Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

0 Pravda: Σενάρια Πολέμου. Έτος 2012... μπήκαμε στο τούνελ...

Ελλάδα



   Η Ελλάδα θα ρίξει την κυβέρνησή  μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, μέσο ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος Θα είναι το πρώτο καθεστώς μαριονέτα της ΕΕ που θα ψάχνει ελικόπτερα στις ταράτσες. Η Ελλάδα θα βγει από την ΕΕ και θα επανεκκινήσει την εκτύπωση της δραχμής. Θα υπάρξουν συνομιλίες για συμμαχίες και με την εμφάνιση των Ρωσικών βάσεων.


       Ωστόσο, πριν αυτά μπορέσουν να αποφέρουν καρπούς, η συμμαχία της Ελλάδας με την Κύπρο και το Ισραήλ θα οδηγήσει άμεσα σε πόλεμο με την Τουρκία. Οι Τούρκοι θα αγωνίζονται σε τρία μέτωπα , αλλά μια αρκετά μεγάλη δύναμη θα οδηγηθεί στην Ελλάδα. Οι Έλληνες θα πολεμήσουν όσο σκληρά  μπορούν, αλλά θα νικηθούν. Η τουρκική επίθεση θα σταματήσει  στην Θεσσαλονίκη, μαζική αντίσταση στους δρόμους και στα βουνά βόρεια αυτής. Βορειοελλαδίτες θα υποστηριχθούν από την Σερβία, Σκοπιανοί και Βούλγαροι εθελοντές, οι οποίοι θα ανακόψουν περαιτέρω την Τουρκική προέλαση. Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ θα μείνουν έξω από τις μάχες σε αυτό το σημείο, καλώντας ασθενώς όλες τις πλευρές να συμφιλιωθούν. Οι Τούρκοι θα εισβάλουν στην κεντρική Ελλάδα πολύ αργότερα από ότι αναμενόταν, καθώς οι δυνάμεις τους θα αποδεκατίζονται από την γενικότερη Κουρδική εξέγερση και τις σφοδρές μάχες στο βόρειο Ισραήλ.
Η Ρωσία θα παραμείνει ουδέτερη στην αρχή, επίσης θα κάνει έκκληση για ειρήνη, ωστόσο, θα αποκόψει  τους Τούρκους μακριά από το φυσικό αέριο και το  πετρέλαιο.  Ρωσική ανθρωπιστική βοήθεια θα πετάξει στην Ελλάδα, πάνω από τον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας, καθώς και  η βουλγαρική κυβέρνηση θα πέφτει στο δικό του στρατιωτικό. Μετά από αυτό το σημείο, η ρωσική βοήθεια θα συνταχτεί ενεργά στη μάχη

       Εικόνες των νεκρών Ορθοδόξων Ελλήνων, από τουρκικές ακρότητες, θα οδηγήσει τις μάζες στους δρόμους απαιτώντας την άμεση επέμβαση. Τα Ηνωμένα Έθνη θα αποκλειστούν  από ΗΠΑ / ΗΒ / Γαλλικό  βέτο, έστω κι αν Ρώσοι εθελοντές αρχίσουν να εισρέουν στη Βαλκάνια. Η Ρωσία θα αρχίσει να απειλεί την Τουρκία και αυτό θα κλιμακωθεί γρήγορα σε αψιμαχίες αέρος. Το ΝΑΤΟ θα ενεργοποιηθεί και θα απειλήσει άμεσα, τη Ρωσία, έτσι ώστε να μείνει έξω από τη μάχη.. Τότε η Ρωσία θα ενταχθεί βαθύτερα στον πόλεμο με την Ουκρανία «κοντά στο ισχίο.»( with Ukraine close at the hip.)
Ο ρωσικός στρατός θα επιτεθεί κατευθείαν μέσα από τη Γεωργία, ο οποίος μετά από τέσσερις ημέρες αντίστασης, θα καταρρεύσει. Η Τιφλίδα δεν θα πολιορκείται από σημαντικές δυνάμεις, αλλά θα αναγκαστεί σε υποταγή,  ο κύριος όγκος του στρατού θα οδηγηθεί στην Τουρκία.  Τότε η Αρμενία θα μπει στον πόλεμο στο πλευρό της Ρωσίας και το Αζερμπαϊτζάν στο πλευρό Τουρκίας.
Το ΝΑΤΟ θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία στη Μαύρη Θάλασσα και θα υποστεί μια πλήρη ήττα, αποκομμένη από βουλγαρικές βάσεις στήριξης  με μόνες εναπομείνασες της βάσει της Ρουμανίας αριστερά. Θα καταστραφούν από ρωσικά βομβαρδιστικά αεροπλάνα και πυραύλους. Τα Νατοϊκά πλοία θα βυθιστούν, εκ των οποίων τα περισσότερα θα είναι αμερικάνικα. Οι στρατιώτες του  ΝΑΤΟ  θα αντιμετωπιστούν στο τέλος των επιχειρήσεων τους (at the edge of their operability—σαν μετάφραση δίνει εξακρίβωση της διαλειτουργικότητάς τους ή λειτουργικότητα, υποθέτω πως εννοεί ότι στο πάρα πέντε θα αντιλαμβάνονται τις αποστολές τους και θα τους αντιμετωπίζουν),  πάνω από τα Βαλκάνια και τη Μαύρη Θάλασσα. Αυτή η ήττα, και η είσοδος της Ουκρανίας στον πόλεμο στο πλευρό της Ρωσίας, θα χρησιμοποιηθεί από τους Γερμανούς ως λόγο για να αποτραβηχτεί  έξω και έτσι να συντρίψει το ΝΑΤΟ εκ των έσω.

     Μέχρι το τέλος του έτους, οι Τούρκοι θα είναι υπό έλεγχο  στο βόρειο Ισραήλ και θα αντιμετωπίζουν συνεχή ανταρτοπόλεμο από την Συρία. Θα έχουν χάσει το ανατολικό ήμισυ της χώρας τους από Αρμενικές και Κουρδικές δυνάμεις, ενώ η Ρωσία θα τους καταπατήσει φτάνοντας στα περίχωρα της Άγκυρας.  Θα εξακολουθούν να κατέχουν τη Θεσσαλονίκη, αλλά θα έχουν αποσυρθεί από την κεντρική Ελλάδα και θα είναι υπό συνεχή επίθεση από τα βόρεια από τις ελληνικές, τις σερβικές και βουλγαρικές δυνάμεις.. Επίσης, θα έχουν χάσει την Κύπρο από τις δυνάμεις της Νότιας Κύπρου και δεν θα μπορέσει να την ανακτήσει λόγω των υπολοίπων μετώπων.
Η τελική καταστροφή της Τουρκίας, η Ρώσικη απόβαση στην Κωνσταντινούπολη, καθώς και η κατάληψη της Άγκυρας, θα έρθουν το πρώτο εξάμηνο του 2013. Σε αυτό το σημείο, η Τουρκία θα αντιμετωπίσει την πλήρη διάλυσή της ως έθνος, που θα χωρίζεται σε τουλάχιστον 3, ίσως τέσσερα μέρη: Ελληνικό (Byzentine), Αρμενικό (Trebzon) και Κουρδικό, νότια και νοτιοανατολικά και ίσως και μια μικρότερη Βουλγαρική ζώνη στο βόρειο τμήμα της Τουρκίας και ένα κομμάτι της βόρειας Θράκης.

Κύπρος

       Η Κύπρος θα υποστεί αρχικά πυραύλους και βομβαρδιστικά αεροπλάνων από τους Τούρκους, άμεσα στις υποδομές τους, συμπεριλαμβανομένων των μη στρατιωτικών ζωνών, καθώς και στις γεωτρήσεις φυσικού αερίου τους, καταστρέφοντας τα.. Ωστόσο, οι Έλληνες και οι Ισραηλινοί θα εμπλακούν και οι Τούρκοι θα υποστούν ζημίες στα αεροπλάνα.  Η Νότια Κύπρος θα ξεκινήσει αμέσως μια επίθεση στην Βόρεια Κύπρο και με σκληρή μάχη θα διώξει τους Τούρκους μέσα σε μερικούς μήνες.

Τουρκία

       Αυτό το έτος θα φέρει στην Τουρκία το τελευταίο της πόλεμο. Η κυβέρνηση της Τουρκίας θα συνεχίσει να εκτελείται από την Ισλαμικό δημαγωγό  Ερντογάν . Θα σχηματίσει μια στενή συμμαχία με την Αίγυπτο, θα γυρίσει την πλάτη της στους σύριους επαναστάτες του Ισλάμ, συμπεριλαμβανομένων των σουνιτών, μια εισβολή της Συρίας όπου θα πέσει.
Ο Ερντογάν θα ζητήσει το μανδύα του νέου Sulman και θα ξεκινήσει μια επίθεση κατά των Ισραηλινών και κατά συνέπεια ελληνικών και κυπριακών συμμάχων τους, τραβώντας την Τουρκία σε έναν πόλεμο που δεν θα κερδίσει.

Έως τα μέσα του 2013, η Τουρκία θα είναι στο κάδο απορριμμάτων της ιστορίας, ένα νεκρό έθνος.




Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου