Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

0 Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ – 1949 (video)


Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ, μια παραδοσιακή ομάδα των Αθηνών με μεγάλη ιστορία, ειδικά στη Β’ Εθνική κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου!


Ο ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ μέχρι το 1949 που μπήκε μετά από συγχώνευση σε κατηγορία είχε πολύ καλή ομάδα. Η ομάδα έκανε δυο συγχωνεύσεις.

Το 1949 έγινε η πρώτη συγχώνευση, ενώθηκε ο ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ, η ΑΜΥΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ και η ΑΣΤΡΑΠΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ. Η νέα ομάδα που μπήκε πρώτη φορά σε κατηγορία ονομάστηκε Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ.


Το 1956 έγινε και δεύτερη συγχώνευση ο ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ που ανέβαινε συνεχώς κατηγορίες , ενώθηκε με την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ . Η νέα ομάδα πήρε το όνομα της μεγάλης ομάδας της πόλης και παραμένει φυσικά μέχρι σήμερα Α.Ο.ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ.


Την δεκαετία του 1950 ανέβαινε κατηγορίες ,και την δεκαετία του 1960 έφτασε πολύ κοντά στην Β Εθνική ,όπως και την δεκαετία του 1970 που έφτασε στα μπαράζ αλλά δεν ανέβηκε. Τα κατάφερε όμως στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Ανεβηκε στην Β Εθνική όπου έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο μέχρι το 1997 όπου επέστρεψε στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Στον πόντο και στις λεπτομέρειες τρεις [3] φορές την δεκαετία του 1990 δεν ανέβηκε στην Α' ΕΘΝΙΚH!!!!
 
Τώρα έχει πολλά τμήματα υποδομών και παραγωγής ταλέντων, και ελπίζουμε να γεμίσει και πάλι ποδοσφαιριστές τις Εθνικές μας ομάδες και τις μεγάλες ομάδες της πατρίδας μας με δικούς μας ποδοσφαιριστές όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.

Η ομάδα Α.Ο.ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ στο facebook:
ATHENS CLUB - CHARAVGIACOS - A.O. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ -1949 

Δείτε το video σε full screen

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου