Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

0 Mην ξαφνιαστειτε...την παγκοσμιοποιηση δεν θα την επιβαλλουν,θα την ζητησουν οι λαοι μονοι τους ! ! !


Όλοι μιλάμε για την παγκοσμιοποίηση,την παγκόσμια κυβέρνηση, είναι ένας από τους λίγους στόχους που κοντεύει να πετύχει ο διαχειριστής μας ο οποίος είναι σφοδρός εραστής της.
Και αναρωτιόμαστε τι πρέπει να κάνουμε, τι αντίσταση να φέρουμε ώστε να εμποδίσουμε αυτό που θέλουν να κάνουν, περιμένουμε μια επιβολή εκ των άνω μιας απάνθρωπης κατάστασης στην οποία εμείς ως άλλοι αντάρτες θα δίνουμε μάχες για να την ανατρέψουμε.


Και όμως δεν θα είναι έτσι. Την Παγκόσμια κυβέρνηση αν τα καταφέρουν να την εγκαταστήσουν δεν θα την επιβάλλουν, δεν είναι αυτός ο σκοπός τους.

Σκοπός τους είναι την Παγκόσμια κυβέρνηση να την ζητήσουν οι λαοί.
Και πως θα το καταφέρουν αυτό?

Όπως το κάνουν εδώ σε εμάς, είπαμε εμείς είμαστε το πειραματόζωο της ιστορίας.

Απόλυτη έλλειψη κυβέρνησης....αυτό που ζούμε εδώ, επιδείνωση όλων των δεικτών, πείνα, ανεργία, φτώχεια, ακρίβεια, αδιαφορία, έλλειψη κοινωνικού κράτους, διάλυση του κοινωνικού ιστού.

Με όλα αυτά θα αρχίσει ο κόσμος που θα υποφέρει να βλέπει σαν λύση την δημιουργία ενός κεντρικού κυβερνητικού άξονα, θα θέλει να μην έχει πολιτικούς στο κεφάλι του, διεφθαρμένους και κλέφτες, θα ζητάει δικαιοσύνη, και δεν θα βρίσκει απαντήσεις πουθενά σε ένα κράτος χωρίς κυβέρνηση, παρ' όλο που θα έχει κυβέρνηση.

Έτσι θα προχωρήσει το σχέδιο, δεν είναι ανόητος ο Παπανδρέου, ξέρει πολύ καλά τι κάνει, και ξέρει ότι πρέπει να αποτύχει σε όσα έχει υποσχεθεί, ακόμη και στα δεινά που έχει φέρει στην χώρα, για να κάνει τον λαό να καταλάβει ότι δεν υπάρχει λύση. Να τον φέρει στα όρια της εξαθλίωσης και την ανέχειας ώστε να ζητήσει από μόνος του μια νέα λύση.
Από που όμως?

Από τα ήδη διεφθαρμένα κόμματα?
Ποιον θα ζητήσει ο λαός να τον κυβερνήσει όταν όλοι είναι μέρος και όχι η λύση του προβλήματος?

Αυτό σας το αφήνω να το σκεφτείτε, να διαβάσετε ότι μπορείτε περί παγκόσμιας κυβέρνησης και μετά ίσως όταν έρθει εκείνη η ώρα να είμαστε προετοιμασμένοι.

Να καταλάβουμε ότι όλα όσα γίνονται έχουν ένα στόχο, και θα καταλήξουν εκεί, εκτός αν βρουν ανθρώπους που τον έχουν καταλάβει.

Ανίκανος ο Γιωργάκης?
Μα αυτός είναι ο σκοπός του!
Αυτό θέλει να πειστούμε ότι είναι.
Ξυπνήστε...κάνεις δεν καταδικάζει την χώρα του με τέτοιον τρόπο, εκτός αν έχει εντολές και ευθύνες απέναντι σε ξένους (όχι κυβερνήτες όλοι αυτοί είναι πιόνια).
Στους ελιτιστές, μια ομάδα αρρώστων ψυχοπαθών που ζητάει τον έλεγχο του πληθυσμού με κάθε μέσον.

Πηγή   ksipnistere.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου