άτομα  επωφελούνται από αυτό.


      Ανεξάρτητο ντοκιμαντέρ και δουλευμένο εν κρύπτω πάνω από 2 χρόνια . Η ταινία ταξιδεύει μέσα στο σκοτεινό υπογάστριο των σύγχρονων μέσων επικοινωνίας. Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό που δεν έχετε ξαναδεί από πλάνα, ακροβατικά και animation  και μυστικών εκθέσεων η ταινία αποκαλύπτει την τοξική επίδραση των μέσων ενημέρωσης  που έχει γίνει σε μας και ιδιαίτερα στα παιδιά μας.

    Ο  Chris Atkins παρουσιάζει  το Starsuckers ως μια σειρά από πέντε μαθήματα για τη φήμη του σύγχρονου κόσμου: πώς τα παιδιά είναι πεπεισμένα ότι φήμη είναι κάτι που θέλουν. Πώς  η τηλεόραση και τα  μέσα μαζικής ενημέρωσης ενισχύουν  την έννοια των προσωπικοτήτων και των προσπαθειών για  αυτή την επίτευξη του σκοπού . Πώς το μυαλό μας και το σώμα  μας ενισχύει την ανάγκη  να παρακολουθεί τις δραστηριότητες των γνωστών ανθρώπων .Τον τρόπο με τον οποίο ο τύπος της ενημέρωσης εθίστηκε στην κάλυψη  για την  διασημότητα, και πως η τέχνη της προώθησης της φήμη έχει οδηγήσει της διασημότητες και τους χειριστές τους στο να  ελέγχουν  τον Τύπο. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου