Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

1 Στείρωση απο γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι.[video]

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης: Ενας κτηνοτρόφος στις ΗΠΑ πιστεύοντας τις διαβεβαιώσεις της βιοτεχνολογίας και των πολυεθνικών εταιρειών ξεκίνησε να χρησιμοποιεί σαν αποκλειστική διατροφή των γουρουνιών του γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι. 


Στην αρχή δεν είχε προβλήματα, παρατήρησε όμως οτι τα ζώα του σταδιακά όλο και πιο πολλά, ενώ εμφάνιζαν τα χαρακτηριστικά της εγκυμοσύνης, είχαν δηλαδή πλακούντα, δεν είχαν έμβρυο. Όταν γεννούσαν το αποτέλεσμα ήταν απλώς σκέτο νερό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την πλήρη οικονομική του καταστροφή.

Ο ίδιος λέει ότι στράφηκε προς την βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία. Στην συνέχεια κατάφεραν να εντοπίσουν και άλλους κτηνοτρόφους στις ΗΠΑ με τα ίδια προβλήματα. 

Στην συνέντευξή του θα δείτε ότι δύο ήταν τα μεγάλα του προβλήματα. Η κυβέρνηση, που υπερασπίζεται τα συμφέροντα των πολυεθνικών και όχι των πολιτών. Και τα ΜΜΕ που δεν δημοσιοποιούν τέτοια προβλήματα.
Το πρόβλημα του να γεννιούνται στείρα ζώα είναι κορυφαίο. Αν γίνει η διάδοση των γενετικά τροποποιημένων ζωοτροφών, μην παραξενευτείτε αν ξαφνικά βρεθούμε σε ένα παγκόσμιο λοιμό.

Υπάρχουν και επιπλέον ερωτήματα που δεν μπορεί να τα απαντήσει το βίντεο. Τι επίδραση έχει δηλαδή η κατανάλωση αυτού του κρέατος στους ανθρώπους. Είναι δυνατόν οι παράγοντες αυτοί που προκαλούν στείρωση στα γουρούνια να μην προκαλούν στείρωση στον άνθρωπο;

Το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα είναι οτι η ανθρωπότητα οδηγείται σε μια παγκόσμια δικτατορία στην οποία οι πολίτες θα είναι ο εχθρός και η κυβέρνηση μαζί με τους «μπανκστερς» - τραπεζίτες, τις πολυεθνικές τους και τα τσιράκια τους στα ΜΜΕ θα διαμορφώνουν την χειρότερη φυλακή που έχει γνωρίσει ποτε η ανθρωπότητα.

Μην ξεχνάτε ότι αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν άλλο τρόπο να διαδοθούν παρα απο στόμα σε στόμα. Μην αδιαφορήσετε. Παλέψτε να γίνουν γνωστά όλα αυτά που συνωμοτούν κάποιοι εις βάρος της ανθρωπότητας.

                                               

1 σχόλια:

George είπε...

Ελπίζω να μην ξεxάσετε να αναφέρετε και την στείρωση απο τα πλαστικά, τα σαμπουάν, κάποια κρέατα ακόμα και σε μερικά χαλιά και κοσμητικά, οπου ξαφνικά και "απ'το πουθενά" βρίσκουμε κάποια χημικά που μιμούνται οιστρογόνες ορμόνες οι οποίες είχαν καταργηθεί ως επικίνδυνα καρκινογόνα δηλήτηρια μετα απο δοκιμές σε στείρες γυναίκες στη δεκαετία του '30. Ονομάζονται Bisphenol-A η ΒΡΑ και μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το θέμα απο το Καναδικό ντοκιμαντέρ "The Disappearing Male"
http://naturalnews.tv/v.asp?v=CCBF7238288CA5369FED9BBBB4C0D5BB

Δημοσίευση σχολίου